![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu hocanın neresi iyi ki , genç düşmanı denebilir bu adama
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | herkes mustafa denizliyi topa tutyorda ben anlamış değilim hangi hocayı beğeniceksiniz ne düşündüğünü biliyomususnz kendi kurduğu takımmı bu başarılı olmak için oynatmıyo tabikide ve çok akıllı bşy yapıp kiralık verdi oyuncuları ne düşündüğünü bilmeden konuşuluyor ama bence beklemek gerekir bi hocanın bi takımda en az 2 yıl süresi olmalı bence ondan sonra eleştirildi arkadaşlar bi durun bakalım adam bu sene başında geldi sene sonunda eğer şampiyon olursa helal sana denizli 1 numara denizli dicek yine sizlersiniz kızmayın bana ama bu böyle biraz beklemek gerek bence kusura bakmayın yani
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben onu bunu bilmem bak bugunden soyluyorum iste denizli sampiyonda yapsa bizi sezon sonu gitmeli besiktasin denizliyle bir gelecegi olmasi soz konusu degil gencleri birak oynatmayi kadroya bile almayan bir hocadan besiktas alt yapisina hicibir onem vermeyen hocadan besiktasin gelecegi adina birseyler beklemek hayalcilik olur olayi anlamak bukadar zor olmasa gerek ayricada nedir bu denizli hayranligi anlamadim geldiginden beri takimin iyi futbol oynadigi mac olmadigi gibi golde yemedigi mac yok
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eee basta böyle dandig bir yönetim olursa genclerimizde yok olup gider
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |