![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek fotomaç deil ya spor gazeteleri sayfaları doldurmk için sçma seyler yzıyolar hele transfer bitince 2 syfayı doldurck bole slk sçma seyler yzıolr
__________________ hAyAt BİTER Alem BİTER ortAm BİTER çArşı BİTMEZZZZ | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bu tür haberlere pbuç bırakmayız biz en iyi cevabi şampiyon olarak vereceğiz...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya biz fotomaçın doğruluğunu savunmuyoruz. para verip almıyoruz da. int.ten baktım ve okuyunca deli oldum. resmen takımın motivasyonunu bozmak istiyolar... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bu adamlar yuzunden ulke bu halde zaten siz saniyormusunuz bunlarin siyaset haber ekonomi vs.sevisleri farkli her seyleri bozuk bu adamlar yuzunden bi cok olay olmuyormu okumayin okutmayin okuyan onlar gibi olsun "DELI DELIDEN IMAM IMAMDAAN HOSLANIRMIS"
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | azize yalakası basın yine iş başında.... bu yazıyı yazan ezik basın mensubu siz ne adi adamlarsınız ya..... sizin boğazınızdan geçen lokma haram biliyor musunuz.... yalan haberlerle ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz ama, mabedimizden yükselen sesle cvp vermek istiyorum size..... ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ..............
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |