![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
hatta uzuluyorum besiktasim bu olmamali diye geciriyorum kalbimden.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delbosqe Tigana Rıza Çalımbay Ertuğrul Sağlam... Bırakın bu işleri fabrika gibisiniz anında harcıyorsunuz,Türk medyasına kızıyorsunuz kendiniz aynısınız. Eleştiri olur ama sırf bu yüzden hocalıktan anlamıyorsun diyemezsin. Biz şu anda liderin 2 puan gerisindeyiz ve 5 senedir ilk defa bu kadar yakınız şampiyonluğa. Bu takımın teknik direktörü ise Ertuğrul Sağlam. Yakıp yıkmakta üstünüze yok,kadro zaafiyetinden kaynaklanan bir sorun bu adamın elinde oyuncusu yok. Yönetimin devre arasında transfere Holosko dan sonra vericek parasının kalmadığını biliyormusunuz. Bu adam istedi ama alamadılar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya benim merak ettigim bisey var;Acaba Ertugrul mactan sonra dedi mi yine"Bu macta yaptigimiz hatalardan ders alark bir daha bu haalari yapmamya calisacagiz"diye zira ben bu konusmalari hemen hemen bütün maclarinbitiminde dinledim ama ne yazik ki hatalari har hafta tekrarlamaya devam ettik.YAZIK benim üzüntüm KUPA dan elenmemiz deil üzüntüm ayni hatalari sürekli yapmak ve durum benim glecege olan bakisim üzerinde hic te olumlu etki yapmiyor. Burda bazi arkadaslar GS macini alirsak elestiren arkadaslarin hicbiri bu forumda olmaz diyolar SACMALAMAYIN ve BENI GÜLDÜRMEYIN en az sizin kadar biz de seviniriz ve burda oluruz. Tipki bir FILOZOFUN ögrencisine"Hep benim dediklerimi onaylayip basini sallayacagina,bazen aksini söyle de 2 kisi oldugumuzu anlayayim" gibi siz de Ertugrul u herhatasinda elestirmeden desteklemenizi cok iyi bir taraftarlik sayiyorsunuz ya ben ona sasiyorum!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
demez olrmu banko söyledigi sey onun ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | fener çeyrek asırdır alamıyor hoca mı yolluyorlar biz iki senedir alıyoruz ama sık sık hoca değiştiriyoruz bence artık kafaların değişme zamanı geldi üzülmez kaç yıldır orda oynuyor madem daha iyisi vardı neden hiçbir hoca onu yolllamadı bu kadar olmaz yaaa üzülmezi yolluycaz sorada neden gitti diycez bırkın artık kafaları değiştirin
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bencede ertuğrul hocanın kapasitei yeterli değil.Hala ibrahim üzülmezi oynatmakta ısrar ediyor.Sen hocaysan bu günleri hesap edip korayı sattırmayacaksın düşünebileksin bir gün cisse nin sakatlanabileceğini.16 yaşındaki çocuğamı kaldı bu koca takımı son dakkada kurtarmak.holoskoyu aldıracağına o paraya adam gibi bi stoper aldırsaydın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söylenecek çok şey var ama futbol bu 3-2 yendik ama yetmedi.! Hakan'ın yatması gereken topa ayakla müdahale etmeye çalışmış olmasına hala akıllı ve mantıklı bir sebep bulamadım.! İ Üzülmezde bahsetmicem bile.! Sakatlardan da söz etmekten artık bıktık.! Neyse olayları toplayınca karşımıza böyle bir sonuç çıkıyor.! Ne diyelim benim için önemli olan Galatasaray maçı eğer onu da yenemezsek, işimiz çok yaş olacak. Büyük takımlar önemli anlarda büyük maçları kazananlardır.! Ben o zaman görecem Ertuğrul hocayı şimdi birşey demiyorum. Halbuki içimdekiler döksem okuncaya kadar sabahı bulursunuz.! Onun için GS maçını bekliyelim, neticeyi görelim.! Saygılar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/54378-hocam-eline-saglik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 23:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |