![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bunlar ilginç durumlar bişe diyemiyorum belkide doğrudur ama çarşı yönetimi protestoya karşı ise bende bir beşiktaşlı olarak çarşıya karşıyım parasını verelim bundan sonra febe maçlarını izlesinler bize takımı karşılıksız destekleyecek taraftar lazım.belki de bu grubun adı da pazar olur ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | yaaaaaaaaaaaaaa yeter yaaaaaaaaaaaaa çArşı adını kullanmayın yeter ya ne kadar popüler oldu oraya gelen herkez çArşı değil'dir.çArşı çArşı herkez çArşı olamaz yeterrrrrr! çArşı sinan engine karşı olandır bilmem anlatabildim mi!çArşı orada sosyal mesajları verendir çArşı hiç bir menfaat beklemez..Sizin dediğiniz kişiler çArşı maskesi altına girmiş insanlar çArşı yı düşürmeyin düşürmeyin bizim son kalemiz son barikatımızı yıkmaya çalışmalarına izin vermeyin oyunlara gelmeyin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
ARKADASA KATILIYORUMMMM | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57853-carsi-yonetimi-protestoya-karsi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 19:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |