![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #52 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Neymis, Sericmis. Yahu Ibrahim Üzülmez yine banko oynayacak!
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | |||
![]() |
![]() | #53 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesin karara vardım bizim scoutlar orman bekçilerinden oluşuyor.Bu kadar kalası bulup çıkarmak her babayiğidin hakkı degil
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Belkisiz transfer etmek çok saçma, öyle şey mi olur...Her futbolcunun belkisi vardır, unutmayın Ailtonları, Klebersonları, Juan Franları, Carewleri, Rico Paşaları...Beşiktaş'a çok büyük katkı mı sağladı bu oyuncular, peki gelirken tek bir kişi itiraz edebiliyor muydu bunlara, dediğimiz tek şey inş. Türkiyeye uyum sağlarlar ve aynı performanslarını burda da sergilerler, yani bunların bile belkisi vardı işte...Ve sonucu görüyoruz, tutmadı...Peki tutanlara bakalım, bonservisi elinde olan Tello, 2 milyon Euro bonservis bedeli ödediğimiz Cisse, küme düşen takımdan aldığımız Holosko, kimsenin tanımadığı, adıyla madıyla dalga geçilen Bobo.Etti 4, bide bunların yanında gerçekten inanılarak alınan, paraya kıyılıp alınan Delgado...Sol bek transferi için 5-6 milyon Euro verip onu yedek kulübesinde de oturtabilirdik, bunu unutmayın, peki 5-6 milyon Euroya alınan futbolcu buna katlanabilir mi, bence hayır...Bizim 5 milyon Eurolara oyuncu alıp yedek kulübesinde oturtma gibi bir lüksümüz olamaz, uçmayalım, biz ne realiz ne chelsea... | ||
![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | belkisiz transfer derken ne anladınız acaba??? bugün bana göre dünyanın en iyi santforu shevcenko chelsea de yedek hatta kadro dışı bekliyor. yani her transferin tutmama ihtimali vardır. ama pana adamı serbest bırakıyor, yunanistanda kimse talip olmuyor ve pana forumundaki ibrahim üzülmeze yazılmış gibi duran yorumlar. bu kadar çok olumsuzluğun içerisinden kendimize olumlu bir nokta çıkarıp bu adamı alıyorsak kumarın kralını oynuyoruz demektir.yani tamamen BELKİ TUTARSA transferidir bu. bu transferdeki yorumlar diatta transferiyle aynı. adam zamanında lyon yapmış, fransada şurda burda oynamış, milli takımın değişilmeziymiş. bu adamın da özellikleri aynı italyada kaç sene oynamış, milli takımla 3 büyük organizasyona katılmış.... artık yeter. gerektiğinde yedek kalabilecek yabancı istemiyoruz biz. gerektiğinde çıkıp çatır çatır oynayacak adam arıyoruz. diatta gerektiğinde yedek kaldı da ne oldu.YA İŞ OYNAMAYA GELDİĞİNDE NE OLACAK??? birkaç kere oynaması gerekti perişan etti takımı. fransadaki marsilya maçında 2 gol hediye etti.gs maçında, fb maçında gördük. sparta pragtaki kadlec i izlemedim bilmem hiç.ama adam hakkındaki yorumlar gelecek vaadettiği, stoper ve sol bek oynayabildiği, sağlam olduğu. illa kadlec demiyorum, dünyada futbolcu mu yok sonuçta.tutma ihtimali daha yüksek bi adam alsak fena mı olur. ara transferde drpiç iyi dediler olmayınca gordon u aldılar. neden gordon abi. dünyada bir tek dinamo zagrep te mi stoper var. neden böyle saplanıp kalıyorlar.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK Konu candankolik tarafından (25-05-2008 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | |||
![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer 17-18 yaşında yabancı almıyorsan, aldığın yabancının +2 olup olmadığına transfer ederken karar veremezsin. form durumuna göre delgado, bobo, holosko bile +2 olabilir.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bizmi bebeleri destekliyoruz senin gibi heriflere diyorsun mantıksız mantıksız konusma biz kaliteli adam istiyorsuz bize evet bu adamlar KAZMA gelir biz bakilere beste yapmıyoruz biz adam gibi topçu istiyoruz bu adam gelince geçmişinde ne var italyamı var juan fran dediğin adam zamanında real carlosu satsaydı realde oynayacaktı ve barcelona istediydi o derece sol bekti ne oldu futbol geçmişle oynanmıyor diatta lyonda oynadı ne oldu rico 2 dünya kupası aldı ne oldu geçmişe bakmayacaksın futbolda suanki hali lazım bize stendardo bordon gibi adamlar lazım 4 senede 60 futbolcu aldık hepsine 1 milyon euro bonservis versen 60 milyon euro hepsine 1 milyon maaş versen 60 milyon euro toplam 120 milyon euro havada kaldı elde ne var koskoca bir 0000000 o 120 milyon euroya 3 şampiyonluk alınırdı seneye ertuğrul gider yeni hoca gelir ertuğruln aldıkları gider başkaları gelir biz eğitim kampımıyız o seric dediğini izlemeye ne gerek var gordonu izlemedim ama topçu olmadıgını bir seferde anladım panalılar forumlarında biz bakiye nasıl davranıyorsak aynen öyle davranıyorlar dalga geçiyorlar kaliteli adam gerekli sonra rakiplerin gerisinde kaldık diye ağlanmayın boşuna 120 milyon 60 futbolcu transfer edeceğinize gidip 10 tane edin adam gibi edin benim anlatmak istediğim bu
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bizim transfer politikamız Başkanının canının sıkılmasına ve nerde alınacak bedava oyuncu varsa aldık mantalitesine bağlı olduğu müddetçe bizden bir cacık olmaz.Bu seric şu an kapalı kutu insallah faydalı olur utandırır bizi ama geldiği takımın taraftarları arasında bir dalga konusu oldğu bir gercek...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/62479-kartalda-son-aday-anthony-seric/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-05-2008 10:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |