![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() "Varolmak susamadan içmek gibi bir şeydir."-Jean P. Sartre "İnsan olmanın ilk koşulu,bir şiddet eylemine katılmayı dolaylı yada dolaysız reddetmektir."-Jean P. Sartre ![]() "İnsanlara oldukları gibi muamele edersek,onları daha kötü kılarız.Eğer onları olmaları gerektiği gibi ele alırsak, olabilecekleri kadar iyi yaparız ."- Johann Wolfgang von Goethe "Konuşmak ihtiyaç olabilir,ama susmak bir sanattır..."- Johann Wolfgang von Goethe "İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum."- Johann Wolfgang von Goethe "Hür olmadığı halde kendisini hür sananlar kadar köle yoktur."- Johann Wolfgang von Goethe "Işık,daha çok ışık…"-Johann Wolfgang von Goethe(Ölmeden önce son sözü) *** ![]() "Yanıldığını asla kabul etmeyenler,en çok yanılanlardır."- La Rochefoucauld ''Hiç aptallık yapmadan yaşayan adam,sanıldığı kadar akıllı değildir.''-La Rochefoucauld *** ![]() "Bir yanı dinlemeden karar veren,doğru karar verse bile adaletsizlik etmiş sayılır."-Lucius Annaeus Seneca "İstediğini söyleyen,istemediğini işitir."-Lucius Annaeus Seneca *** ![]() "Ölümün nerede geleceği belli değil,iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim."- Michel De Montaigne *** ![]() "Bilgisizlik üstüne bilgi oturtulmaz."- Miguel De Cervantes ''Otuz keşiş bir araya gelseler,anırmak istemeyen bir eşeği anırtamazlar.''Miguel De Cervantes "Hayvanlar benim arkadaşlarım ve ben arkadaşlarımı yiyemem."-G. Bernard Shaw "Akıllı adam aklını kullanır,daha akıllı adam,başkalarının aklını da kullanır."-G. Bernard Shaw "İlk aşk,birazcık aptallık ama çok miktarda meraktan doğar."-G. Bernard Shaw "Eğer yürüdüğün yolda engeller yoksa o yol seni bir yere götürmez."-G. Bernard Shaw "Eğer barışı sağlamak istiyorsanız politikacıları öldürün."-G. Bernard Shaw "Gençlik cocuklarca harcanmayacak kadar değerli birşeydir."-G. Bernard Shaw "Kadınlar erkeklerden uzun yaşarlar,çünkü onların karıları yoktur."-G. Bernard Shaw "Hayatta iki trajedi vardır;biri istediğine kavuşmak,diğeri ise kavuşamamak."-G. Bernard Shaw "Nefret,yüreksizlerin korkutuldukları zaman duydukları bir öç alma isteğidir."-G. Bernard Shaw "Sadece deneyimlerden bir şeyler öğrenilebilseydi,Londra'daki kaldırım taşları en akıllı kişiden de akıllı olurlardı."-G. Bernard Shaw ![]() "Yıldızlar,ateşböceği sanılmaktan korkmazlar."-Rabindranath Tagore "Denizin kenarında durup suya bakarak,denizi aşamazsınız."-Rabindranath Tagore *** ![]() "Dualarınıza dikkat edin,gerçekleşebilirler."-Ralph Waldo Emerson "Gördüklerim,görmediğimin varlığına inanmaya beni mecbur ediyor."-Ralph Waldo Emerson "Hayatınızı cesurca kabullenin,başarıya dönüştüğünü göreceksiniz."-Ralph Waldo Emerson ''Alkışı en sessiz şekilde karşılayan, alkışı hak etmiş demektir.''-Ralph Waldo Emerson *** ![]() "Çıplak ayaklarına bakıp da gülmeyen insanda ya simetri anlayışı ya da espri anlayışı yoktur."- René Descartes "Akıllı olmak da birşey değil, mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır."-René Descartes "Gerçek bilgi; yaparak, denenerek öğrenilen bilgidir."-René Descartes *** ![]() "Bir şeyleri değiştirmek isteyen insan önce kendisinden başlamalıdır."-Sokrates "Haksızlık yapmak,haksızlığa uğramaktan daha acıdır."-Sokrates "Size ne yapabileceğinizi söyleyebilirler ama ne düşüneceğinizi asla!"-Sokrates ''Sizin istediğiniz gibi konuşup yaşamaktansa,kendi istediğim gibi konuşup ölmeyi yeğlerim.''-Sokrates "Kesinlikle evlen!Karın iyiyse mutlu,kötüyse filozof olursun."-Sokrates "Cahil insan kendinin bile düşmanı iken,başkasına dost olması nasıl beklenir."-Sokrates | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |