![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Adam açık açık , evet gruplardan çıkmak istiyoruz ama gerçekçi olalım asıl hedef uefa , çünkü uefadaki rakipler daha kolay dedi. bunu içine sindirecek olan varsa buyursun... ve diğer sayfalarda başka bir arkadaşın da yazdığı gibi , elini göstererek "beş yıl şampiyonluk vaadediyorum " deyip , büyük bir gururla alkışları aldığı konuşmayı izleyip de , sonra ben azizin yaptığının saçma olduğunu göstermek için böyle söyledim diyen adama inanan varsa da buyrsun inansın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu _Blackseagless_ tarafından (07-08-2009 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Başkanlar başka güçlere güvenip senelerin sözünü veriyorsa ben de bunların saçma olduğunu belirtmek için 5 sene sözü verdim. Yani bir dakika sonranın sözünü veremezken 3 senenini 5 senenin sözünü nasıl verebilirsiniz? Aziz Yıldırım`ın bu sözü Türk futbolunu rahatsız etmiştir. Bugün ne Barcelona başkanı ne de Real Madrid başkanı bu sözü veremez. Türk futbolunun ileri gelen isimleri dediğimiz bu isimlerin bazı sözleri tartarak söylemesi lazım. aziz amcamizin böyle konusmasi normal baskanim futbolcularina güvenmiyor ama arkasinda fenerasyon var! basarim parayi calarim düdügü diye düsündü herhalde.. bizdede angutlari üst üste sampiyon yaptiracak göz vardi pff! Biz sırtımıza reklam alacağız ama ya Kızılay`ın ya da Mehmetçik Vakfı`nın reklamını alacağız. En azından bir katkımız olsun istiyoruz.!!! iste bu harika olur yakisir besiktasimiza! cok güzel düsünmüssünüz gercekden helal olsun .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
taraftarla gönülmü eylendiriyorlar
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Hooop ağır ol bakalım haddini aşma Şimdi bende çıkar Beşiktaşa bu tarihihnin en büyük zararlarını vermiş yönetim ve başkanını savunmak , hatta yağ çekmek , hatta onlara yapılan eleştiriye hakaretle cevap vermek Beşiktaşa yapılan en büyük ihanettir , hainliktir derim altından kalkamazsın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Asıl siz haddinizi aşıyorsunuz başkanın sözlerini çarpıtıyor istediğiniz yere çekiyor sonrada Beşiktaş ın Başkanına ağzınıza geleni sayıyorsunuz , Biz Beşiktaşlıyız Beşiktaş ın Başkanına hakaret ettirmeyiz . yaşça benden büyüksünüz bu muhabbeti burada keselim usluplar yakışmayacak yerlere gidiyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi Açıklamalar Yapmış Gerçektende HELAL OLSUN.. Doğru ve yerinde konuşmuş
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |