![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Serdar Bilgili aday olmayacağını söylemişti kaç kere, eğer sözünden dönmezse ki dönmez tahminim, zor onun başkan olması...Ama Hüsnü Güreli'ye vereceği destek de onun başkanlığa aday olması kadar önemli bence... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Benim demek istediğim işlerinde uzman. Yönetmeyi bilen. Ne yaptığını bilen. Futboldan anlayan. Altyapıya önem veren. Kulübe maddi, manevi destek olan. Konuşmayı bilen. Hareket etmeyi bilen. Eğer demek istediğiniz bu ise sizinle aynı fikirdeyim, ama yok kastınız gerçek anlamda profesyonelse o yönetim tarzına karşıyım. Yöneticiler Beşiktaş tarafından maaşa bağlanmamalı. Kurumsal yapıdaki çalışanlar profeyonel olabilir, danışmanlarda öyle ama yöneticiler ise profeyonel olmamalı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ben tamda bunu diyordum tamam bi yonetim kurulu ve baskan olmali ama klubun kurumsal yapidakileri maasli elemani olmali transferi klubun gelir giderlerini bu kisiler yapmali diyorum bana gore yani tam olmasada ingiliz modeli yani ingilterede kulup baskanlari var o kulubun sahibi gibi benimkisi tam o manada degil ama uygulama olarak bu sekilde olmasi lazim bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (03-01-2009 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaşlarımızın saydığı isimler genelde aynı şimdi soruyorum herkeze SAYIN SÜLEYMAN SEBA YA DUYULAN SAYGIDAN DOLAYI ADI GEÇEN İSİMLER BİR DÖNEMLER VARLARDI ARTIK YOKLAR.....VE HEPSİ AĞIZLARINDA BEŞİKTAŞ DA OLSA İCRAAT ANLAMINDA,MUHALEFET ANLAMINDA,ADAYLIK DÖNEMLERİNDE NE YAZIKKİ YOKLAR ÇÜNKÜ SAYIN TÜPÇÜ HERKEZİ KÜSTÜRDÜ VE KİMSENİN AYAĞI KULÜBE GELMEK İSTEMİYOR,TÜPÇÜ GELDİĞİNDEN BERİ GEÇEN ZAMAN DİLİMİNDE BU ZATI MUHTEREMLER ARADA BİR MUHALEFET YAPMAKTAN BAŞKA BENCE BEŞİKTAŞ İÇİN BİRER HİÇLER SN.NEVZAT DEMİRİ TESİSLERDEN DOLAYI TENZİH EDERİM DİĞERLERİ ZATEN SN.SEBA NIN YATIRIMLARINI BİTİRDİLER. BAŞKANLIK SEÇİMLERİNDE BİZLERİ 2010 KADAR TÜPÇÜYE MAHKUM BIRAKAN BU KİŞİLER BU SAATTEN SONRA GELMESELERDE OLUR KALDIKİ TÜPÇÜ 2010 DA DA ADAYMIŞ BU DEMEK OLUYORKİ O ZAMANDA YOKLAR. BENCE BU İSİMLERDEN HARİÇ DAHA GENÇ VE DİNAMİK ANONİM ŞİRKETİ İDARE ETMESİNİ BİLEN İKTİSAT VE İŞLETMEDEN ANLAYAN,YABANCI DİLİ OLAN VE ÇEVRESİNDE FUTBOLDAN,DİĞER BRANŞLARDAN ANLAYAN BİR EKİPLE TAKIM RUHUNU CANLANDIRACAK HERHANGİ BİRİ OLABİLİR MEŞHUR VE ÜNLÜ OLMASI BİRŞEY İFADE ETMEZ SN.SÜLEYMAN SEBA "İSTANBUL MİLLİ İSTİHBARAT"ŞEFLİĞİNİ BEŞİKTAŞ İÇİN BIRAKMIŞ SADE,MAL VARLIĞI NEREDEYSE OLMAYAN, DEVLET İÇİN ÇALIŞMIŞ MİLLİYETÇİ BİRİYDİ TABİKİ ESKİ BİR BJK FUTBOLCUSUNUN VERDİĞİ FUTBOL TECRÜBESİ İŞİN KAYMAK KISMIYDI O YÜZDEN ŞAN ŞÖHRET HİKAYE BİZE SESSİZ,SAKİN İŞİNİ YAPAN YERİ GELİNCE BJK NİN HAKLARI İÇİN YERİ GÖĞÜ İNLETECEK AMA TÜPÇÜ ZAVALLISI GİBİ TV NİN BAŞINA GEÇİP POZİSYONLARI ERMAN-ŞANSAL GİBİ YORUMLAYIP KOMİK DURUMA DÜŞMİYECEK BİR HERHANGİ BİR KAHRAMAN ADAYI İSTİYORUM.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kim akıllı yönetecekse o gelsin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nevzat Demir,Hüsnü Güreli,Tuncay Özilhan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Organizasyonun çok iyi yapılandırılması gerekir. Bunun içinde o yapıyı kuracak ve yürütecek profesyonellerin iyi seçilmesi gerekir ama ne yazık ki gelen yönetimler kulüp benim değil zaten diye hareket ettikleri ve kulübü yeterince sahiplenmedikleri için zaten bir çok başarısız futbol yatırımı yapılmıyor mu? Mevcut şartlarda ise kulüplerin toplum yararına dernek oldukları düşünülürse onları yönetecek bir yönetim kurulunun seçilmesi zaten dernekler kanunundan kaynaklanıyor. Mevcut dernekleri kanunu değiştirmek elimizde olmadığına göre mevcut şartlarda Beşiktaş'ı ileriye taşıyacak bir yönetimin kurulması için çaba göstermek gerekir. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Seba dönemi ile şimdi arasında o kadar çok fark var ki. O zaman ki futbol yarı amatör bir yapı idi. Günümüzde ise bir endüstri. Yan sanayisi olan dev bir endüstri üstelik. Bunun içinde yukarıda saydığınız özelliklerden çok daha fazlası gerekmekte. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |