![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Türkiye de 3 büyükleri çalıştırabilecek nitelikte yerli antrenör yok. Mevcut yerli antrenörler arasında Abdullah Avcı Ertuğrul Sağlamdan 3 gömlek daha üstün bir antrenör ama ne yazık ki onunda uluslararası deneyimi yok. Antrenör seçimi hedeflerle orantılıdır. Hedefinize göre antrenör seçersiniz. Ligte ilk 4 e girmekse hedef Ertuğrul Sağlam ve ekibi bu iş için yeterli, ama hedef ligte şampiyonluksa, avrupada başarı ise Ertuğrul Sağlam ve ekibi oldukça yetersiz. Önümüzdeki sene için bir karar verilmeli. Ertuğrul sağlam ı beğenmeyen birisi olarak yeni bir antrenör seçilmeli diye düşünüyorum ama karar veric ben değilim. O yüzden İllaki Ertuğrul sağlam kalacak derlerse Ertuğrul Sağlam'ın ekibi gönderilmeli ve tamamen profesyonellerden oluşan (Gerçek ve kendini kanıtlamış yabancı bir kondisyoner, gerçek ve kendini kanıtlamış yabancı bir kaleci antrenörü, rakip takımları analiz eden bir ekip) bir ekip Teknik direktörün altına verilmelidir. Ertuğrul Sağlam'ın oyuncu seçimlerine güvenilmemeli ve oyuncu seçimi antrenör bilgisi dahilinde ancak teknik direktörden bağımsız yapılmalıdır. Beşiktaş yönetiminin antrenör tercihindeki ana hata, her biri farklı futbol kültürlerini temsil eden antrenörler getirmeleridir. Del Bosque, Rıza çalımbay, Tigana ve son olarak Ertuğrul sağlam. Del Bosque Beşiktaş a bir futbol kimliği kazandırmaya çalışmışf daha sonra Rıza çalımbay gelince Rıza Çalımbay başka bir anlayışı benimsemiş, Tigana daha ayrı bir anlayışı benimsemiş, Ertuğrul sağlam ise daha başka bir anlayışı. Sonuçta ligte kaybedilmiş henüz bir şey yok, yaygara yapmanın anlamıda yok. Bunu derken yapılan hataları göz ardı etmemek de gerek. Ertuğrul sağlam a güvenmiyorum. Son olanlardan sonra taraftara da güvenmiyorum. Hatta Beşiktaş bundan sonraki maçlarını taraftarsız olarak oynarsa daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum. Yalnız futbol da bildiğim bir şey var son düdük çalmadan maç bitmez. Beşiktaş en azından şampiyonlar ligine gidebilir. Bunun için yetecek oyuncuları var. Sadece Ertuğrul Sağlam ve ekibi engel olmasın yeter.... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57855-adam-gibi-adam-ertugrul-saglam/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 19:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |