![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | s.özkan laubali ise nobre golü atamadıysa holosko ceza sahası içerisinde 2 defa boş top alıp önü boşken ağır kalıp bursalılara topu kaptırdıysa g.zan vuruşu çizgiden çıktıysa m.denizli bunlara ne yapacak maçın 42-43dk. tv yakın çekime girdi yanına gelen holoskoya 'niye içeri girmiyorsun içeri gir içeri gir' diyor ben denizliyi savunmuyorum fakat ihale onun üstüne kalmış gibi size sivas-kayseri-bursa maçının istattiklerini vereyim 1-2 hata payı olabilir topa sahip olma köşe vuruşu ceza sahasına sivas 61 13 31 kayseri 56 15 29 bursa 58 17 35 top sürekli bizim ayağımızda 13-17 arası korner , 29-35 arası c.sahasına orta ve sadece sivas maçında 1 gol bu kadar çok korner kazanıyoruz orta yapıyoruz topla oynuyoruz rakip sahada oynuyoruz büyük bçlümünü gol atamıyoruz bu kadar korner orta topa sahip olmayan rakibine gücünü kabulettiremeyen takım bulabilir mi, fb'nin en büyük silahı yan top duran top rakip kalede pozisyon bulamadan ankara maçını aldılar , gs mutlaka kanat akınından yada kornerden gol atıyor, biz bunlardan daha iii oynuyoruz fakat modern futbolun en önemli silahlarından olan duran ve yan top organizasyonlarımız maalesef çok kötü cömertce hoyratca harcıyoruz bunları her maç fazlası ile bulmamıza rağmen, bunun üstüne takım 2 hafta çalışssa denizliye bu yüzden çok kızıyoruz çalışmıyormusunuz arkadaş korner yan top duran top orta v.s. (neden hala saçmalanıyor bu vuruşlarda en ufak bir çalışma ibaresi yok) uzak ara yapar, 9 gol yemişiz +11 averjla ligin en iiisi yiz...bu kadar bonkör harcarsan o akınları sonucu bu oluyor 5 maç 8 puan ....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu halilsagir tarafından (17-11-2008 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Şimdi burada ertuğrul ve denizli çatışmasınımı yaşıyacağız sürekli her saçmalıkta ertuğrul kurtulamadık kene gibiii emdi gittiii okuyup üfledimi anlamadım şurda beşiktaş yenilmiş olsa ve başımızda ertuğrul olsa inşallah maşşallaah takım direnc gösterdi kendi evimizde alırız cart curt., serdar oynasın oynamasınada o diklemesine gitmeye çalışırken sol kanattan ben gülüyorum oynamay çalışıyor niye oynuyorsun kardeşim ver pasını vermen gerekenlere gene 70 . dakikada kayseride yaptı hatanın aynısını yaptı allahtan orta sahada aldık topu, holosko desen hayalet ,delgado aynı öyle bobo durdu ,nobre ikinci yarı hiç yoktu ilkyarı en az 3 sıfır bitebilecek maçı elimizle cömertçe geri çevirdik yazık, 20 orta yapılıyo bu beşiktaşın hucumunu gösterir final asını şutunu yapamıyorlar denizli ne yapsın. ben geçensene olmak üzere hacettepe son maç dahil beşiktaş maçlarında ayaklarıma kramplar giriyordu gol iyecekmiyiz berabere bitecekmi acaba maç diye onuda yazın.
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | denizli elinde ne varsa onu oynatıyor sonuçta bu kadroyu kuran denizli değil
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Sivas, Kayseri, Bursa maçlarinda puan kaybettik ... Bu takimlara biz goz atalim : Sivas fb'yi 2-1 yendi kayseri fb'yi kadikoyde 4-1 yendi, gseyle berabere kaldi Bursa, gs'yi yendi 2-1, fb'ye 5-2 yenildi Biz: sivas ve bursa ile berabere kaldik kayseriye maglup olduk son dkk goluyle Biz bu maçlarda puan kaybederken iyi, guzel futbol oynadik Bu 3 maçta baya gol pozisyonlari bulduk ama degerlendiremedik ... ve bu 3 maçta fazla gol pozisyonu vermedik ... ( 3 maçta 2 gol yedik) Ama hemen ba$lami$iz yine kesip atmayi yok sistem, yok defans ... biz de artik netice taraftari olmu$uz ... Ben durumda gayet memnunum, gelecekten çok umutluyum ... Ben denizli'yi savunmuyorum ama çok karamsar olmayalim, konulara bakinça sanki kotu durumdayiz ... bu takim 22 puanla Turkcell super liginin 2. sirasinda .
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | emriniz olur themadpol bey ve diğer destek veren arkadaşlar artık hoca size sorar sizin emrettiğiniz kadroyu çıkarır sahaya , yahu amma çok biliyorsunuz siz be , yeter yahu yeter teknik direktörümüz işini iyi bilen birisi o ne yapacağını bilir siz forumlarda gereksiz dırdır etmeyi bırakın adam gibi taraftarlık yapın yeter . Her kez işine karışsın . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ferres günah tır yapma yalan konuşma iyi araştır ben çok iyi hatırlıyorum ve biliyorum Sayın Mustafa Denizli hocamız ne gs de çalışırken gs liyim ne de fb de çalışırken fb liyim diye bişey demedi her zaman BEŞİKTAŞ lıyım dedi . ayıptır ayıp kulaktan dolma yalan bilgilerle saldırmayın BEŞİKTAŞ ımızın hocasına . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |