![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zaten benimde anlayamadıgım ve kafamı karıstıran konu bu biz 3 yıldır sampiyonuzda bu yılmı kactı? 2005 de neden susuldu? 2006 da neden susuldu? 2007 de neden susuldu? yani sampiyonluk 2005 de gittikten sonra nedn birsey denmedi 2006 da sampiyonluk gidsince neden birsey denmedi.... olayın 2. boyuta yani konusulacak seyler var biliniyor ama susuluyor oylemi ben senin yazdıgından bunu anladım arkadasım.... ve biz oyle bir kulubuz ki sonucu sampiyonluk bile olsa sampiyonluktan taviz verdik durustlugumuzden serefimizden durusumuzdan taviz vermedik konusalacak birsey varsa sampiyonluk gitse bile konusulacak bu benim gorusum tabiki
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57853-carsi-yonetimi-protestoya-karsi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 19:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |