![]() |
tartisiyoruz konunun kapanmasina gerek yok tartismiyacaksak foruma neden giriyoruz zaten o zaman gidip chat yapariz biryerlerde sohbet etmekse sadece amac |
Alıntı:
bir yere varamıyoruzda ondan .. neyse artık baskan protestoları duymus sadece üzülmüş istifa fln yok gururuda yokki ne yapsak gitmiyecek allh sonumuzu hayır etsin |
Konunun kapanmasına gerek yok herkes birbirini eleştirebilir, sevgi ve saygı yitirilmediği sürece devam. |
Alıntı:
|
konu niye kapansın biliyormusunuz.Olayı çArşı Beşiktaş kavgasına dönüştürdünüz olay bu sadece!artık napıyorsanız yapın.. Hayatta Beşiktaş.. |
Alıntı:
bencede bazıları çarşıyı besiktastan üstün sanıyor çarşıyı marka haline getirdiler yapmayın etmeyin yaaa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
şuan demirorene adam gibi bir muhalafet cıksa olustursa besiktasa sahip cıksa gam yemicem .. ama adamlar taraftar göndersin demiroreni sonra biz cıkarız ortaya hawasındalar onlarda carsıdan bekliyor .. keske nevzat demir olsa baskan yada ibrahim altınsay yada murat aksu seba bile olsun gelip özrde dileriz .. ama şu demiroren gtsin yetrki |
Alıntı:
|
Yaa bırakalım bu tepkiyi falan.. Demirörenin karşına çıkmaya cesaret edecek elini taşın altına koyacak bir aday varmı.. Muhalafet sadece konuşuyor iş icraate gelince hiçbirinden çıt yok. Bahane hazır borç yüksek.... Örneğin Gs borcu bizden çok hatta kat kat fazla ama orda klube sahip çıkan insanlar var... Onun için bu tepkiler boşu boşuna.. Ben yönetimden mutlumuyum elbette hayır hiçbir Beşiktaşlı kardeşimin abimin ablamın mutlu olduğunu düşünmüyorum. Fakat özellikle bu sezon ben çok fazla hata yaptıklarını düşünmüyorum.. Yaptılarmı yaptılar evet ama onları bu hatalara sürükleyen bana göre muhalefettir.. Amaçları sadece muhalefet yaparak Beşiktaşımız üzerinden prim yapmaya çalışmaktır.. Ve bu bizi ve yönetimimizi hataya süreklemektedir. Ve nitekim sonuçlarınada hep beraber katlanıyoruz... Umarım önümüzdeki sezonlar için ya Demirören istifa eder ve çıkan adaylar Kartalımızın sahipsiz olmadığını gösterir yada Demirören göreve devam eder ve herkes birlik ve beraberlik içinde sadece takımın menfaatleri için çalışır. |
Alıntı:
aynen bende onu demek istiyorum biri cıkar bi muhalefet olur baskana sonra taraftarda gerekeni yapar ! demirorenin karsısına cıkan bir adam olmadıktan sonra biz adamı göndersek gelecek adam demiroren gittikten sonra gelecek o baskanken nerdeydi peki ? .. besiktas sahipsiz degil ! olmamalı !! |
Çarşı benim için bitmiştir, gözümde değeri sıfır. Bütün stad Demirörene tepki gösterirken çarşının ses çıkarmaması herşeyi anlatıyor zaten. İnönüde çektiğim bir foto http://img233.imageshack.us/img233/9780/img6348hw2.jpg |
YILDIRIM DEMİRÖREN YETER DEMEK İÇİN MAÇA GİTTİM BENDE DAHA ORGANİZE BİR PROTESTO BEKLİYORDUM ANCAK OLMADI HOŞ OLSADA ANLIYAN OLURMUYDU ODA BELLİ DEĞİL. |
Maç öncesi Ben de çArşı dan şüphelendim acaba protesto ederlermi die.Ettiler işte Helal olsun hepsine |
anti demirören |
Alıntı:
arkadaş sen vaşka maça gittin galiba çarşı hariç herkes bağırdı kapalının tek ortası bağırmadı.... |
çarşı inkar edilemez bir gerçektir onu inkar edenin beşiktaşlılıgından şüphe ederim... BU ALEMDE ÇARŞI HERKEZE KARŞI... |
Alıntı:
çarşıdan tepki gelmedi |
ben kendimce haksız oldugumu gördüm ama biraz gecikti bu istifa sesleri bakalm seneye nasıl transferler görcez umarım etki eder ama sinan engin bobo takımın şiamp. engelledi gibi konuştu galiba bobo gitcek:S |
Öncelikle böyle bir tribün bıraktıkları için bizim aramızda olan ve olmayan abilerime teşekkürü saygı bilirim.Eğer bugün tribün olarak her yerde saygı ile anılıyorsak onların bitmek bilmeyen Beşiktaş sevgileri ve Beşiktaş'a bağlılıkları sayesinde bugünlere gelebildik.Beşiktaş'ın sportif ve ekonomik gibi çok zor günlerinde omuz omuza vermiş bir abilerimiz vardı.Stat kapılarını tutup geceledikleri günlerden bu günlere belki çok şey değişti.O asi ruh halen içlerinde yaşamakta olan o eski abilerimizin bir çoğu tribünde yok.Son zamanlarda çArşı ile bir sürtüşme var forumlarda ki şimdi ki tribün abileri çArşı ile mukayese etmek bence ytanlış olabilir.Hep söylendiği ve söylediğimiz bir kelimemiz vardır çArşı bir ruhtur.çArşı sadece tribünde bir grup değildir.Tribünlerde ve dışarlarda bulunanlar ve kendilerini bu tanımlamayla dışa vuranlar var.Bu dışa vuranlar sayesinde bugünler de olan tribün birliğini çok zedelemektedir.Bu dışa vuranlar o ruh'tanım diye dışa vurarken,bir yandan da bizleri sarar onların yaptıklar çünkü bizde O ruh'u hissediyoruz yaşıyoruz.(Onun için biz dedim) Dip not:Kimse unutmamalı ki RUH'a satılmış diye bağırmak ihanetlerin en büyüğü.Hiç tanımadığım ve bugünlere kadar getiren abilerim dediklerim insanların kemiklerini sızlatır bu cümle.Onlar Beşiktaş için gençlik kalemlerini kırdılar,Beşiktaş için yeri geldiğinde bedenlerini birer barikat olarak kullandılar.Ve bu ruha satılık diyenleri görünce inanın ben bir tuhaf oluyorum bizlere emanet bırakılan bir ruh'a neler yapıyoruz. |
Carsi satilmis´dir bunu bir mac bagirmakla degisgtiremez. Herkes biliyor son seneki olaylari ve tribünün bu olayla ilgili etkisini savunacak bir yani yokki Carsi´nin yazisini yazmak bile sacma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
carsıyı satanlar besıktası ne zaman satacaksınız |
çarşı satılmış diyemem ama ayrı bi alemde oldugu kesin |
bana göre kapalı alt ve üst (kutu hariç) çarşı değildir. tribünler gösterilirken biraz dikkatli bakarsanız kutu2nun bağırmadığı ortada! |
valla çarşı satılmışmı bilmem ama amigoların hepsi satılmış kutudan amigo tayfalarından bi allahın kulu bağırmadı ne zamna ki kapalı sağ ve solda 3 kişi yıldırım demir oren yeter desin herkes başlıyodu hatta ve hatta kutudaki ismini bilmediğim amigolar bu şekilde bağırttıran taraftarlara el kol sallayıp tehtidlerde bulundular yanı buu durum gosteriyorki amigolar anlamadığım bi şekilde demiröreni destekliyorlar kendince haklı gordukleri neden ise uefa ya gitmed için şimdilik takıma destek vericez ee sezon bitti bu adamı boyle bi ortamda nasıl bulucan hadi adam gitedi sen uefa dada bu adamla devam edicen değilmi konuyu açan arkadaşıma son sözüm ise çarşı satılmamış sadece çarşının içindeki bazı şahsiyetler SATILMIŞ. bunuda mça gelen arkadaşlar özellikle kapalıda olan arkadaşlarım fazlsasıyla farkına vardırlar forza kapatılıyor bahaneleri bakımmış koca bir yalan kimse organize olmasın diye anlayın artık biz istemesekde bizim en az bizim kadar insanda demiröreni istiyorlar eee gelen adam bedava bilet mi verecek HAYIR Ceplerine paramı koyacak HAYIR saygılar... |
Alıntı:
aynı cevapları yazmışız teşekkürler.... |
ilignç bi yazı gayet de güzel tebrikler |
Alıntı:
senin gibilere inat; ölümüne çArşı sapına kadar da BeşiktaŞ |
coğunuz görmediniz ama numaralıda inanılmaz olaylar çıktı kapalı üstteki abilerin bi kısmı numaralıdaydı ve sanırım demirören yandaşlarıyla büyük olaylar yaşadılar numaralı yeter diye bağırırken bunlar susturuyordu ve sonra herkez birbirine girdi büyük olaylar oldu cogu kişide içeri alındı başta kapalı ve antipati olmak üzere Bağıran herkeze sonsuz tşkler Numaralı orta gidip bağıranlarada helal olsun |
Alıntı:
kendine çok güvenioysan gelirsin insanların yüzüne söylersin klavye delikanlıgı yapmaya gerek yok bugun çarşıyla pazarı karıştıran yarın anasıyla bacısını karıştırır |
Alıntı:
sen kimsinki çarşıya laf ediyorsun neyin icindesinde biliyorsun boş boş konusuyorsun burada sana kalmadı! |
Yav vallahi bıktım artık nefret ediyorum önüne gelen kendini çarşı avukatı sanıyor önüne gelen ben çarşıyım diyor , Yav yeter be ,ben bunun yüzünden ban cezası aldım ama olsun düşüncem aynıdır yine söylerim ,ÇARŞI ASLA BEŞİKTAŞ MARKASININ ÖNÜNE GEÇEMEZ GEÇMEMELİ , EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ . Beşiktaş artık bir semt takımı DEĞİLDİR ARTIK BİR DÜNYA TAKIMIDIR , BEŞİKTAŞ SADECE BEŞİKTAŞ SEMTİNDE YAŞAYANLARIN TAKIMI DEĞİLDİR .Beşiktaş dünya da ki bütün ben Beşiktaşlıyım diyenlerin takımıdır. |
Beyler biraz sakin olalım mı bu konularda ... |
maça giden herkesin yaşanan olaylarla alakalı bi yorumu var, arkadaşlar bırakın artık demirören'e tepki verdiler veya susturdular olayını, asıl bu stada gelen taraftar profilinin çıkardığı rezaletler, ettikleri küfürler ne olacak, asıl buna tepki verilmeli, tartışmanın gelip dayandığı yere bakın ya, demirören'e tepki gösterdiler veya gösterenleri susturdular, artık inönü stadında sayıları çok fazla artan hatta kitleler haline gelen bu rezillikleri çıkaranların uzaklaştırıması şart, beşiktaş'ı sevmek demek bu değildir, her maça gitmek de sevginin göstergesi olamaz, beşiktaş için herşeyi yaparım gibi arabesk düşünceyle kulübe katkı yapılamaz, sezonluk ortalama 3 maç seyircisiz oynadığımız bir ortamda ne katkısından behsediyorsunuz, önümüzdeki sezonun ilk 1-2 maçı da seyircisiz oynanabilir ve kesinlikle de hakettiğimiz bir ceza olacaktır bu, sonra hakkımız yediler diye bağırıp çağırmayı da biliriz, özeleştiri yapmaktan nasibini alamayanlar hakim olmuş artık bu tribünlere, herşeyde de onlar haklı nedense, bakalım nereye kadar gidecek bunun sonu... |
vallaha ben manisa macinda protesto olmaz diyordum carsiya olan guvenim sarsilmisti ama beni utandirdilar sozumu unutacak degilim o yusden helal olsun carsiya diyorum demekki gerekten 3- 5 cabulcu disinda CARSIYI SATIN ALACAK PARA HENUZ ICAD OLMAMIS |
arkdaşlar burda bi sürü yazı okudum hakkaten bazıları direk fanatikçe çarşıyı savunan yazılar bakın maça giden insanlar belli ediyo kendini o gün çarşı demirörene istifa die bagırtmadı bariz ortada bu maça gidenler hep aynı şeyleri yazıyo amigo harun cem abi bunlar resmen tehtit savurdular çevreye şimdi çarşı yı savunan arkdaşlardan bi tanesi bana desinki abilerimiz çok dogru bi şey yapmıştır mantıklı bi açıklama yapsınlar(sakın uefa demeyinde)bana bende dicemki harbiden biz yanlış düşünyoruz ben kapalı kombineye 700 ytl para vericem kartal yuvasından bi sürü ürün alıcam ondan sora başarı gelmedigi zaman başkanıma istifa die bagırdıgım zaman küfür yiceksem kusurabakmayında kimse bana çarşıyı falan savunamaz ki size şöle bi şey söliyim ben çarşıyı o kadar seviyodumki üniversitede bu sene ingilizce dersinde sunumum vardı çarşıyı ingilizce sundum üstümde bjk formasıyla herkes biraz düşünsün önce sora konuşsun sadece çarşıyı savunmak için savunmanın kimseye bi şey kazandırdıgı yok şimdi bu kadar şey yazdım kesin biri çıkcak dicekki çarşı bir ruhtur:) yada dicekki klavye delikanlılıgı yapma:) abilerimiz ne mevzular verdi kapalıyı almak için:) çok merak ediyorum şimdi bakalım ne diceksiniz:) |
Türkiye`de Saat: 13:20 . |