![]() |
maçı izlemedim ama çarşıya olan sevgimde bitmez fakat bence çarşı bu başkan döneminde en kötü sezonunu geçiriyor . suçlusu tabii ki başkandır . çarşı dünya tarafından hatta r.madrid tarafından en iyi grup seçilmiştir. onlara bu saatten sonra saygısızlık yapmam . bu maçı izlemedim protestonun boyutunu bilmiyorum . diğer konuda ki yorumumda şahsi fikrimdi . belki topluluk almıyor parayı ama çarşı nın üst düzeydeki adamları yönetimden para aldığını herkes biliyor herhalde :) |
Alıntı:
alenle hiçbi bagı yok antipatinin .. bugun carsı protesto ederken antipati susturuyordu milleti biz karışmayalım diye .. kapalı da mac esnasında antipatiyi de takmıyor uyumsuz oldukları icin pek ilgisi yok yani |
Alıntı:
|
harbıden helal olsun carsıya. yazıklar olsun antıpatiye sankı sampıyon olmusuz gıbı dale yapmaya basladılar 4-0 sonra mehter marsları falan soyluyorlar protestoları susturmaya calısıyor yeteeeerrrr yıldırım demirören yeeetteeeerrrr!!!! |
Alıntı:
genelde çarşı organizasyonlarında yer aldığından çarşılı zannediliyor bende öyle olmadığını söylüyorum zaten..kaç yıldır nerde bilmiyorum |
Alıntı:
protesto sivas macından daha fazla ve küfürlüydü ;) .. kimsenin para aldıgı yok basının ve bilmeyenlerin uydurdugu birsey yada öyle düsünmeye itiliyor insanlar .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
o zmn carsı diye koymican imzana .. o zmn eleştirip övünebilrsin .. eger koyuosan carsıyım diye geziniosan eleştirmeye hakkın yok .. BAK KARDESİM SERDAR BİLGİLİ İSTİFAYA CAGIRILIP KÜFÜR EDİLİNCE HERKES ÇARŞIYA GELDİ OO NEDEN YAPTINIZ FLN .. SÜTTEN AGZI YANAN YOGURDU ÜFLEYEREK YER DERLER .. SERDARA NİE ÖYLE YAPTINIZ AA CARSIYA BAK DERSEN SİMDİDE DEMİRORENE AYNISINI BEKLEMİCEKSİN .. AYRICA DEMİRORENE BU MACTA KÜFREDİLDİ |
Alıntı:
forzadan biri şöyle diyor . sebanın yaş gününde seba babam ellerinden öperim affet bizleri sana küfür ettik . . ya şimdi yine küfür başka türlü istifa yolu yok mu ? çarşı küfüre karşı ? mı ? ben o dale yapan çarşıyı ben o çook seviyoruz seni ben o ne bir heves bestelerini söyleyen kartal gol gol gol yapan çarşıya aşığım . . |
Alıntı:
ben o resmı koyarım bırader.nedne aynısını beklemeyım o adama kufur etmeye hakları varmıydı.. bence hak edene edeceksın gıtcek bu adam gıtsın bence besıktas duzelecek ben buna ınanıyorum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
çarşıyım diye gezip carsı imzaları koyuorsan eleştirmeye hakkın yok senin çarşıyla alakan yok stada gitmişligide yoktur !!! .. serdar bilgili carsıyı kapalıdan alıp yeni acıga göndermişti serdar bilgiliyi sevmiyorlardı kime edip etmiceklerini size sormicaklar heralde .. demirorende haketti küfürü ve yedide saha kapanmasa daha kötüsüde olurdu .. gitse tabikide düzelecek ama küfür yesemde gitmicem diyen kendisi elden birsey gelmiyor |
Hadi lan yeni açıktan başka istifa diye bağıran yoktu çarşının çıt sesi çıkmadı demirörene . |
Alıntı:
ben stada gıttım hem senı ılgılendırmez!!!!. 20 mılyon taraftar var hepsınınde stadamı gıtmesı lazım!!!.bu o adamın yuzsuzlugu bız nıye son veya sadece ıkı macta protesto edıyoruz demekkı susturanlar var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
haha mactamıydın sen :):) yeni acık susturuyordu bagıranları be .. bak oku yorumları anlarsın .. adamlar dale yapıp sampiyon besiktas diyeceklerdi nerdeyse sen gelmiş yeni acık diyosn .. |
Alıntı:
|
bıktım bıktım artık şu çarşı muhabbetinden . çarşı şunu yaptı çarşı şu kadar bağırdı çarşı takımın yanındaydı. bırakın beyler bu işleri beşiktaş adının önüne geçmeyin bu kadar. bu dediğim şeyleri yapan sadece Büyük Beşiktaş Taraftarıdır. beşiktaşımın önüne kimse gecemez bu çarşı dahi olsa ...çarşı sadece beşiktaş taraftarının gururudur bunu böyle hissedelim. |
Tepki göstermemesi desteklemiyor anlamına gelmez diyorsunuz, Peki protesto edenleri susturmaya çalışması, elleriyle kesin yeter işreti yaopmalaı, parmaklarını ağızlarına götürüp protesto etmek isteyenklere sus işareti yapmaları ne anlamına geliyor. bütün stad bağırıyoristifa diye artık bunun sonu başı yok, tüm stad bağırıyor onlar sus yapıyor. Protesto etmeyeceksin ama protesto edenede karışmayacaksın o zaman. Yanlış yaptılar . Ama herkes olayın farkına vardı ilk 15 dakkada. |
Alıntı:
carsıyım diyorsan eleştiremezsin eger tarafsızım diyorsan o zmn demem birsey .. sana protesto etme diyen yok etseydin .. susturan yok herkes özgür .. sana acıkladım gecen mesajlarda niye son maca kaldıgını |
Maça gelmeden ortamı göremezsiniz arkadaşlar tvden çok yüzeysel görünüyor bazı şeyler tüm stad bağırıyor gibi görünür ama kimse susturmaya çalışıyor kimler bağırmıyor görünmez. |
Alıntı:
o dedigin yeni acıkta oldu .. bagıranları susturdular .. antipatide mustafa bagıranları susturdu ama nedeni desteklediginden dil tabi hatta kavga bile cıkmıs sonra mustafa demiş biz tarafsız kalalım carsı koyucak protestosunu diye .. kapalıda susturan yoktu herkes diledigi gibi bagırır kardesim |
Alıntı:
Ayrıca BLACK EAGLES sen maçtamıyıdn harbiden .. Çarşı avaz avaz bağırdı hatta herşeyi çarşı başlattı. ÇArşı derken Kapalı yani. |
ufukgül cikar artik oradan forza besiktas amblemini. senin gibilere layik degil |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sana mı sorcam. |
Alıntı:
lig tv kel gibi gösterdi susanı ve bağıranları sen ne diyon. |
Alıntı:
fenere küfür ettirdiler ki mustafa abi normalde asla yaptırmaz... dale yaptırdı zmn geçsn diye siyah beyaz ne alakaysa o dakikada.... başın öne egilmesin kartal diye bagırdık sürekli sanki şampiyonlugu son maçta kaybettikk de öyle bagırıyorz.... bi ara baktım yan taraf yönetim istifa derken ecevit abi eliyle sus işareti yapıyo... istifa diye bagırılırken mustafa abi kes işareti yapıyo..... bursa bestesi bile söylendi bi ara ne diyim...alenin yazısını iyi okuyunca bazı şeyler ortaya çıkıyo. |
Alıntı:
|
carsıyı begenmeyenler daha ıyısını yapında bı gorelım oyle konusmayla olmuyo bu ısler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen fotomac gazetezesi gibisin walla sırf karalama pek bisi bilmyiorsun duydugunu söylüyorsun yazık .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bence cok haklsın. |
Alıntı:
Bence yeni açıkta tüm gırtlağıyla bağırdı en azından ben öyle gördüm öyle duydum öyle bağırdım. |
Alıntı:
yeni acık ewt susturdu ama basarılı olamadı dedigin gibi tüm stad bagırınca ne yapabilirlerki .. ama ben tanırım antipatiyi mustafayıda eceviti de onların demiroreni destekler yanı yok ztn kücük bi grup para alcak fln öyle işleride olmaz sadece karışmamak icin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:43 . |