![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bana kalırsa bu sezon fortis kupasını alıp uefayı hedef yapmalıyız..çünkü dün bir kez daha gördükki bu futbolcuların bırakın koşmayı,ayakta duracak halleri yok...başımızda bir teknik direktör var,ne oynattığını geldiği günden beri anlamadık....bir yönetimimiz var 2 hafta önce basın toplantısında hakemlere demediğini bırakmadı,dün gidip "abi kusura bakma" diyor....taraftar bi tarafını yırtıyıor"gol gol gol" diye en ufak bir hissiyat belirtisi yok...birde katil vardı sahada zaten olmayan futbolu katletmeye gelen...eeee ne bekliyoruzki daha?? birde küfür eden taraftara serzenişte bulunan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum;6 haftadır uçağa binmeyen takım ne verdiki bize seyircisiz oynama sitresine giriyosunuz..seyirci madem size ahlaksız geliyo bırakın seyircisiz oynasınlar sizinde kulaklarınız bayram etsin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |