![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ertuğrul Sağlam dün geldi de bugün mü kovuldu? Üstelik kovulmadı istifa etti. Adam istifa ediyor, kovulmuyor. Öncelikle istifa ile kovulma arasındaki farkı biliyorsunuzdur umarım? Geçen sene inter teknik direktörü Mancini iken İnter kimlerle konuştu teknik direktörlük için ya da Schuster Real Madrid teknik direktörü iken Real Madrid kimlerle konuştu. Eğer sen teknik direktörününe güvenmiyorsan alternatiflerle konuşabilirsin. Profesyonellik bunu gerektirir. Liverpool dan alınan hezimette teknik direktör Ertuğrul Sağlam değil mi? Ertuğrul Sağlam a güvendiler sonuç ne oldu Kharkiv faciası. Bosna temsilcisi ile oyannırken adamların topla oynama yüzdesi %67 ydi, böyle devam edersek sonuç facia olur dedik o zaman 2-1 kazandık diye herkes havalarda idi. Beşiktaş'ın kötüye gittiği o zamandan belli idi. Ligte alınan galibiyetlerin hangi takımlara karşı alındığını görmediniz mi? Trabzon maçında karşı kaleye şut atmadan alınan beraberlik başarımıdır? Geçen seneki yapılan hatalardan bahsetmemek elde bile değil. Takımda kaç oyuncu adale sakatlıklarından dolayı uzun süre oynayamadılar. Bunlarda da mı hata oyunculardaydı? Kayseri maçından önce yanlış çalıştırılan Bobo kaç hafta uzak kaldı sahadan, o maçta 3-4 oyuncuda zar zor sahaya çıktılar. Bunlarda da mı hata oyuncularda. Ertuğrul Sağlam'ın istediği oyuncular alındı geçen sene ne oldu. Geçen sene alınan oyunculardan kaç tanesi Beşiktaş'a layıktı. Türkiye kupasında küme düşen Rize'ye elenirken de teknik direktör Ertuğrul sağlam değilmiydi? Bu takım 5. haftada koşamıyorsa sorumlusu kim? Ben oyunculardan yana sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, o oyuncuların iyi niyeti sayesinde Takım şu anda 3. sırada. Tek suçsuz Ertuğrul sağlam, herkes suçlu demek sadece saçmalıktır. Saçmalamanın kralıdır. Beşiktaş kötü yönetiliyor, ancak muhalefetin olmadığı yerde bu kötü yönetim az bile. Nerede kongre üyeleri. Bugün yönetim istifa etse başa siz mi geçeceksiniz? Alternatif bir oluşum var mı sanıyorsunuz? Geçen seçimde niye rakip çıkmadılar o zaman? Üstelik şu anda ekonomik kriz varken kimseninde elini taşın altına sokacağına ihtimal vermiyorken üstelik muhalefette yokken yönetimin istifasını istemek kadar hatalı bir görüş olamaz. Televizyonda konuşmakla muhalefet olunmaz. Kongre de gider hesap sorarsın. Muhalefeti o şekilde yaparsın. Sonuçta yönetim başarısız. Yönetiminin değişmesi gerek ama önce yönetime alternatif birileri çıkmalı, programlarını ortaya dökmeli. Kuru kuruya istifa et demekle olmaz bu işler. Bunlar istifa etsin, nasıl olsa birileri çıkar, kulüp sahipsiz kalmak demek boş bir fikirden öte değildir. Yönetim istifa etti, o zaman oyuncuların transfer taksitlerini, maç primlerini siz karşılayacaksınız sanırım. Klavyeden sallamakla olmuyor bazı şeyler. gerçekleri görmek gerek. Bizi bu hayalcilik bu noktaya getirdi, böyle giderse daha da kötüye de bu hayalcilik götürecek. Bazı kişiler takımı eleştirdiği kadar sahip çıksalardı (maça gimek değil sadece, forma yada Beşiktaş ürünleridnen birisini almak), Beşiktaş bugünlerde olmazdı. Biraz susunda bu takım rahat etsin... | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |