Alıntı:
blackpower´isimli üyeden Alıntı
Ben bunu transfer le kıyaslamıyorum hoca oyunu okuyamıyor durum bu işte hala da acemidir .Yanlış transfer olacaktır bunuda kabull ettik ama en azından bi oyunu okusun ya bole acemi hoca bizim işimize yaramaz bir cok takımda yanlış transferler var alışamayan uyum sağlayaman futbolcular filan . Bunlara bişi demiyorum ama hocanın anlayışı ve okuyuşu olmalı devamlılığı olmalı bunlar hala cok eksik hocada.Mellberg Coloccini de gelseydi bunlardan biri hala aynı olacaktı ..Cunku maç içinde hamleler oyun okuyuşu akıllıca kurtca taktikler geçer hoca bakımından .B u yonleri çok yetersiz demk istediğim ki bilgisi beşiktaşımız için yetersizdir..Oynamayan futbolcuyu oynatabilen bir hoca gerek bunuda deneyimli hocalar yapar . |
Abi oyunu okuyamıyor diyorsun,oyunu okumak için,hamle yapabilmek için kulübede adamların olması lazım dimi.Bizim kulübede bana 3 tane adam sayabilirmisin.16'lık Batuhan,20'lik Aydınlara kalmışız biz.Hoca bunlarlamı hamle yapacak şimdi.Ali Tandoğanı soktu dün,adam asist yaptı.Düşünün yani beğenmediğimiz Aliyi soktu,adam hiç yokken gol attırdı Serdara...Ertuğlul hocaların hataları yok demiyorum zaten,elbette var.Oyunu okuyamayabilir de belki,ama bunlar yavaş yavaş olacak.Tigananın oyununa 1.5 yıl sabrettik biz,Ertuğlul hocaya niye sabretmiyoruz onu anlayamadım.Tiganadan dahamı kötü oynatıyor takımı?