![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Kolot: “Bunlar Gitmeden Önceki Son Çırpınışları!" 17.07.2008 17:14:00 Celal Kolot, Medyaspor’a şok açıklamalarda bulundu. İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan, Mübariz Masimov ve benim içinde bulunduğum ekiple Beşiktaş’ı yönetmeye talibiz” dedi...İşte o açıklamalar: Beşiktaş eski yöneticisi Celal Kolot Medyaspor'a şunları söyledi: Bunlar, Demirören ve yönetim kurulunun gitmeden önceki son çırpınışları. Yaptıkları hiçbir iş doğru değil. Zapotocny transferi araştırılmalı. Kısa süre içinde ya kongreye gidecekler, ya da taraftar tarafından gönderilecekler. MAÇLARI AKATLAR SPOR SALONUNDA MI OYNAYACAKLAR? Sadece 1600 adet kombine satılmış olması bile bence istifa nedenidir. Maçları Akatlar spor salonunda mı oynayacaklar? 1600 kombine ne demek? Taraftarın tepkisi bu işte... Anlarlarsa anlayacaklar... Anlamamakta ısrar ederlerse gerisi başka türlü gelecek... BİZ HAZIRIZ, ADAYIZ! Bir olağanüstü kongre olursa, İhsan Kalkavan, Hakan Kalkavan, Mübariz Masimov ve benim içinde bulunduğum ekiple Beşiktaş'ı yönetmeye talip olacağız. Medyaspor Hadi hayirlisi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Celal Kolot bilemi demirörenden iyidir?? Bizler değilmiyiz Beşiktalılık duruşunu onurumuzu iki paralık etti diye Demirörene sallayan... Kolot gibi bayan yöneticiye tokat adan adammı düzelticek onurumuzu duruşumuzu? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | istisnlar kadeyi bozmaz genel olarak herkezz iyidir ben sevmiyorum celal kolot u | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biz çok çabuk unuturuz kardeşim olayları da ondan.ağzına sağlık virgülüne noktasına kadar katılıyorum sana. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
bencede kolot göreve gelirse vay halimize demirörenden iyimi olucak sanki ben güvenm,yorum bunların hiç birine
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Beterin beteri vardır derler yaa, aynı bu durum işte!..Kolot, Demirören'den daha beter, sadece kendi menfaatlerini düşünen biri, mümkünse Beşiktaş Kulübünün önünden bile geçmesin!..Bide anlamadığım, İhsan Kalkavan falan diye palavra atmış, yahu İhsan Kalkavanla beraber çalışacaksınız sen başkan olamazsın zaten, İhsan Kalkavan başkan olur sende onun verdiği bi görevde çalışırsın, sen kimsinki İhsan Kalkavan senin emrinde çalışsın!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |