![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yönetim hakem hataları sonrası tepki koymayı bilmiyor ilk yarıdaki fenerbahçe maçından sonra pafla çıkıcaz deyip tükürdüğünü yalayan yönetimin tepki vermesini de beklemiyorum zaten | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
BAKIYE 6 KIRMIZI KART VERMELIYDI ;;BUNU YAZMAYI UNUTMUS ;;;ARKADASLAR FENER CIOK IYI TAKIM KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN :::fener o kadar rahat oynuyorki istedigi zaman gol atiyo inekler ,anlamadim gitti ya ,sampiyon olsunlarda kurtulalim bari
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yönetmek için İstanbul’a gelen, karşılaşma sonrasında da uçakla İzmir’e geçen hakem Yunus Yıldırım, siyah-beyazlıların tacizine uğradı. Derbi için İzmir’den gelen, çoğunluğunu işadamlarının oluşturduğu bir grup Beşiktaşlı, uçak beklerken Yıldırım’ı alkışlamaya başladı. Kartal’ın yenilgisinde hakemin de payının bulunduğunu düşünen siyah-beyazlıların tepkisi bununla da bitmedi. Uçakta da Yıldırım’a yönelik sözlü tacize devam eden Beşiktaşlılar, uçağın inişi sonrasında da Yunus Yıldırım’ı rahat bırakmadı. Kartal taraftarları, hakemi alkışlarla havaalanından uğurladı kaynak milliyet helal olsun yapanlara
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu adama varya ölümüne küfür etmek.Ağzını burnunu kırmak istiyorum.Biliyorum gene ban yicem bu laflarım yüzünden.Yersem yiyim.Böylelerinin topunun Allah belasını versin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bu hakemler boş yawhhhh
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57922-iste-yunus-yildirimin-isyan-ettiren-hatalari/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 19:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |