![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili arkadaşım, meselede bu zaten..Bizim başarılı sporcumuz yok(futbol için konuşuyorum) bizim altyapısı zayıf yetenekli futbolcularımız var.Brezilyada onlarca futbol akademisi var.Adamlar bu işi sektör haline getirmiş..Bizde ise yabancı dil bilen futbolcu sayısı 5 -6 tane..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | türk olmak bu kadar ucuz mu kardeşim.bu ne yaaa.gördük birezilyadan bozma türkü milli takıma sahiplenemiyorum o adamı orda görünce.şampiyon yapacak olsada yaramaz.çok sevsemde delgadoyu iş türklük meselesi olunca akan sular durur.asla olmasın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence süper olur ama delgadonun kabul etcegini sanmiyorum, cünkü delgado artik yetenegini bu sene gösterdi ve su an 8.500.000 € bunu kendiside biliyor, bence zaten arjantin milli takimi onu kadroya alirlar yakinda. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben delgadonun türk milli takımda olmasını istemem bnde görünce mesela brazilya asıllı türk oyuncumuzu benimseyemiyorum gerçekten delgado eğer bjkde yer tutmaması için türk yapılaksa o mantıklı ama milli takıma hiç sck bkmıorum açıkası
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben bu işe bir proje gözüyle bakarım,sporda ırkçı yaklaşıma da karşıyım..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgadonun italyan pasaportu da var biliyorsunuz bakarsınız çok uzaklarda değil italya milli takımında bile oynayabilir riquelme aymar filan varken biraz bekler ama italyada o tarzda oyuncu yok bana kalsa türk yapılması iyi olurdu bende milliyetçi bir insanım ama milliyetçiliğin bu gibi şeylerle özdeşleştirilmesine de karşıyım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |