![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
carsının ıcınde baska amaclarla olan adamlar var bunu herkes bılıyor |
Alıntı:
Doğrudur.... |
Alıntı:
Diline sağlık abla , hoş geldin. |
Alıntı:
demekki "hadi lan bitek acık bagırdı" demek gerekmiyormus bilip bilmeden |
Alıntı:
off be abi acaip bi muhabbetin var kesiyon hemen adamı yaw anlamıyon bak harbi anlamıyon sen ya tek sorumlu başkandır diyorum yoksa sen başkanın yanındamısın anlamadım şimdi sana bir soru bu başkan yerine diyelim bilgili vardı yada başka biri ve takım şampiyon oldu .gerek olurmuydu böyle protestolara yada çarşı satılıktır yazısının yada cümlesinin ortaya çıkması mümkün olabilirmiydi ? |
yazık size gülüyorum tartışmalara bak.Beşiktaş-çArşı kavgası?Yazık ki yzık ne yazık? çArşı Beşiktaş'ın ayrılmaz bir parçasıdır.Asla önüne geçmedi..Şu yazıyı okuyun artık birşey demiyorum.. Yılmaz Yılgın (yumurtaklafa yılmaz) onlar asla sizin gibi çArşı kelimesini ağzına almadı.Bir yazısında ki kısa bir not size!birşeyler çıakrtırsınız umarım.. BEŞİKTAŞI'ımızın uğruna yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. Ve en önemlisi sorumlulukların hepsi bana aittir. Bizler kanımızı ve canımızı, kimine göre bir hiç, bize göre de Şerefimiz için verdik. Hiç kimsenin çekincesi olmasın, bu olayları bir daha yaşamak gerekirse İMTİNA ETMEYİZ........ Yımaz abimz 20 tane bıçar darbesi alıyor; |
Arkadaşlar biraz daha sakin olalım, birbirimize düşmeyeleim lütfen. |
Alıntı:
tv den gözümüzle gördüğümüzü söyledik |
ben maçı hiç syeretmedimm syeremtek te istemedim ne tarz tezavrat olduguda beni hiç ilgilendirmiyor artık kimin naptıgı takii sezon başlayana kadar |
carsı kendı ıcınde temızlık yaparsa butun sorunlar cozulur |
Alıntı:
|
Alıntı:
ah optik baskan yasıyor olacaktıki :( |
CARSI KIM kardesim besiktas taraftari degilmi carsi ne zamandir bir kurum olduda bu yapilara bu mertebeye kavustu carsi besiktas carsisinin genclerinin adini koydugu dogal olarak besiktas carsi esnafinin maclara gelirken kullandigi bir gurup ismiydi kisacasi besiktas taraftariydi bugun carsi dendimmi akla sanki bir fabrike ne biliyim iste bi ustun insanlar toplulugu gibi gormeye basladi insanlar kendini kaldiki onune gelen kendine carsi demeye basladi herkezin kendini ustun gorme gayretleri icersinde olmasindan kaynaklanan seylerdir bunlar kimse kusura bakmasinda bazi arkadaslar carsiyi elestirmeye hakkiniz yok zart zurt diyorlar dunyadaki hersey elestirildi kusura bakmayinda carsi neden ses cikartmiyor diye besiktas taraftari forumlarda tartismasaydi o carsi ya indirgediginiz insanlar nah protesto ederdi carsi protesto hatta cok buyuk bir protesto yaparsa bukadarmi olur hepimiz biliyoruzki gostermelikti simdi agzimi actirmayin benim ben carsi dediginiz insanlarin harbiden protesto ederse nasil edecegini iyi bilirim oh ne guzel tribunde yalandan 2 dakika bagir sonra git kongrede demir orene oy ver hatta vermeklede kalma git bide onun adina oy topla sonra gel buraya kimsenin carsiyi elestirmeye hakki yok carsi kim ulan herkez elestirilecek elestiriyi kabul etmeyenler mukemmel olmak zorundadir carsi carsi diye inlediginiz o kutunun besiktasa her sene zarari 2 3 milyon eurodur her sene 3 4 mac kapatilir sizin carsi ya indirgediginiz o kutu yuzunden bos laflara karnimiz tok bizim NOT:KIMSE CARSI ADI ALTINDA TOPLANAN BAZI INSANLARI CARSIYI SEVMEDIGIMI ZANNETMESIN BEN CARSININ RUHUNU SEVERIM AMA CARSI RUHTUR BUTUN BESIKTAS TARAFTARI CARSIDIR |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıca Mehmet (Umut Taciri) burda birkaç yanlış anlaşılma oldu aslında herkes aynı şeyi söylüyor ama farklı bakış açılarındna söylüyor, farklılık zaten bizim kanımızda var, onun için birbirimizi biraz daha alttan alalım. |
Alıntı:
|
kartalyürek tamam susun istersen boşver.Gerek yok böyle tartışmalara vallahi billahi yazık yaz.Sus isteyen çArşı ya laf etsin..burası çarşı pazar olsun. çArşı'nın korumaya ihriyacı yok zaten. |
seneye kapalıya dogru duzgun besıktaslılar gelsın lutfen para bırıktırın ve kombıne alın.trıbunlerımıze sahıp cıkalım.ayyasa sarhosa teslım etmeyelım trıbunlerımızı |
BENCEDE ÇARŞIYI BİLEN BİLİYOR BİLMEYENDE BURDA KLAVYE DELİKANLILIGI YAPIP ELEŞTİRİYOR KAFASINA GÖRE HİÇBİRSEYİN İÇİNDE OLMAYIP SATILMIŞ DİYOR .. ÇARŞI OLMASA İNÖNÜDE BESİKTAS DİYE SES CIKMAZ .. ADAM YURT DISINDA HAYATINDA MAC İZLEMEMİŞ BANA CARSIYI ANLATIYOR SANKİ BEN DEGİL KENDİSİ İCİNDEYMİŞ GİBİ :) NEYSE KONUYU BEN ACTIM KONU KİLİTLENSİN YADA SİLİNSİN DİREK |
Alıntı:
Bende icki iciyorum ayyasmıyım .. :) .. seneye inönü yok unuttun galiba nese .. mod arkadaslar konuya kilit vurun lütfen |
Alıntı:
|
Alıntı:
sen yılmaz abiyi tanıyormusun .. tribünlerde emegi gecenlerin basında gelir kurucularından sayılır .. kacınız beşiktas icin canını koyar ortya ! ayrıca bu olanlar simdi olmuyor ztn 85 90 lı yıllar da oldu simdi barış var tribünlerde |
Alıntı:
|
Alıntı:
eleştirilemez diyen yok ztn .. satılmıs demeye kimsenin hakkı yok .. icinde olmadıgınz bilmedginiz birseyi nasıl eleştiriyorsun .. sen yurtdısında yasıyorsn carsıda gelişen olayları nasıl takip edipte biliyorsn bu kadar |
Alıntı:
hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Benim demek istediğim abimin yazdıklarında çArşı adı hiç geçmiyor Beşiktaş sadece bunu anlatmaya çalışıyorum.Beşiktaş için.Onlar gençlik kalemlerini Beşiktaş için kırdı.Bunu anlayın artık ya. |
Alıntı:
|
anlamamakta israr etmiyorum hala carsi elestirilemez diyebilen denge yoksunu arkadaslar var onlari anlayamiyorum sadece yoksa carsiyla bi sorunumuz yok |
Alıntı:
çarşıyı carsı yapan insanlarda bu insanlardır canlarını koymuslardır .. denyo yılmaz yumurtafa yılmaz optik baskan sarı murat hurriyet cem alen vs vs .. 90 lı yıllarda fener inönüde kapalıya girmesin diye kac kez bıcakların üstüne atlamıslardır bunlara satılmış damgası vurmak emin ol hakkınız degil |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tamam kapatalım artık bu konuyu gerçekten ya.. |
Alıntı:
|
her ıckı ıcen ayyas degıldır ama ıcıp bırbırının agzını burnunu dagıtan taraftar mac bıttıgınde macın skorunu bılmeyen adam ne carsıdır ne taraftardır |
Alıntı:
|
Alıntı:
ztn kimse vuramazda hakkı yok .. düzelmesi gereken cok sey var ama bu baska konular .. kapalıya girmek icin kombine alman yetiyor bugun mac sonu hocayı alkıslarken biri şişe fırlattı simdi o şise kapalıdan geldi diye carsıya mal etmek olurmu biraz mantıklı düsünelim .. 10 tane fenerli kombine alıp kapalıya girer demiroreni destekler bunu carsıya mı mal edicek nese kapatalım konuyu uzadı cok bilen biliyor herkesi .. biraz icinde olsan anlarsın |
ayrıca bu baskan ınonun tuvaletını yıkıp yapamaz |
Alıntı:
rant diye birsey yok .. carsı herkesin ruhunda yasadıgıdır bedene indirgenemez .. alen abinin yazısından cogu kişi yanlıs seyi cıkarıp farklı düsünmüslerdi ama bugun olacaklar alen abinin yazısında belliydi biraz kafa yormak ve icinde olmak yeter .. konuyu kapatalım hersey besiktas icin |
Alıntı:
keşke hiçbiyeri yıkılmasa :( |
Türkiye`de Saat: 16:22 . |