![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
1. takım ligde şampiyonluğa oynuyormu ? + şam liginde oynuyor mu 2. paramı zamanında tam alacakmıyım 3. teknik direktör kimdir, iyi midir, kariyeri nedir? r. carlos hayrına gelmedi fenere PARA+ ZİCO nun ismine geldi feneri kim biliyordu bu seneye kadar ? BU işler medyayla reklamla yürüyor arkadaşlar zico çıkıyo açıklama yapıyo avrupadan 30 kanal var ve haber oluyo , ertuğrul çıkıyo açıklama yapıyo 3 adam bir köpek var ![]()
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ Konu sierra tarafından (12-04-2008 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | [quote=sierra;645132]benim yazıma cevap atmışsın ama benim söylemediğim şeylerle ilgili yazmışsın ben istikrarla ya da fettullahçılıkla ilgili bişey yazmadım. Sadece bu başarısızlığın ertuğrulun kariyeri içinde zarar olduğunu ve kaliteli oyuncuların ertuğrulla gelmeyeceğini yazdım. Del bosqueye neden yazık edildiğini DEMİRÖRENE SORACAKSINIZ benim tek söylediğim bir futbolcu bir takıma gelirken 3 şeye bakar 1. takım ligde şampiyonluğa oynuyormu ? + şam liginde oynuyor mu 2. paramı zamanında tam alacakmıyım 3. teknik direktör kimdir, iyi midir, kariyeri nedir? yani demekki gelmesi gereken futbolcu en son hocaya bakar degilmi oyle yazmissin yonetimin ikna kabiliyetine kaliyor is zicoyla alakasi yok garanti 3 milyon euro mac basinada 26 bin euro verirsen 34 yasindaki her carlosu alirsin peki asil soru su besiktas yonetimi fenerin sadece carlosa ayirdigi 20 milyon euroyu besiktas takimina yapilacak butun transferler icin ayirabiliyormu tabikide hayir o zaman bu durumda hocadan kaliteli bir transfer beklemek zaten hata oldugu gibi bu butceyi 4 senedir bir dengeye getiremeyip besiktas gibi taraftari olan bir klubun kardan cok zarar etmesini saglayan bu yonetimle hangi hoca calisirsa calissin basari gelmez bunu bikere anlayalim ancak genc yetenekleri takima katip aydin serdar ozkan ibrahim kas holosko gobo bunlari birbirine iyice alistirip takim olmakla gelir ha yonetim bunun garantisini versin once sezon sonu desinki hocam sana 2 tane istedigin oyuncuyu alacaz ama kimi istersen iste anliyordundur herhalde kimi isterse iste dedigim zaman drogbalardan falan bahsetmiyorum verebilirmi bu garantiyi zaten vermedigi icin degisik degisik genc yetenekler uzerinde duruyor besiktas yoksa coloccini geldi edmilson geldide ertugrulmu hayir dedi ayrica ertugrul asiklari yazdigin icin ertugrula degil istikrara asigiz yazdim gerisi senin icin degil ustune alinma o sekildede suclaniyoruzda o yuzden orayada yazmis bulundum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=once_biz_vardik1903;645151] Alıntı:
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | [quote=sierra;645166] Alıntı:
ama herkezin gelip yenilgiden sonra konusmasina karsiyim ben trabzon macinda ben burda dedimki ertugrul hocanin delgadoyu oyundan almasi cok buyuk hataydi kimse gelip bunu demedi ama yenilince herkez geliyor konusmasi daha kolay oluyor cunku ben iyi bir yonetimle cok buyuk islere imza atacagini dusunuyorum ha olduki ertugrul gitti baska iyi antrenor olduguna inandigim bir hoca geldi onun icinde ayni seyleri soyleyecegimden ve ayni konuyu acacagimdan emin olabilirsin sonucta inadina tigana diyede konu actim ben onadami asiktim yani herseyin istikrarla hallolacagina inaniyorum bu kadroda israr etmeliyiz bu takima iyi takviyeler yapmaliyiz oyle 10 tane birden degil en az 3 en fazla 4 oyuncu ve tam oyuncular kaliteli oyunlular olmali stoper onlibero sag back ve sol back bu 4 takviye yapilirsa seneye burda hep birlikte bidaha konu acariz insallah
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |