![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | [quote=x_dream_boy_x;174982] NİCK :dogan_cordoba Adı :Doğan Soyadı :DURSUN Doğum yeri :Balıkesır/Bandırma Doğum tarihi :01.11.1985 Mesleği :Öğrenci Tahsilin :Universitede halen okumaktayımm... ![]() Burç:Akrep Evlimisin / Bekarmı :Bekarrr... Bulunduğu Şehir :Çanakkale/Biga Kişisel özelliğin :Çabuk sinirlenmek Kendini bir cümle ile tarif etsen :Bazen agresif,bazen duygusal ama Sonuna kadar KARAKARTALL... ![]() Hobilerin :Beşiktaş,Müzik,tv.... Fobilerin :Yalan ve Yılan... ![]() Yaptığın sporlar :Futbol oynuyorum(Kaleci ),futboldan zaman kalırsa basketbol... Fawori filmin :Kuzuların sessizliği Fawori değişlerin: Fawori tv programların:Beyaz Show, makina,yalancı yarim... Ne tür muzık dinlersin:Genelde hareketli utrde muzik dinlerimm...(Pop,rock) Fawori grupların ve muzik:Kargo,Duman...Pop ve rock dedim yaa... ![]() Fawori sporcun (genel) :Gheorge Hagi Avrupada favori takımın/futbolcun :Juventus/Alessandro Del Piero Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Ricardinho,Plase Gökhan Zan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Biz Seni Sevinmek İçin SEVMEDİK... Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Onurgulcemal,tthott,....şimdilik aklıma gelenler bunlar... Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkeslennn ![]() Forumu nerden duydunuz :Kartalhaber.com dan Neden beşiktaşforum ? :Çünkü beşiktaslıyımm Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Gelemiorumm ama fb macına gelicemm...Yer bulabilirsem kapalıyaa... ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku taraftarına (yani kendime) bayılıorumm ![]() ![]() Boşluğu doldurun :Forumda daha farklı aktiviteler olsa mesela her hafta oylama sonucunda uyeler maça göturulse daha iyi olurdu... ![]() YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİMM... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |