![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş’ın son bombası olan ve takıma katılan Guti, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde kısa süreli bir şov yaptı, izleyenleri kendine hayran bıraktı... Beşiktaş taraftarının İnönü’de görmek için sabırsızlandığı, ancak ilk kez İspanya’da 8 Ağustos’ta Villarreal ile oynanacak özel karşılaşmada sahaya çıkması beklenen İspanyol futbolcu, topla yaptığı figürlerle dikkat çekti. Arkadaşlarından bol bol alkış alan Guti, ayrıca fizik-kondisyon olarak da hazır göründü. Sempatik hareketleriyle uyum sürecini atlattığı ve Beşiktaş’ta mutlu olduğunun mesajlarını veren Kara Kartal’ın yıldızıyla teknik direktör Schuster ve yardımcılarının da yakından ilgilendiği gözlendi. Fanatik Konu Gokhan tarafından (03-08-2010 Saat 08:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plzen ile Çek Cumhuriyeti’nde oynanan maçın ardından özellikle ilk yarıdaki performanslarından ötürü futbolcuları eleştirmekten kaçınmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, disiplinden taviz vermiyor. Oyuncularıyla yine bir toplantı yapan Alman hocanın, “Kendi taraftarımız önünde iyi futbol oynamaya ve zorlanmadan kazanmaya mecburuz. Umarım herkes ilk maçtaki yanlışlarını biliyordur. Plzen ile yaşadığımız o kötü geceyi unutmam için bu kez kendi sahamızda bunun aksi bir oyun ortaya koymanız gerekiyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Fanatik | ||
| |
| | #3 | ||
Prag'daki karşılaşmada yaptığı kurtarışlarla harikalar yaratan Hakan Arıkan'ın rövanşta da kaleyi korumasına kesin gözüyle bakılıyor. Sakatlığı devam eden Rüştü, dünkü antrenmana da çıkmazken, Schuster’in yardımcıları deneyimli file bekçisiyle yakından ilgilendi. Dünkü provaya Rüştü’nün yanı sıra tedavileri devam eden Yusuf ve Rıdvan da katılmadı. Fanatik | ||
| |
| | #4 | ||
Beşiktaş'ı takip eden gazeteciler, Schuster'in uygulamalarından son derece rahatsız.Çünkü Alman çalıştırıcı, kelimenin tam anlamıyla takımı medyadan gizliyor. Sabah antrenmanlarının bir bölümünü gazetecilerin izlemesine izin veren Beşiktaş’ın teknik patronu ise akşam çalışmalarını genelde kapatıyor. Muhabirler bu tablonun değişmesini bekliyor. Fanatik | ||
| |
| | #5 | ||
Yabancı kontenjanında sınırların zorlanması ve bu yönde yeni takviye beklentisi takım içindeki bazı yabancıların canını sıkıyor. Adı sık sık gönderilecekler arasında yer alan özellikle Fink, Tabata ve Delgado’nun huzursuz tavırları antrenmanlara da yansıyor. Moral bozukluğu fark edilen Beşiktaşlı oyuncular Schuster’in kararına odaklanmış durumda. Fanatik | ||
| |
| | #6 | ||
Kara Kartal’ın İnter’den renklerine bağladığı Ricardo Quaresma, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne konuştu, hem transfer sürecini hem de şu anki konumunu değerlendirdi. İnter’den ayrılma fikri netleştikten sonra teklifleri değerlendirmeye başladığını söyleyen Portekizli, “Beşiktaşlı yöneticiler benim çok önemli olduğumu hissettirip güvendiklerini söylediler. Ben de imzayı attım ve şu anda çok mutluyum. Ayrıca söylenildiği gibi Fenerbahçe ya da başka bir takımdan teklif almadım” diye konuştu. Başkan Demirören’in kendisiyle bizzat görüşmesinin de transferde önemli etkenlerden olduğunu hatırlatan Q7, “Kendisini yanımda görmek büyük bir onurdu. Beni isteyen birçok takım vardı ama başkanla konuştuktan sonra mutlu olacağım yerin Beşiktaş olduğunu anladım” değerlendirmesini yaptı. Gecekondudan saraylara! Beşiktaş taraftarına da kısa sürede hayran kaldığını anlatan Quaresma, “Vikingur maçında tribüne çağrılınca bir anda ne yapacağımı bilemedim ama sonra onları selamlamak güzeldi” dedi. Küçükken fakir bir aile ortamında yetiştiğini ve futbola karşı da büyük bir ilgisinin olmadığını itiraf eden Kartal’ın süper starı, “Tek odalı bir gecekonduda büyüdüm. Şimdi ise her şey değişti. Ailem içinse canımı bile verebilirim” sözleriyle röportajı noktaladı. Fanatik | ||
| |
| | #7 | ||
Dergiye röportaj veren mali işlerden sorumlu yönetici Ertunç Soğancıoğlu, gelir yaratmada son derece başarılı olduklarını ama, giderlerde dengeyi sağlayamadıklarını söyledi. Soğancıoğlu, kombine hedefini de 13-14 bin olarak belirledi. Fotomaç | ||
| |
| | #8 | ||
Başkan Yıldırım Demirören, "Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosunu oluşturduğumuz bu yeni sezonda hedefimiz, Türkiye sınırları dışından da bir kupayı müzemize götürmek'' dedi. Beşiktaş dergisinde camiaya seslenen Demirören, "Quaresma ve Guti'yi alarak tarihi kadro oluşturduk. Bu ekip, bizi beklenen ve özlenen şampiyonluklara taşıyacak" açıklamasını yaptı. Fotomaç | ||
| |
| | #9 | ||
Siyah-beyazlıların süper ayağı Quaresma, teknik direktör Schuster ile çalışmanın kendisi için büyük bir şans olduğunu söyledi. Q7, "Başkanımız 'Schuster imzaladı, sen de imzalayacaksın' dediğinde çok mutlu oldum. Zamanında büyük futbolcuydu, şimdi de büyük bir hoca. Onunla çalışmak, onun tarafından eğitilmek bana mutluluk veriyor'' ifadesini kullandı. "Sahada bana nerede oynayacağımı söylesinler yeter" diyen Quaresma, kendine has özellikleri içinse "Doğarken ayaklarım kapalı olduğu için dışarı açma gibi bir eğilimim oluyor (gülüyor). Ayrıca diğer futbolcuların yapmadığı şeyleri denemeyi de seviyorum. Bir de başarılı olunca hoşuma gidiyor" vurgusunu yaptı. Fotomaç | ||
| |
| | #10 | ||
Perşembe günü 1-1’in rövanşında Viktoria Plzen ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar, aşırı sıcaklara ve neme aldırmadan çalıştılar. Kartallar, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında perşembe günü Çek takımı Viktoria Plzen takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Dünü izinli geçiren Siyah-Beyazlılar istasyon çalışmaları yaptı. Tedavileri süren Yusuf ile Rıdvan’ın yanı sıra çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren kaleci Rüştü antrenmanda yer almadı. Sıcak ve nemli havadan bunalan futbolcular, çalışma aralarında suyla serinlemeye çalıştı. Fotospor | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |