|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  | 
|  09-05-2008, 14:56 | #1 | ||
|  Üyelik tarihi: Sep 2007 
				 Tecrübe Puanı: 40          | Eger 10m nin üzerinde verirlerse satılmalı yoksa biz ilerde boboyu elimizden kacırırız bu yönetim yapar bunu bobonun yerinede 5m lik bi saglam forvet alsınlar mesala cisse adam cok saglam 
				__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
|   |   | 
|  09-05-2008, 14:59 | #2 | ||
| beşiktaşlı fego  Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30 
				 Tecrübe Puanı: 19   | bobo satılmasın daha çok işimize yarıcak o şimdi milli takımada çağırılmaya başladı mı 20 25 milyon euro yapıcak değerini belki de daha fazla 
				__________________ BeşiktAŞK | ||
|   |   | 
|  11-05-2008, 16:37 | #3 | ||
|  Üyelik tarihi: Oct 2006 
				 Tecrübe Puanı: 20   |  | ||
|   |   | 
|  09-05-2008, 15:07 | #4 | ||
|  Üyelik tarihi: May 2008 
				 Tecrübe Puanı: 18   | yönetim boboyu satar gider yerinede bebbeyi alır bizde ağzımız açık bir şekilde bobonun attığı golleri takip ederiz  sonra yine saç baş yolmaya devam bu yönetim olduğu sürece adam akıllı transferler yapamayız üstelik yapamadığımız gibi elimizdeki iyi oyuncularıda elimizden kaçırırız 
				__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|   |   | 
|  09-05-2008, 18:26 | #5 | ||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51 
				 Tecrübe Puanı: 18   | ya gidin ya beşiktaş kırk yılda verimli bir yabancı aldı onada gitsin diyorsunuz tamam şimdiye kadar o kadar yabancı golcü geldi hangisi bobo kadar verimli oldu nouma vs. demeyin bizde ara ara oynadı klas futbolcuydu ama ben verimden bahsediyorum bu adam 2,5 yıldır bizde şu ana kadar beşiktaşın en çok gol atan yabancısı pancu nouma amokaçi madida vs.... çok oyuncu geldi ama hiç biri bu kadar gol atmadı 2. yarı kötü performans gösterdi doğrudur ama ben satılmasından yana değilim satılacaksa ondan iyi biri gelsin ama bebe gibilerini alacaklar kusura bakmayın ama ben bebe yi değil boboyu terçih ederim 
				__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (09-05-2008 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
|   |   | 
|  09-05-2008, 18:36 | #6 | ||
| Fransa KaRTali  Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36 
				 Tecrübe Puanı: 21   | Bobo SA-TIL-MA-SIN ... 
				__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat   yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş   milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini   ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye   mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk  | ||
|   |   | 
|  09-05-2008, 18:45 | #7 | ||
| Moderator  Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39 
				 Tecrübe Puanı: 26   | Arkadaşlar artık elimizdeki oyuncuları satmak yerine kadroda tutarak başarıyı yakalamanın zamanı gelmedi mi sizce de?? Yani elinde geldiği günden beri kendini geliştiren,durmadan çalışan,goller atan bir oyuncu varken ve boyle bir oyuncunun yanına onun performansını arttıracak bir oyuncu daha almak varken niye tüm gemileri yakıyorsunuz?? Boyle bir oyuncu kadronda varsa ondan daha iyi verim alabilmek adına performansını arttıracak bir oyuncu daha alarak daha fazla verim alabilirsin Bobo'dan.. Söylediklerine katılmıyorum..İlk başlarda geldiğinde tmm adam karşı karşıya pozisyonlarda başarısızdı,silik bir oyuncu gibiydi ama geldiği zamanı düşünürseniz bu gayet normal..Adamın ligi bitmişti bize geldiğinde ve brezilya plajlarında güneşlenirken transferi gerçekleşti ve kendini takımda buldu..Bu gayet normal.. Bence sonuca bakılmalı.. 
				__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
|   |   | 
|  09-05-2008, 19:48 | #8 | |||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51 
				 Tecrübe Puanı: 18   | Alıntı: 
 aynı düşünüyorum adam ilk maçında gol atmıştı bu durumuna rağmen satmakla bişi olmaz gelen gideni aratır her zaman şindi sattıkalarımza bakalım sergen ayhanı aldık yerine yorumsuz sergen kalsaydı en az 2 kez daha şampiyon olurduk sergenin birinci gidişi nihat söylenecek ne var bize yarayacağı yıllarda ispanyada uzaktan izliyoruz gollerini o gol attıkca seviniyoruz ama siyah beyazlı formayla atsaydı gollerini sergen nihat 2 şampiyonluk daha ekleyin son iki seneyi düşünürseniz ilhan o sene tepetaklak düştük ha yararı olurmuydu bilemem ama satılmamalıydı carew :yerine aiton ve klebersonu aldık o parayla sorarım size değdimi oktay kendiside pişman gidişinden ama klas golcüydü kendini yaktı eğer şımarmayıp takımda kalsaydı jettaya satmıştık sergen gibi ha bidde karısı ölmüştü sonra dengesizleşti sonraserdarın sevgilisini mi almıştı öyle bir dav olmuştu ikiside gitmişti alpay kızgınız ama takımda tutmak için biraz daha gayret sarf edemezmiydik para aldıkmı transferinden bilmiyorum galiba o zamanlar jetta fırtınasına kapılıp satılanlardandı galiba defansımız senelerdir kötü zogo ronaldo hariç uzun zamandır kötü ronaldo rıza çalımbayın sebepsiz yere gönderdi youla için harcadı yazık oldu en az 2 sene daha oynardı cordoba para almadık ama takımda kalabilirdi son senesini bizde geçirebilirdi runjenin takıma alışıncaya kadar geçen sürede yediği abuk golleri unutmayalım belki o puan kayıplarını yaşamaz şampiyon olurduk nouma söze gerek varmı sergen nihat nouma yanyana oynasaydı...... bir kaç sene tümer satmadık kendi gitti sattı bizi nefret ediyorum kendisinden ama doğrusunu söylemek gerekirse lider oyuncuydu kötü giden maçı çevirmesini biliyordu defoldu nihat sergen carew ilhan para uğruna sattık çok para aldık o zaman için ama yerlerini dolduramadık bunlara münch karhanıda eklemek istiyorum kaliteliydiler karhan ön libero idi galiba bizim basın adamı beğenmemişti... 
				__________________ gidin ya d&d | |||
|   |   | 
|  09-05-2008, 21:57 | #9 | ||
|  Üyelik tarihi: May 2008 
				 Tecrübe Puanı: 18   | Konuya duygusal bir yaklaşım getirmenin bizi düşünce anlamında doğru noktalara taşıyacağını zannetmiyorum.Hele ki düne kadar söylenen "Bobo'yu satan şampiyonluğu satar" gibi sloganların ise populistlikten öteye geçmediği fikrindeyim.Hatta bu seneki şampiyonluğun kaçmasında aslan payı Federasyon'un, hakemlerin ve yönetimin olmakla beraber  istemeyerek te olsa Beşiktaş'ın lig 4.sü konumuna gelmesine neden olan (bkz.Belediye maçı)  aktörlerden birinin de Bobo olduğunu ve traji komik bir şekilde kimilerine göre "şampiyonluğu satan" konumuna sokulduğunu hatırlatmak isterim.Derdim Bobo'yu suçlamak, karalamak değil, sadece ciddi herhangi bir dayanağı olmadan bir takım sloganlarla ya da duygusal nedenlerle hareket etmenin böyle trajik durumlarla sonuçlanabileceğini ve Beşiktaş'ın bu tür yaklaşımlarla  doğru noktalara taşınamayacağını bu yüzden her zaman akılcı hareket etmenin daha doğru olduğunu savunmaktayım. Gelelim Bobo kalmalı mı gitmeli mi ye? Bundan önce Bobo'nun Beşiktaş karnesine bir bakalım, Bobo 2.5 sezonda neler yapmış? Süper lig maçlarını baz alarak bazı rakamlar vericem. 2005-2006 14 Maç 5 Gol 2006-2007 27 Maç 11 Gol 2007-2008 İlkyarı : 14 Maç 8 Gol(1'i penaltı) İkinci yarı : 8 Maç 2 Gol Baktığımızda Bobo'nun Süper Lig Karnesinin öyle ahım şahım bir tarafının olmadığını söyleyebiliriz. 2.5 yılda Süper Ligde 63 Maç 26 golle oynamış Bobo.Beğenmediğimiz Nobre'de 2 yılda 62 maçta 17 golle oynamış.Beşiktaş neredeyse ikinci yarının tamamında Bobo'suz oynadı ve yüzlerce hafta süren liderlik özlemini bu dönemde giderdi.İkinci yarı biz Nobre'yi alkışladık, Bobo'yu değil. Yokluğunu kaç kişi hissetti?Bana göre vazgeçilmesi zor olan futbolcu, olmadığında yokluğu hissedilen oyuncudur. Kimileri şimdi diyebilir.Ölçümüz sadece gol değil.Doğrudur.Bir forvet oyuncusu sadece attığı gollerle ölçülmemeli.Asistleri, sırtı dönük oynayabilmesi, adam eksiltmesi, boş alan açması, kafa hakimiyeti,hızlanması, hücum presi ve tabii golcülük özelliklerinin birlikte değerlendirilmesi gerekir.Şimdi soruyorum sizlere.Tüm bunları düşündüğünüzde ve Bobo'nun oynadığı maçları şöyle gözünüzün önüne getirdiğinizde sizce şu an telaffuz edilen 10 milyon Eurolar civarındaki ederinin Bobo'nun gerçek değeri olduğunu kim söyleyebilir? Kanımca Bobo için bu miktarlarda teklif geliyorsa Beşiktaş düşünmekte hata eder.Beşiktaş tarihi boyunca kaç kere futbolcu satışından 10 milyon Euro'yu bir arada gördü.Bana göre değerini aşan her oyuncu satılabilir. Özetle Bobo gider, Nobre gider, Holosko gider.Beşiktaşımızın çıkarınaysa hepsi gider.Baki kalacak Beşiktaştır, Beşiktaşlılığımızdır. | ||
|   |   | 
|  11-05-2008, 16:40 | #10 | |||
|  Üyelik tarihi: Oct 2006 
				 Tecrübe Puanı: 20   | Alıntı: 
 hemen hemen tüm yorumuna imzamı atarım | |||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
|  LinkBacks (?) LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61070-bobo-satilsin-yerine/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 12-05-2008 12:38 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |