![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Haklısın klavye başındayım ben de.. ama sadece oturup kör kör yazmıyorum..Gaziantep maçında Beşiktaş'ın çok iyi futbol oynadığını düşünüyorsan zaten vay haline =) Maçı iyi hatırla =) Fb konusuna gelince; benm demek istediğimi sen demişsin..Bi nevi kendi kendine cevap vermiş olcan.. =) Bir takımın defansif yönü ile ofansif yönünü birbirine bağlayan bi oyuncusu yoksa ; görüyoruz halleri işte.. Evet kastım Aurellio =) Konuştuğumuz oyuncu öyle "o olmasa da olur" cinsten bir oyuncu değil..Bunun farkında olmalısın..FB geçen sezon'a oranla çok değişti..Tamamen farklı bir orta saha oluşumu içindeler...1 Takımın kilit noktası ortasahasıdır..Ve bir takımın orta sahasından Aurellioyu alıp yerine 2-3 tane işe yaramaz oyuncu koyarsan bu teknik adam sorunu olmaz..Bu kadro zafiyeti olur..O mevkide oynayacak oyuncular belli sonuçta..Aragones hatasız mı..? Tabiki hataları var? Ertuğrul hatasız mı? O da değil tabiki..Herneyse sizler anlamicaksınız zaten =) Ben neye dayanarak mı kadro yapısı kötü iyi futbol oynayamaz diyorum? Bu soru konusunda ciddi değilsindir umarım..BJK 'ın ortasahası yok..Bilmem farkında mısın? BJK bu yüzden kötü oynuyor bilmem onun da farkında mısın? Değilsin..Eğer öyleysen tutarsızlık içindesin.. Ben de zaten Ertuğrul iyi futbol oynatamadı diyorum =) Okumadn galiba =) Görücez Denizli'yi..Oynatıcak mı bakalım? Bu matık işidir..Bu yürek, ruh işidir..Yönetimle de alakalıdır..Daha önceki tecrübelerden hiç mi ders çıkarmadınız anlamak çok güç?
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Benim Beşiktaş'a küsme gibi bir lüksüm yok,olamazda...
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sen beşiktaşlı deil msn beşiktaşlıysan nasıl takımına böyle bir hata yapabiliosun kii sanki hiç olmamış şeyler...
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | FOrumun en gercekci konusu olmus. Acin gözünüzü bakmayin sasi. Insanlikla futbolu birbirine karistirmayin. Burasi Besiktas cocuk esirgeme kurumu degil. Ertugrulu kardesim gibi severim. Ancak bu futbol mantigiyla bu is yürümüyor. IStifa etmesi gerekiyordu etti o kadar. Yeni gelen hayirli olur insallah. 1 mac iki mac sonucu degil 100 kere yazdim bu forumda metalist macinda bütün gercekler ortaya cikti. BIzim takim topu görene kadar iki gol yedik. Futbol öyle oynanir iste.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | STADA GİTTİĞİNİZ ZAMAN ERTUĞRULA SAHİP ÇIKSAYSDINIZ BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZDI...ARSENAL-ARSEN WENGER İLE BEŞİKTAŞ-ERTUĞRUL SAĞLAM BENZERLİĞİNİ MAALESEF BEŞİKTAŞIN TÜPÇÜSÜ ELİNDEN KAÇIRMIŞTIR...2 HAFTA ÖNCESİNE KADAR MEDYA DAHİL HERKES BEŞİKTASI,ERTUĞRUL HOCAYI VE OYNANAN FUTBOLU ÖVERKEN,BU SENE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ SESLERİ GELİRKEN,1 YENİLGİYLE YERİN DİBİNE SOKUYOR...BÖYLE BEŞİKTAŞLILIK HİÇ OLMAZ KİMİSİDE YOK BEŞİKTAŞ BÖYLEYKEN,ŞUNDAN 8 YEMİŞKEN,YOK FARKLI GALİP GELEMEMİŞKEN VS YAZMIŞ.YAZANADA BUNU TEBRİK EDENEDE GÜLER GEÇERİM...BUNLAR OLURKEN HANGİ YÖNETİM VARDI ACABA?CÜMLELERİNİZİ KURARKEN İĞNEYİ KENDİNİZE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRIN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |