![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 31
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() KEŞKEK TARİFİ 800 gr Aşurelik bütün buğday 1 küçük kase nohut yarım kilo et(tavuk eti koyarsanız 3 adet but) sosu için; tereyağı salça YAPILIŞI : Çömleğin en altına eti yerleştirin üzerine yıkanımş olduğunuz nohut, buğdayı ve 1 çorba kaşığı tuzu ekleyin. hazırladığımız malzemenin üzerini 10-15 cm geçecek kadar suyu ekleyin. Çömleği odun fırınına (ekmek fırını) akşamdan koyulur ve sabaha kadar fırında bekletilir. Fırından alınan keşkek büyük tahta kaşık yardımı ile iyice ezilir. (GERÇİ BU DAHA ÇOK KÖYLERDE YAPILIR. BEN BU YEMEĞE BAYILIYORUUM AMAAA) ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |