![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yar olmadın var olmadın darılmadım hiç kırılmadım yar olmadın var olmadın yanımda...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Mustafa Sandal - Herkes Mecbur Farzet seni savunmaya, Yürek gibi koyulmaya, Canım deyip uyutmaya karar verdim... Tekrar bizi yaşatmaya, Biraz daha yanaşmaya, Artık bunu başarmaya yemin ettik... Vallahi kim ne derse desin gücü yetmez ayırmaya, Aşkımıza inanmaya herkes mecbur of... Mutlu anları sonunda yalnız kalmaya, Biraz aşka inanmaya, herkes mecbur... Sabret güzel günler yakın, Sen korkma hiç sakın sakın Herkes bişey söyler ama gerçeği bilmek hakkın Tekrar bizi yaşatmaya, Biraz daha yanaşmaya, Artık bunu başarmaya yemin ettik... Vallahi kim ne derse desin gücü yetmez ayırmaya, Aşkımıza inanmaya herkes mecbur of... Mutlu anları sonunda yalnız kalmaya, Biraz aşka inanmaya, herkes mecbur...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | vazgectim gozlerinden
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik sarsar bedenimi Yok olmak anıdır şimdi | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | fikrimin ince gülü yanlış anladın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | "geldik o malum şarkıya arkadaş bilmeyenler varsa bilenlerden öğrensin..." dumansız sigaranın, köpüksüz biranın, sensiz şu hayatın ........................... sigaraaaa bırakılır, biraaa bırakılır, ama sen var ya sen gülüm bırakılmazsın! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |