![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş dan utanoyrsan bırak kardeşim. Beşiktaş hic br zaman utandırmaz Beşiktaş ' a aşık olmakla utanıyorsan söylücegim hic bir seyim yok sana...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | metin kardes biraz fazla reaksiyon gosterdin arkadas utanıorum demiş ama beşiktaşlı olmaktan değil beşiktasın düşürüldüğü durumdan yani hepimiz utangacz desem yeridir..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kendı rant davası pesınde kosan yonetım basımızdan gıtmedıgı surece degıl 26 86 hafta gecse bıle yazacagım cumleler degısmeyecek .yeter artık gıdın besıktasımızı rahat bırakın akbaba gıbı coktunuz ustumuze. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mustafa denizli kümede tut bizi die ağlayacağız yakında yeter ya madara olduk millete yüzüne bakmayacağım insaların yorumunu çekiorum.neymiş beşiktaş sen git evde bulaşık yıka çarşı pazar gezmişşş ulan allah b..versin gün olur devran döner ozaman görücem kim ne yıkıycak..........
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Nedense her başarısızlıktan sonra suçlu hep teknik direktörler oluyor.Bu takıma Vicente Del Bosque gibi dünya markası bir hoca geldi de ne oldu.Şimdi Mustafa Denizli gitse yerine gelen hocada başarısız olursa ona da defol git dersiniz.Bu hakemlerin yaptıkları şerefssizzlikler yüzünden bu haldeyiz.Bu hakemleri gördükten sonra ben ne başkana,ne hocaya, ne de futbolculara haksızlık yapmak istemiyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |