14-03-2008, 10:49
|
#1 |
Tecrübe Puanı: 21  | Beşiktaş'ta 9 maçlık barış (Kazım Kanat) | | Mesleki açıdan bunu yapmam doğru mudur? Yani Beşiktaş'ı eleştirilerime 9 haftalık ara vermek mesleki açıdan etik midir? Elbette bunu tartışmak gerekir. Ben şunu öneriyorum; Ey Beşiktaşlılar! Takımınız 4 yıl aradan sonra şampiyonluğa doğru koşuyor. Kenetlenin, birleşin ve tek yumruk olun. Elbette 9 haftaki süre de ben şunu yapacağım; Sadece şampiyonluk gününe kadar, kara kaplı defteri açmayacağım. Bu durumda sadece bir kişiye o da Beşiktaşlıların Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'e sesleniyorum: Ekselansları! Beşiktaş şampiyon olursa elbette katkın vardır. Beşiktaş şampiyon olamazsa elbette en büyük kusurlu sensindir. Öyleyse bin düşün bir konuş! Tüm camiayı kucakla. Yönetimindeki iş bilmez ve çatlak sesleri sustur.
MESAJ: Başkan, o bilinen kişiler, yani, ' başkanın adamları' denilen kişiler yine sahne aldılar. Tarifeli uçakta normal yolculara hakaret eden, özel uçakta Beşiktaş yönetici ve kongre üyelerine saldıran o kişileri TV ekranlarında yine görmeye başladım. Başkan lütfen ya başkan gibi davran. Ya da amigo kılıklı palyaçolarla kol kola yürü. Tercih senin! |
| |