![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | avrupa da vitrine çıkmak gerekmiyor aslın da iyi bir örnek vereyim ersun yanal müthiş bir sistem adamı bence oyunla birleşiyor tigana dan sonra ersun yanal derim ben ilk tercihim o olur
__________________ [KENDİN KADAR AKLIMDASIN KARAKARTALIM] | ||
![]() |
|
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Büyük hoca.. cesur ve akıllı.. üstelik de sapına kadar Beşiktaşlı..! Birgün bize hoca olursa.. avrupada ilk dörde gireriz kesin.. Türkiye ise çekirdek olur bizim için. çünkü büyük düşünen bir hoca.. ayrıca bu ropörtajında da delikanlı gibi konuşuyor.. .. ve tek kelime ile Beşiktaş...!! diyor.. Saygı ve sevgilerimle..! | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gerçekten bir tane güzel yorum okuyamadım mustafa denizli hakkında adam nasıl beşiktaşlı olduğunu anlatıyor ve en büyük isteğide tuttuğu takımın yani şanlı BEŞİKTAŞIMIZIN BAŞINA GEÇMEK YA BUGÜN YA YARIN kim istemezki adam sadece bunu dile getiriyor BEŞİKTAŞLININ BEŞİKTAŞLIYA SAYGISI OLMALIDIR helal olsun sana mustafa denizli | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |