![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle bobo kalmalı ve hatta onun kadar da ii bi oyuncu daha almalıyızz.Ayrıca Bobo yu beğenmiosun.Brezilya milli takımına seçilen biri ne kadar kötü olabilir.Bir oyuncu attığı gol sayısıyla da kıyaslanmamalı bence | ||
| | |
| | #3 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bobo satilmamali satilacaksa da alternatifi zigic grafite gibi isimler olmali uzun ve hava hakimiyeti olan topcular olmali eger illede bi forvet satilacaksa nobre satilmali
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #4 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bobo satılmasın ona ihtiyacımız olacak . eminim bu yönetim onun yerine onun kadar kaliteli bir adam alamaz bu yüzden kalmalı . yönetim değişsin zaten gönderirler .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar ben anlamıorum bobo satılsın diyenleri ya. 2-3 tane ii adamımız war, onların yanına adam ekleneceğine eldeki iileri yolluoruz anca. tıpkı carew gibi. carewi sattıkta noldu, tonton ailton geldi. büyük kulüp elindeki ii adamı satmaz. ayrıca bobo, kafa topu ii, çalım atabilen, konta atak yapabilen yani kısaca bi forvetin yapabileceği herşeyi yapabilen ama biraz yapabilen ender bi forvet tipidir... bence bobo bombaaa | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo misyonunu tamamladı bence bizde.kendisi tvde her ne kadar kalmak istiyorum desede bence gitmeyi kafasına koymuş olacak ki ligin ikinci yarısında boboyu sahada görmek bi türlü nasip olmadı bizlere.ayrıca bence bobo öyle 10milyon euro falan edecek bi futbolcuda değil eğer gerçekten varsa bu paraları veren kulüpler hemen satılsın.yerine mi???fantezi olacak belki ama liverpoolun satış listesine koyduğu crouch süper ötesi olurdu heralde!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/61070-bobo-satilsin-yerine/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 12-05-2008 12:38 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |