![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Allahım biz ne günah işldeik gözünü acın allah kimseye dğeil bize bela verdi oda demirörendir.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ne kadar cok kofur etsek ne kadar agizim yamulsa azdir.Kendine bir araba alirsin , banka hesabinda degismeler olur.Acaba bu adam sokakta rahat yuruyebilecek mi bundan sonra merak ediyorum?Kendisini yolda gorsem tekme tokat dalarim kirmiziya dondururum her yerini ama cikmaz ki bi ciksa yapacagimi bilirim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bizim esas sorunumuz yılldırım demiörenin şopar bir tipinin olması sözünü geçirememesi oturaklı olmaması konuşmayı bilmemesidir taraftar gibi konuşamaz bir başkan sürekli beşiktaşın hakkını kimseye yedirmeyiz diyipte her defasında hakkımızın sonuna kadar yenilmesi zaten bu başkanın zayıflığının en basit örneğidir bizim tek yanlışımız denizli falan değil başkandır gitmelidir gitme zamanıda gelmiştir ve geçiyordur açıkçası ben bi bjk tarftarı olarak çok ama çok üzülüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |