![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede kalir zaten defansda fazla kisi kalmadiki
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | toraman kendini de yaktın taraftarı da yaktın, biz sahada senin gibi yürekli oyuncular görmeye hasretiz para için oynayan adamlara değil, umarım geri dönersin bir gün ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence gitsin... nedeni takımda gruplaşma başlıcak biri gidip biri kalırsa yönetim bu sefer bari dönmesin dediğini uygulasın ikisnide istemiyorum takımda beşiktaşın kaptanları hakkı baba gibi olmalı ibolar gibi deil.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence gitmeli ve gidecek... toraman hırslı olabilir ,yüreğiyle oynayabilir ama cok hata yaptı ve beşiktaştaki süresini kendi bitirdi.
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YÖNETİMDE AMMA NAZ YAPTI YAAA SIKIYOSA BEDELSİZ BIRAKSANIZA MADEM KABAHATLERİ BÜYÜK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | benim anlamadigim gecen sezon burdaki butun bu toraman hayranligi yapan arkadaslar bu defansa sovup saymiyormuydu kardesim simdi ne olduda hepsi kiymete bindi anlamiyorum giden gitsin kimse besiktastan buyuk olamaz gecen sezon allah belanizi versin defans gibi diyordunuz simdide gecen sezon defans ta oynayanlari yollayanlara allah belanizi versin diyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu kardesim etmeselerdi kavga okuz gibi toraman donecekse delide donmeli yoksa butun degerlerimizi kaybetmis oluruz iyice
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence büyük bjk camiası ne toramansız yıkılır ne de toramanla var olur tek gercek var bjk nin adam gibi durusuna yakışmayan bir olayın içindeydi.barışmazsa eğer işte kapı güle güle.Eğer toraman kalır üzülmez giderse bu yönetime yazıklar olsun derim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |