![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hakan geçen sezon çok iyi maçlar çıkardı..Özellikle ilk başlarda..Milli takımın ilk11ine bile girdi yani Terim'e rağmen..Herkes kaleciden yana sorunumz kalmadı fln derken bi bocalama dönemine girdi..8-0 'da ihale ona kaldı fln..O da düşüşe geçti.. Hataları, zaafları var elbette..Geliştirmesi gerek kendini..Ama ona destek olmak gerekir..Tribünden küfür etmek değil.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayıptır günahtır ya... Bu şekilde davranarak Beşiktaşa dil uzatan saçma insanlara koz verdiğinizin farkında değil misiniz ? Hadi onları sallamıyoruz , yazık değil mi hakanın verdiği emeğe. Böyle olur mu insan kendi takımının formasını ıslatan birisine bunu yapar mı ? Yok böyle bi olay ya. Hakikaten yok işin en kötü tarafı kendini bilmez bu insanların yaptıkları tüm beşiktaş taraftarına mal edilecek yarın gazetelerde programlarda. Kendinizle gurur duyun aferin size ne güzel ağlattınız hakanı ne güzel ettiniz 3 kuruşluk zevkimizin içine... Bi maç kaybettiğimizde gidip arabalarını taşlayın futbolcuların bundan sonra nede olsa eziklerden farkınız kalmamış... Tabiki bunu küfür edenler için söylüyorum . Desteğini veren taraftarlarımız üstlerine alınmasınlar lütfen... Konu dygsm tarafından (28-02-2009 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hiç kimse kusuruma bakmasın onu yapanların gram beyinleri yoq bu kadar olmaz yha adam maçtan sonra ağlıyacaktı nerdeyse çok iide oynadı bugün ayıptır günahtır adama bu kadar yüklenilmezki yhaa :@Ben maçı fenerli arkadaşlarla izledim rezil oldum orda yha adamlar dalga geçti resmen bizle hiç bişey diyemedim bir kaç kendini bilmez yüzünden !!!!!! DOLMASIN GÖZLERİN KOCA YÜREKLİ HAKAN ONLAR İNSAN DEĞİL KUSURSUZ OYNADIN!!!! Konu pRoBhEt tarafından (28-02-2009 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakan neredeyse ağlayacaktı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o küfür eden kişiler televizyonda gösterildi yönetimin derhal kayıtlara bakarak bu kişilerin bir daha stada almaması gerekiyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zamanında Cordoba'ya "satılmış" diyen zihniyetin devamı işte.. Bunların Beşiktaş'lı olduğu bile şüpheli, yönetim bu kişileri belirleyip bir daha stada sokmamalı. Dağ başı değil burası, günlük hayatta ezilip gelip stadda oyuncularımıza küfürler edip deşarj olmak galiba niyetleri. Adam çabalayıp o formayı giymiş, sen hayatında neler yaptın diye sormak lazım bu kişilere. Eleştiri elbette olacaktır ama yapıcı eleştiri yapacaksın, böyle hanzo gibi hareketler bir Beşiktaş'lıya yakışmaz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla biz trıbundeydık gormedıkte duymadıkta ama yapılan ayıp ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de ayıp.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |