![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Çocuk gibi ağlayacağına başkanlık yap , birşeyler yap. Kulisse kulis lobiyse lobi , ağırlıksa ağırlık ,transferse transfer... 15-16 yaşında çocukların pazartesi günü okula gittiğinde arkadaşlarıyla yaptıkları muhabbeti yapıyorsun. Hakemler de hakemler. Sen başkansın ya bizden farkın olacak , sen icraa makamısın şikayet makamı değil. Ne kadar aciz bir adamsın , ne kadar plansız programsız bir adamsın , ne kadar vizyonsuzsun , hayret ediyorum seni izledikçe , hayret ediyorum bu camia nasıl sabrediyor sana 5 yıldır ... 5 yıldır bu camiayı 3 lafla uyutuyorsun . Ne zaman başın sıkışsa ettiğin 3 laf : birlik olalım , hakemler-federasyon - yeni stad. !!! Bu birlik olma meselesi nedir? ne kadar soyut konuşuyorsun, hadi hepimiz sarılalım birbirimize , eee sonra ne olacak bütün sorunlar çözülecekmi ? Spiker soruyor : Nasıl çözeceksiniz sorunları ? cevap : birlik olmamız lazım spiker soruyor : peki ama nasıl çözülecek ne yapacaksınız ? cevap : birlik olursa çözülecek ben inanıyorum Spiker soruyor : Seriç gönderilecekmi? cevap : Onu bilmiyorum daha hocayla görüşmedik !!! Ne zaman görüşeceksin efendi , lig başlayıncamı ? İşte bu kulüp böyle yçnetiliyor , daha doğrusu yönetilmiyor !!! Başka söze gerek yok
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu volkan-saygın tarafından (28-12-2008 Saat 23:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |