![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ölümüne BEŞİKTAŞLIYIM.yensede yenilsede her maçtan sonra formamı giyip çıkarım sokağa.her zaman övündüm her zaman destek verdim bi maçta yenilincede köstek olmam.BEŞİKTAŞ benim herşeyim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eleştirilerin gelmesi herzaman normaldir ama seviyesizce eleştirmek kişinin ahlaksızlıgıdır. baki mercimek'i de beğenmeyen arkadaslar şimdi baki üçlü çektir diyorlar. nifak sokmayalım arkadaslar aramıza. muhalefet edelim ama seviyesizleşmeyelim. herkesin eksisi artısı olur. bobo ya gelince adamda suc yok bizi tek golle kurtardıgı mac cok. hatırlayın bunları. suc sadece medyanın gazıyla hareket eden taraftarındır. kendimize gelelim. ( konuyla alakasını bilemiyorum da neden arkadaslar yeni açıkta pankart acmak yasak? polisler sokmuyo pankart ) nasıl tepki koyucaz ???? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar imkanı olanlara tavsiyemiz işe başlamadan evden dışarı çıkmadın okula gitmeden mail veya faks gönderin biz böle yapıyoruz . kişesel servetini,kariyerini , toplumdaki sosyal statüsünü beşiktaş sayesinde kazanmış beşiktaşla spor camiasında yer edinmiş bu adamlara hergün hiç bıkmadan 5 tane mail gönderiyorum sabah şerifleriniz hayırlı olmasın emeksiz alınteri olmadan laf salatasıyla bedavadan kazanc sağladınız için denk geldi sadece 5 dakika tv de dinlediğim(biz medyayı takip etmiyoruz) bu haftaki saçmalayan febe gese yalakaları kendi patronlarına şirin gözükmek yaptıkları yorumlarda attıkları taklalardan bir tanesi medyada en sağlam bjk li yazarlardan biri olarak bilinen faik gürses ; gese öle yada böle kazanmasını biliyor iii de olsa kötü de oynasa kazanıyor bjk de bu yok istikrarsızlık hakim kaos ortamı var ..... dewamını izlemedim,7 puan geriden gelip liderliği aldık son 14 maçta 12 galibiyet hakemlerle kaybettiğimiz puanlar ortada şu anda sadece 2 puan geriyediyiz ........ adamın yorumunu bakın sadece bir örnek vermek için yazdım haşmet babaoğlu,atilla gökçe,basri baykoç.... biz medyayı takip etmiyoruz spor gazetecilerini okumayın gazetelerini almayın programları izlemeyin beşiktaşın adını kullanıp kazanç sağlayan bu leş kargalarını dinlemeyin beşiktaşımızı kullanmalarına izin vermeyin bırakın onlar kendi pisliklerinde boğulsun MEDYAYI TAKİP ETMEYİN, GAZETE ALMA ALDIRMA YORUMLARI DİNLEME DİNLETME ŞUNU UNUTMAYIN YENİ HOCAMIZ VE KADROMUZLA BURAYA KADAR GELDİK BİZLER TAKIMIMIZA İNANIYORUZ İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER İNÖNÜDE FENERİDE DEVİRECEĞİZ ŞAMPİYONLUK TÜRKÜLERİ SÖYLEYECEĞİZ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet birtane yönetici yada futbolcu cıkıpta demiyorki siz kim oluyorsunuzda bizi eleştiriyorsunuz? anlamadığım madem eleştiriyosun adileşme.. o kulüp o futbolcular olmasa köşende yazıcak yazı bulamazsın. ekmek paran nerden geliyo? diye bir düşünmeleri lazım!? :| | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yaaa yenilsin yensin farkyapmazz biz her zaman yanındayızz bu takımın.. ben de ne zaman yenilsek giydim formamı giyerim de kimse bşey diyemez
__________________ FARKIM TARZIM TÜRKÜM KAYSERİLİ'YİMM DİŞİ KARTALIM!.. feneri İNÖNÜ de devireceğiz!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sükseli bir siluetimiz vardır. En kritik maçlarda sırra kadem basmanın ustası: Rüştü Reçber... Mazinin takvim yapraklarını araladığınız zaman, Rüştü adına bütün gerçekler ortadadır. Beşiktaşlı Rüştü'yü, Fenerbahçe karşısında sahada görmek isteyenler, gerçeği görmek istemeyenlerdir. Böyle bir ülkede Rüştü gibileri hâlâ kahraman muamelesi görür. Hafızası balık olanın, geleceği de bulanık olur. Kahramanı da kendine yakışan biçimde... *** Beşiktaş, Büyükşehir Belediye karşısında kaybederken, Yıldırım Demirören'in uğur yaptığı ibretlik sahneler vardır. Sahada ter dökerek kazanılmayan 3 puanı, koltuktaki oturma biçimiyle kazanacağını düşünen birinin, kulüp başkanı olması ne acı. Ara transferde biçare Gordon'u bu takıma getirenlerin günahı yok sayılır. Bazı futbolcuları özel primle besleyen sistemin yan etkileri görmezlikten gelinir. Ama Büyükşehir Belediye maçındaki 3 puan hırsızı, başkanın evinde yapılan toplantıyla bulunur. Ricardinho! Gerçek suçluların ayağa kalkmadığı toplumlarda, insanları ayakta uyutmanın birçok yolu vardır ........................................... Yukarıdaki satırlar Provakatölerin enbüyüğü hakkı yalçına attir.Eğer bu gibi adamların kayığına binersek100 ün üzerinde milli forma giymiş,ülke içinde ve dışında tatmadığı başarı kalmamış,milli tk.kaptanını linç etmemiz gerekir ki bazı kendini bilmezler bu profosyonellik abidesi sporcuyu yuhalama gafletinde bulundular.Cordobaya yaptığımızı Rüştüye yapmayalım. Küfürden ve şiddetten uzak temiz futbol için elele...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (25-03-2008 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57273-yeter-artik-herkes-okusun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 17:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |