![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ya bunlar yapılmadı denmesın dıye baskanın yaptıgı olaylar kımse kendını kandırmasın bence ya yalan mı!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya carsıdan mı olmak lazım bu resmı koymak ııcn sen onun ustundekı kartalı hıc gormuyorsun galıbaaaa!!!!!!!!!!!!!!11 |
Alıntı:
forza da carsıdan yazan o kadar az kişi varki .. nese kardesim anlarsın zamanla sende ama övünüdügün seyi zamanı geldiginde karalama .. ! |
Alıntı:
|
carsi kim ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen bencede artıstılık yapamaya gerek yok..!! |
çarşıyı eleştirmek saçma beşiktaşı beşiktaş yapan şey çarşıdır....ikisi bir bütündür...beşiktaşın taraftarlık ruhu çarşıdadır... kimsenin çarşıyı eleştirmeye hakkı yoq. |
Alıntı:
|
Alıntı:
maçta değildim lakin tv den net gördük herşeyi . |
Alıntı:
o carsıdanım demek onu sevıyorum gurur duyuyorum yerı geldıgınde de elestırıyorum anlamında ok |
Alıntı:
|
Alıntı:
he o zmn tarafsız olman gerekir .. iyi birseyini alkıslıyorum kötü birseyini eleştiriyorum diyorsun .. ozmn sana zahmet carsı yazısını kaldır birtek kartal amblemi olsun o zmn demem birsey sana cünkü carsı yazdımı eleştirmeye hakkın olmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
1-Seba başkan ken onun yardımcısı neredeyse Serdar Bilgilidir ;) 2.Seba ya küfür ederken Serdar bilgili niye istifa etmedi 3-Sonra Serdar Bilgili ye küfür edildi serdar bilgili gitti küfür edildi diye 4.sonra gazetelerde diyorki benim adım Beşiktaş ile alnımasın önünen bile geçmek istemeyen birini savunmayın ve ayrıca.Seba ya küfürü numaralı etmiştir yani Kongre Fareleri her zaman ki gibi.Sonra yine olay çArş ya patlatılır herzaman ki gibi şimdi olduğu gibi.. |
Alıntı:
delimisin sen carsı nedir daha onu bilmiosn heralde .. carsının kurulus amacının temelinde besiktas sevgisi aşkı yatıyor tabikide olmazdı .. bütün bunlardan bunu cıkarıyorsan yuh sana |
Ve artık bir son verin çArşı tartışmasına eziklerin forumlarından eksik olmuyorsunuz bu her forum için geçerli. çArşı Beşiktaş'ı taparcasına seven bir gruptur asla önüne geçmedi geçirmedi.Bundan sonra bu muhabbetleri yapmassanız iyi olur..Hayatta Beşiktaş |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben sana işin doğrusunu söliyim protestoyu çarşı başlattı, hep çarşı başlattı hep çarşı yaptı yani çarşıdan kastım KAPALI. Yoksa çarşı demek heryer demek o ayrı. Kapalı yaptı hep ve Tüm stad da uydu Protestoya Kapalı başlatıyor hemen tüm stad haline geliyordu protesto, yeni açıkta bir grup susturmaya çalıştıysada hiç başarılı olamadı. ama işin başlama noktası da Kapalıydı. Zaten herkes bir kıvılcım bekliyordu kapalı kıvılcımı verdi ve devam ettirdi , ayrıca protestolar maçtan bayağı önce başladı. Doğrusu bu gerisi yalan zaten maça gelen herkes gördü bunları. |
Alıntı:
her kötü sey carsının her iyi sey baskasının .. bilgili carsıyı yeni acıga sürmüştü sevmiyorlardı .. sebaya küfreden protesto eden ztn herseyin farkında suan hata yaptıklarınında farkında ! .. serdar bilgiliye numaralıdan biri küfür etti coluk cocuguna kadar sonra carsıya patladı dedigi gibi .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
adam besıktası besıktas yapan carsı dıyo sen ne anlıyorsun???? |
Alıntı:
|
carsıyı elestırmezsek carsının ıcıne kaynayan pıs ve besıktasla alakası olmayan adamları temızleyemeyız.carsı kendı ıcındekı bazı asalakları temızlemelı |
Alıntı:
Kardeşim vallahi tv den tam tersi göründü ne diyim.kamerayı çarşıya yani kapalıya çeviriyodu kapalı sus pus görünüyodu . |
Hatta Kapalı bir ara deli gibi " Taraftar Çıldırdı, İstifayı bekliyor " diye bağırdı. |
Alıntı:
25 yıllık tarihi olan ve herkesce övünc kaynagı olan carsıyı sadece 1 senelik eleştirmen dogru degil bu sene gecsin kardes daha iyi olur 1 kalemde silinmez kimse |
Alıntı:
ewt o cok iyiydi |
Süleyman Seba ve Serdar Bilgilinin aleyhine yapıldığı kadar herhangi bir protesto görmediğim için hala satılık demekten başka birşey bulamıyorum sayın arkadaşım.. 4 Yılda hiçbir başarısı olmayan adam hala satılık taraftar grubunun arkasında duruyor. Ve bilmem hatırlıyormusun; 14 sene oldu, senin süren doldu, yeter artık Seba, artık istifa.... Fazla söze gerek yok diyorum bu iğrenç üstü sloganı hatırladıkça :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
ona kötü diyosun bugunki macta demirorene protesto da cok büyüktü .. "stadı yıkanın anasını s...." senin haddine degil carsıya satılık demen |
Alıntı:
|
Alıntı:
kuruluşunda besiktas aşkı yatan , ismini büyük besiktas carsısından alan ve besiktasta oturan kişilerin olusturdugu grup |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |