![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | takımın bütün yükü KELBERSON un sırtına bindirilmiş en ufak bir hatalı pasında bile KLEBERSON eleştirilyor asıl eleştirilmesi gereken onu yalnız bırakanlar olmalı adam elinden geleni yapıyor bence ama tek başına nereye kadar gider ...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu bakın daha önce klberson hakkında açılan topiclere klbersonun bi sürü kötülerini sölü****uz bu videoyu izleyince ne olduda klbe aşığı oldunus yaw ben klbersonu yinede tam olrak beğenmiyorum neden bize her maçta katkılı olmuyor...eğer o maçta gol atmasaydı eleştirilerin tek hedefi o olacaktı ayrıca şunuda unutmamak lazımdı kleb gol atmasaydı 2. golde olmazdı...yani ben bunu anlamıyorum neden hep arkasında durulmuyor bi oyuncunun 1 maça göre yorum yapmayalım...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK Konu FuLL_MaNiAc tarafından (18-09-2006 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Ben bu görüntülerden pek birşey anlamadım , kleberson türkiyeye geldiğinden beri hatırladığım ikinci golünü attı , bu maçtada on kişilik takımı son dakikalarda zar zor yendik , kleberson topu alıyor iki yana bir geriye pas veriyor , bana top çaldığı maçın görüntüleri lazım elinde olan varsa seyredelim...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| | |
| | #7 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | kaptırdıklarını koysan 1 saat surerdı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kleberson'un ismi yeter iyiki beşiktaşımızda yalnız ben bu yıldızlara , özel klipler. posterler yapmalarını istiyorum neden böyle bişey yapmıyolar anlamdım gitti kleberson'un oynadıgı maçlardan gollerini hareketlerini alıp bi klip yapsınler bjk tv yede malzeme çıkmış olur yı | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | teşekkürler !! ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |