![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | ulan hala feneri savunuolar resmen şike işte delilse delil kayıtsa kayıt ahmet çakarda komplo dio seninde ... artık federasyon bu işin yakasının bırakmamalı
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | İşte telefon görüşmeleri... 28 Kasım 2006 Cihan Oskay- Oktay Derelioğlu C.O- Demin Murat’la neyi konuştuk biliyor musun? Öldük gülmekten. O.D- Neyi? C.O- Onunla bir prenses otel maceramız olmuştu biliyorsun. O.D- Kiminle? C.O- Murat’la yahu. O.D- Heee biliyorum biliyorum. C.O- Demin onu beraber konuştuk. İşte dedim ya otelin arkalarına tırman, 250 bin dolar dedim. Bir farklı yenilemedi bunlar. Ölüyor gülmekten. O.D- Ya ya... C.O- Hatırlıyorsun dimi? O.D- Vallahi billahi abi ya ne biçim işti ya. Cihan Oskay- Tamer Çebi C.O- Babaya da hep mahcubum biliyorsun onu. T.Ç- Yok olsun. C.O- Olur mu ya ne kadar yorduk. O zaman adam bence bana sorarsan Fenerbahçe’yi şampiyon yaptı. T.Ç- Ben oradaydım abi yanımda oldu olaylar. O, o zaman çok üzüldü biliyosun. O Yücel’in yüzüne ben adamın yüzüne nasıl bakıcam dedi hatta Yücel’e... C.O: Tabii onlar da bilemez ki, onlar da zanneder baba aldı bunlara vermiyor gibi biliyosun bu işler öyle. İkinci 150 bin doları demiş Cihan’la hallederiz. Tamam demiş. Baba da ona göre söz veriyor. Buraya geldi, yan çizdi, yok dedi, yeter dedi. T.Ç- Tabii adamlar da daha dün ben Samsun’daydım. Yine gittim babayı Samsun’dan aldım buraya getirdim. Ya dedi uğrayamıyorum dedi, hani babasına filan. Şimdi onlar da şey zannediyolar. Parayı biz aldık onlara bir şey vermedik zannediyolardır. Demiş diyo ama insan yine düşünür biliyorsun. C.O- Yok babanı tanıyorlar. 150 bin dolara şampiyonluk mu olur? Sen çıkarıp bunun üzerini vereceksin söz vermişsin. Cihan Oskay- Mustafa Çebi C.O- Tamer’e de onu dedim. Babayı yorduk. O zaman koskoca F.Bahçe’yi şampiyon yaptı. Bir de üzüldü, çok üzüldü. Yani 4 senedir onu düşünüyorum. M.Ç- Bu adam böyle bir adamdır. Sevimsiz, kim ne derse desin. Evet, Fenerbahçe için iyi şeyler yaptı. Ama insancıl yönü çok zayıf. Yani insanlara değer, kıymet vermeyen bir yapıya sahip. C.O- Başka hiçbir şey söylemeyeceğim. Yani sen olmasan bu takım burada biraz zor şampiyon olurdu. Senin kıymetini bilmedikten sonra Tamer’e de şunu söyledim. Yani acaba dedim 150 bin dolar bende de mi de vermedim. Sakın böyle bir şey olmasın Mustafa Amca. M.Ç: Yani. Sen bu olayı yaşayan kişi olarak olayı gayet iyi biliyorsun ama sağlık olsun. C.O- Ben biliyorum sen ve Aziz Başkan biliyor. Tamer biliyor. Başka da bilen yok. Peki artık nasıl Yücel’in babasına da uğrayamıyorsun herhalde. kaynak:hurriyet Konu Adelaar tarafından (28-11-2006 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ARKADAŞIM, BURASI BEŞİKTAŞ!! BEĞENMEYEN ÇEKER GİDER, BİZ SENİN DEDİĞİN OLAYLAR BU KULÜPTE OLMADIĞI İÇİN BU TAKIMI DESTEKLİYORUZ. EĞER Kİ BU DURUŞU VE RUHU ANLAMIYORSUN, DİĞER TAKIM TRİBÜNLERİ SENİ BEKLİYOR. BİZ OYUNU KURALINA GÖRE OYNAMAYIZ. OYUNUN KURALLARINI BİZ KOYARIZ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | İşe G.Saray da karıştı Galatasaray'ın Samsunspor'a Fenerbahçe maçı için Bülent Ünder ile teşvik gönderdiği öne sürüldü. Ünder, bu iddiaları yalanladı. Cihan Oskay'ın iddiaları arasında, Samsunspor- Fenerbahçe maçı öncesiyle ilgili bir de ilginç duyumu vardı. Oskay, "Samsun'a Bülent Ünder'in gittiğini duyduk" dedi. Ses kayıtlarında da aynı iddia Tamer Çebi tarafından dile getirildi. Çebi, "Bülent Ünder'in Samsun'a geleceği söyleniyor. Galatasaray teşvik için onu görevlendirmiş. Havaalanında onu karşılayıp çantasını açıp bakalım, ne kadar para getirmiş diye konuştuk" ifadesini kullandı. Fatih Terim döneminde Galatasaray teknik heyetinde yer alan Bülent Ünder, 2000-01 sezonunda Samsunspor'a teknik direktör olmuş, ama bitime sekiz hafta kala ayrılmıştı. O sezon Samsunspor ile iki maçta Galatasaray'dan 5 puan alan Bülent Ünder ise iddialarla ilgili şu cevabı verdi: "SAMSUN'A GİTMEDİM" "O sezon Samsun'un hocasıydım. Ligin bitimine 8 hafta kala takımı bıraktım. Sonra da Samsun'a gitmedim. Ayrıca o sezon Samsun'un başında Galatasaray'dan 5 puan aldım. Ben şerefli bir insanım. Bu işlerin içinde hiç bir zaman olmadım. İddiaların gerçekle ilgisi yok." kaynak:sabah | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
İtirafçı Cihan Oskay: Sinan Engin beni Aziz Yıldırım'a şikayet etti Star Tv'de yayınlanan Tele Gol programında şike itiraflarında bulunan Cihan Oskay, Sinan Engin'le ilgili iddialarda bulundu. Cihan Oskay, "2000-2001 sezonunda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında müthiş bir rekabet yaşanıyordu. O dönemde takımlar arasındaki gol averajına bakılıyordu. Ben Trabzonspor'un Galatasaray maçına asılması için devreye girdim. Trabzonspor'un futbolcusu Oktay derelioğlu ile temasa geçtim. Galatasaray-Trabzonspor maçı İstanbul'daydı. Ben de Aziz yıldırım'ın talimatıyla Trabzonspor'un The Marmara'daki kampına gittim. Orada Oktay'ın odasında önce Tamer ardından Trabzonsporlu futbolcularla anlaştım. Tekrar ediyorum bir farkla yenilseler bile parayı verecektim. Hepsiyle anlaştım. Ancak bir süre sonra Aziz Yıldırım aradı. benim kampa gidip gitmediğimi sordu. Aziz bay'in yakın arkadaşı sinan Engin de bu gelişmeleri biliyordu. Benim kampa gidip gitmediğimi Trabzonsporlu futbolculara sormuş, zannedersem Tamer'in 'Hayır' yanıtının ardından Sinan Engin, Aziz Yıldırım'ı arayıp bu işi halledemeyeceğimi söylemiş. Zannedersem ben görüşmeseydim o devreye girecekti. Tabii Aziz Yıldırım bana inandı. Bu görevi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | gs de karışmış n olcak dorudur nede olsa biri b.klu biri s.dikli
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... Konu AyTeK54 tarafından (28-11-2006 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/14098-fenerbahce-nasil-mac-satin-aldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 22:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |