![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İyi bir sezon geçirdiğimiz konusunda ortak bir kanı hakim. bende aynen sizler gibi düşünüyorum özellikle ikinci yarının ilk 6-8 maçı eurolig seviyesinde basketbol oynuyorduk ancak Kaya ile portorikolular arasında yaşanan gerilim o basketbolu bi daha yakalamamıza engel oldu. Uleb kupasıda elimizden bu sebepten uçtu gitti. Uleb kupasını kazansaydık zaten doğrudan Eurolige katılacaktık ancak şimdi bu Eurolig temennileri hayalden öte değil. FB ile Ülker birleştiğinde Eurolig ciddi yazışmalar sonrasında FBÜlkeri Eurolige almayı kabul etti dolayısyla dediğim gibi bu ancak hayal. Yerli katkısının çok önemli olduğundan birkaç arkadaş bahsetmiş. son derece haklılar. Muhtemelen Kaya seneye kadroda olmaz (sözleşmesi 1 yıllıkdı + yaşanan olayları göz önüne alırsak) ancak Drobn. Türk statüsünde oynayabilir böylelikle uzun mevkiinde bu handikaptan kurtulabiliriz. Ayrıca Kerem Tunçeri ile Real Madrid sözleşme yenilemiyeceğini açıkladı, sözleşme imzalatabilirsek süper olur.(bu konu ile ilgili gündem oluşturmalıyız.) Bu şekilde bir iç bir de dış iyi yerlilerimiz olursa seneye daha iyi işler yaparız. Konu Trakit tarafından (23-05-2008 Saat 10:20 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | euroleague için başvuru yapılmasına gerk yok, şu an için haketmiyoruz, şampiyon olabilseydik büyük ihtimalle bürokrasik baskılarla bunu elde edebilirdik ama şu an için imkansız... ayrıca genel bir umutsuzluk ve pes etmişlik hakim nedense, bu zamana kadar beşiktaş basketbol erkek takımı olarak en çok heyecanlandığınız sezon hangisiydi desem ne dersiniz? durmak yok, aynı antrenör ve genel olarak aynı oyuncularla yola devam, tabi bir guard şart, 1-2 değişiklik de olabilir, önemli olan havayı getirmek, bu temelin üzerine iyi inşaatlar yapılacaktır, geçen sezon basketbolla alakamız yokken, 1 sezonda hem lig hem avrupa şampiyonluğu hedefi koyduk ve hakikaten yaklaştık, tabii ki hatalarımız oldu ama üstüne koymadan halledemeyiz bunları... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 59
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Eğer basketbol takımımızı başarılı buluyorsak....Bence futbol takımımıza başarısız diyerek korkunç haksızlık yapıyoruz...Türkiye Kupasında ilk maçta elenen...Ligde finale çıkamayan ( Hatırlarsanız 2004-2005 sezonunda bugünkü takımdan daha güçsüz bir takım ile final oynamıştık )....Ulebde gese nin bile gördüğü yarı finali göremeyen bir takıma nasıl başarılı diyeceğiz bilemiyorum...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu takımın buraya gelmesinin 1 numaralı sebebi oyuncuların hak ettikleri paraları alamamasıdır.kimse başka birsey anlatmasın.yok el amin miş yok başka birsey miş telekomda dudley ve el amin dışında elle tutulan bi oyuncu yok bizim kadromuz onlardan 2 gömlek üstün bi kadro zira koçumuzda 3 tane ercüment sunter eder benim gözümde.geriye tek sebep kalıyo bizim yönetim yönetim yönetim
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |