![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | NİCK :kaan_iel Adı :kaan Doğum yeri :ist Doğum tarihi :27.06.91 Mesleği :öğrenci Tahsilin :öğrenci (iel de) Burç:ikizler Bulunduğu Şehir :ist Kişisel özelliği:fazla harketli olmam Kendini bir cümle ile tarif etsen :kral adamım ![]() Hobilerin :baya war Fobilerin :buda baya war Yaptığın sporlar :futbol basket masatenisi Fawori filmin :gladiator kill bill Fawori değişlerin:sonunu düşünen kahraman olamaz Fawori tv programların:kurtlar vadiisi Ne tür muzık dinlersin:her tür genelde metal rock cemkaraca Fawori grupların ve muzik ![]() ![]() Fawori sporcun (genel) ![]() ![]() Avrupada favori takımın/futbolcun :inter /adriano (pes'te en iyisi o) Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :serdar özkan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin:genelde online olan Forumu nerden duydunuz :beşiktaşla ilgili forumlara bakarken gördüm Neden beşiktaşforum ? :en kalitelisi oydu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:evet her maça geliorm kapalı alt Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku renklerine aşığım Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu
__________________ AŞIK OLDUM RENKLERİNE BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |