![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben de bu kadar emin olanları anlamıyorum..Denizliye bu kadar güven nerden geliyor? Hak ediyor mu veya hak edecek bişeyler yapmış mı bugüne kadar? Nedir ki Denizlinin hikmeti? Zorlu maçların hepsinde puan kaybetmedik mi şuan..? Ha "bu böyle devam etmez, güzel futbol ve bol gollü maçlar yakın" diyorsanız; umarım öyle olur ama kendinizi kandırırsınız derim.. Ben bu sene şamp. olmamamız için hiç bi engel yok diyordum..Ama dişini gösteren her takıma verdik puanı..Gösteremeyenlerden de zor aldık..Geçen sene deplasmanların en başarılı takımıydık kaldı ki puan kaybettiğimiz deplasmanlara da direk etki eden hakemler vardı..Şimdi deplasmana 1 puan gözüyle bakıcaz bu gidişle..Gözünüzü sevim bu kadar abartmayın..Mustafa Denizliyi ilah yapmayın..50 küsür yaşında diye herşeyi bilir vasfını yüklemeyin.. Yok ben Denizliye sonuna kadar inanıyorum diyosanız, içinde soru işareti olanları da burda yermeyin..Aşşağılar tarzda konuşmayın.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bu elestirileri aslinda gecen sezon icin yapsaydin hak verirdim,ama ahmet cakar bile besiktas tarihinin eniyi defans oyuncularini aldi ve eniyi defansini kurdu derken,sen besiktas defansini gs ve fb den hatta ts den bile daha düsük oldugunu söylemeye calisiyorsun.gs inamato,saido,carruska ve adini hatirlayamadigim birkac vasifsiz oyuncularla sampiyon olurken kimse bu oyunculari kücümsemedi,kaldiki besiktasimizin kadrosu son yillarin eniyi kadrosudur,sadece buaralar hoca degisikliginden kaynaklanan bir uyum sorunu var hepsi bu.dennizli gibi bir futbol profösörü bos iskembedenmi salliyor 6haftadir,butakim sampiyonluk icin cok yeterli diye ve sampiyon olacagiz diye.adam hayatinda sezon arasinda bir takima gitmemis ama besiktasin kadrosuna okadar güveniyorki hemen kabul etmis teklifi.ozaman demek oluyorki bu konuyu acan arkadas mustafa denizliden bile daha iyi bir futbol görüsü ve tecrübesine sahip,bravo kendisine,yanliz anlayamadigim bu denli futbolu iyibilen hatta bilgi ve tecrübede mustafa denizliyi bile gecen bir insan neden enazindan bir gazete veya internet spor kuruluslarinin birinde yorumve analizcilik yapmiyor ve buradaki taraftar forumlarinda yazi yaziyor?birde beni gs li sanmayin,gs reklamini yapiyor demeyin diye ihtar kokan bir yazi yazmis.yarasi olan gocunur kardes,ben senin su yazdiklarini okuduktan sonra senin ortaligi karistirip tartisacak bir konu ortaya atip zaman gecirmek isteyen anti bjk li birisin.anti demeyelimde suna enazindan besiktasli degilsin,bu acikca belli oluyor.bugün türkiyenin önde giden futbol adamlari bile besiktas kadrosunun eniyi top oynayan,organize olan,hücum ve defans futbolunu dengeli yapan sampiyonlugun kayitsiz saersiz enbüyük favorisin besiktas oldugunu söyleyenler varken sen besiktasin kadrosunu kücümsüyorsun.peki toplama takim olan tsnin kadrosudami bizimkinden iyi,ts nin kadrosundaki oyuncular besiktasin kadrosundaki oyunculardan tek tek dahami kaliteli?bence yazik sana eyer futbolu bukadar iyi analiz edebiliyor konusabiliyorsan buradami yazi yazacaktin,hakkini yemisler senin,sen hürriyette milliyette sabahta ridvan dilmen,rahmetli kazim kanat,ömer üründül vs yazarlarla beraber futbol yaziyor ve konusuyor olman gerekirdi.yazik be birader harcaniyorsun buralarda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
2) Ben besiktasta zanın,toramanın,uzulmezin,tandoganın ve ekrem dag ilk 11 de oynamamasını savundum !! Futbolu cok bilmeye gerek yok bu adamların besiktas seviyesinde olmadıklarını gormek icin!! 3)Benimle aynı goruste olmayan arkadaslara soruyorum.. Elinize bir fırsat verseler ve super ligden altın gumus ve bronz 11ler kurun deseler, hanginiz yukardaki isimleri kadroya koyarsınız??? Kendinizle yuzlesin belki bir tanesi zorla bronz 11 e girer...Ben besiktaslıyım ama akıllı bir besiktaslıyım.. Sadece forumda kendi fikrimi yazdım...Emin ol o saydıgın isimlerin cogundanda iyi takip ediyorum turkiye ve dunya futbolunu kardesim sen rahat ol!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu mertsunter tarafından (21-11-2008 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
2-emin ol senden daha fazla hem besiktasi hem avrupa futbolunu takip ediyorum 3-sen nasil bu yazdiklarim benim görüsüm diyebiliyorsan bende bu yazdigim yorumum ve senin besiktasliligin konusundaki süphemde benim görüsümdür. 4-bahsettigin oyunculardan gökhan zan milli takimin banko stoperi,kaldiki ondan önce bjk de zapo ve sivok var stoperde oynayan,gökhan ikinci tercihtir.gelelim toramana,düne kadar milli takimin degismez oyuncusuydu.ve türkiyede diger 2büyüklerde dahi onu transfer etmeyecek hicbir kulüp yoktur.üzülmeze gelirsek,türkiye sartlarinda solbekin kisitli oldugu biryerde takimda bulunmasi gereken oyunculardan biridir.tandogan ve ekrem konusunda sana birsey diyemem,yanliz sende bunu cok iyibiliyorsunki bu 2oyuncuda besiktasin banko oyunculari zaten degiller,onlar yedek oyunculardir,hocamiz sadece bazi maclarda oynatacaktir.ben suanda ne denizliyi nede kadroyu savunuyorum,sadece gördügüm dogru ve yanlislari savunuyorum.bu takim sampiyonda olmaya bilir,ama inanki bunun nedeni kadro yetersizliginden degil sadece kisisel ve teknik hatalardan dolayi olabilir.sen besiktasin kadrosunu begenmiyor olabilirsin,kendinide futbolun ilahida sanabilirsin,ama bugün türkiyede enbüyük furbol yazar ve yorumcularinin bile besiktas icin iyi takim ve sampiyonlugun enbüyük adayi olarak kabul ettikleri yerde senin zittini savunman bende ve benim gibi bircok kiside süphe uyandirir.cünkü savundugun gerekceler gayet basit gerekcelerdir.eyer dedigin gibi besiktasimiz kadro yetersizliginden dolayi sampiyonluktan koparsa ve ligi altlarda bitirirse ben herkesin huzurunda senden özürdileyecem,bundan sonrada senin futbol görüslerini ve seni kendime örnek alacam.insaallah devre arasinda tekrar yazisiriz sezon sonundada bunu tekrar tartisiriz.saygilarimla. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben haklı cıkmak istemesemde 5 yıldır oyle oluyor... Bu sene uzulmektense yanılmayı tercih ederim..Bu arada ben besiktasın sivoklu zapolu,kurtuluslu ve incemanlı 11inin sansının oldugu gorusundeyim.. Ama Denizli tandogan,zan ve ekrem dagı monte etme cabasında bunların yanında bide uzulmez ve toramana zaten guvenmiyorum...Demek istedigim sıradan futbolcuların sayısını arttırırsa denizli ben haklı cıkıcam ne yazıkki...Sende sezon sonunda hakemler,medya.federasyon diya avaz avaz bagırmaya devam edersin son 5 yılda oldugu gibi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonluk konusunda hep demişimdir tekrarlamak gerekirse en büyük rakibimiz yönetimimizdir... Bu yönetim olduğu sürece barcelonalı futbolculara bjk forması giydirsekte şampiyon olmamız hayaldir... Ve şuna inanıyorum ki bu yönetim hiç olmasa yada yönetimsiz kalsakda bu takım banko şampiyon olur iyisiyle yada kötüsüyle....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Konu baslıgını acan benim... Bu kotu fenere neden yine kaybettik??? Cevabı ilk mesajımda gizli.. ( fener macından 4-5 gun once yazılan) ..Aslında gizli olanda bisey yok...Tekrar ediyorum buyuk takım buyuk futbolculardan olusur... Ben demistim demek icin yazmıyorum... Sadece bu zihniyetle tekrar ediyorum sampiyonluk hayal olur... Holosko ve bobo yedek , ekrem,zan,uzulmez,toraman ilk 11 ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |