![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Teşhis doğru reçete yanlış olmuş.Topuz kendi takımında bile sağda oynuyor o kadar zayıf savunması.Onda da o problem var.Bizde iş yapacak oyuncu değil ben çok dikkatli izledim.Belki bu sistemde holoskonuın yedeği olur o bile zor.Ama benim yazımla ilgili dediklerin doğru malesef uğurda cissede ofansa bir marco gibi destek veremiyor buda bizi köreltiyor ama mevcut kadro içinde düşündüğümüzde en iyi ikili onlar.Malesef sezon başında takımlar düzgün kurulamadığı için uzun vadede bir sistemleri olmadığı için bu tip sorunlar yaşıyoruz.Umarım gelecek transfer döneminde giunti ,marco tarzı bir adam bulurlarda sistem tam anlamıyla işlerlik kazanır..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (17-09-2008 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cenk cok guzel bı yazı tsk. besıktasımızın mevcut kadrosuna en uygun sistemde zaten cıft on lıberolu sıstem holosko sezon öncesi kampında gecırdıgı sakatlık yuzunden sıkıntı yasadı dıye dusunuyorum. zaten orta sahamız ılerıye donuk herkes cıkıp gol atabılecek kapasıtede ama maalesef defansıf ozellıklerı cok ıı degıl gecen sezon bunun sıkıntısını cok cektık. yanı basarı gelıcekse bu sıstemle gelır bencede zamanla takım bu sısteme alısıcak daha sezonun basındayız bıraz sabırlı olmalıyız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 2002-2003 sezonunun ilk yarısı dediğiniz gibi çift ön liberoyla oynuyorduk.pancu forvette başlayıp o sene ön liberoya kadar gelmişti.sonra giunti geldikten sonra 3 önliberoya döndük tayfur-giunti geride pancu birazda ilerde olmak üzere.ve o 3 futbolcumuzda defans yaptıkları gibi forvettede oldukça etkiliydiler golleri ve asistleri çok fazlaydı. şimdiye gelirsek eğer 2 önliberomuzda defansa daha yakın oynuyorlar.bunlardan uğur inceman daha teknik bir futbolcu.bence uğurun daha çok hücuma katılması ara paslar verkaçlar yapması lazım.bence taktiğimiz güzel.zaten ertuğrul sağlamda en çok gelecek vaadeden 20 hoca arasına boşuna girmedi.günümüz futbolunu iyi oynatıyor.eğer böyle giderse bu sene olmasada bir kaç sene içerisinde avrupada ses getirecek bir takım olabileceğimiz görüşündeyim
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çoğumuzun (burada da )istediği mehmet topuz yavas yavs alışıyo siyah beyaz renklere milli maçta takmıştı siyah beyaz sac tacını ![]() bu arada yazı güzel emegine saglık
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | trabzon maçında holosko ve toraman oynayacaktı abi ben onu bilirim nobreyide bobonun yanına koyacaktık 3 puanla bile dönerdik inanın ama hoca daha iyi bilir ama
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tek forvet olarak nobre oynarsa bu sistem daha ii işler. birde solda tello hücuma daha çok çıkarsa bence bu çift ön liberolu sistem gayet ii. aslında çift ön liberonuz barçalı xavi ya da lampard gibi yetenekli teknik adaamlar olsa çift ön libero ve çift forvet oynayabilirsiniz ama uğur ve cisse o kadar yetenekli olmadıkları için delgadoya ihtiyaç duyuluyor ve tek forvetle oynuyoruz. sol kanatta serdar özkan daha etkili olsa ya da oraya çok ii bir transfer yapabilsek bu sistem çok iş yapar tuncay ya da arda tipinde bir oyuncu sol kanatta oynasa bu sistem çok iş yapar çok etkili oluruz. bu sistemde kanatlarda oynayan oyuncular forvet özelliği olan oyuncular olmalı örneğin sağda holosko çok etkili olacaktır o bölgeye alıştıktan sonra şu anda solda oynayacak en etkili oyuncuda serdar özkan gibi görünüyor. ertuğrul hoca nın nuri şahin i bu kadar çok istemesinin sebebi demekki sol kanatta onu oynatmak istiyordu bence nuriyi ya da rusyadan caneri alabilseydik sol kanadımızda süper olurdu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | topuz'la alakalı yapılan bazı yorumlara katılmıyorum, topuz beşiktaş'ta 11 oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değildir bana göre, oynayabilir ama kesinlikle ön planda olabilecek yeterlilikte oyun zekasına ve tekniğine kesinlikle sahip değil, sadece mücadeleci yönü ağır basıyor ve yine bana göre inceman'a kesinlikle tercih etmem, öncelikle topuz'un amiyane tabirle kazma bir oyuncu olduğunu kabul etmek gerekir, top tekniği oldukça kötü bir oyuncu olmasının yanı sıra pis burun dışında şut atabilen bir oyuncu da değildir, milli takımda yer almasına çok şaşırdığım bir oyncu olmasının yanı sıra geçmiş transfer dönemlerinde adına belirlenen 12 milyon eurluk bonservis bedelleri ise türkiye transfer borsasının en belirgin paradokslarından birisidir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çift ön libero ile oynamak ne iyisi zaten avrupamım butun takımları boyle oynuyor sadece 2. on libero lampard gerard gibi hucumuda iyi oynamalı zaten uefa eleme macında ugur son trabzon macında da cisse bunu cok iyi yaptı zaten holosko gelince trabzon macındaki sıkıntıyı yasamayız boyle oynamaya dwm edersek ligin en az gol yıyen takımı olarak sampiyon oluruz
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu maçta mutlaka çift forvetle çıkıp bu işi inönüde bitirmemiz gerek.yoksa rövanş bizim için kabus olur.bu takım göründüğü kadar kolay bir takım değil.ilk maçta mutlaka avantajı ele geçirmemiz şart.yoksa deplasman gerçekten zor bir deplasman. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |