![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | "geldik o malum şarkıya arkadaş bilmeyenler varsa bilenlerden öğrensin..." dumansız sigaranın, köpüksüz biranın, sensiz şu hayatın ........................... sigaraaaa bırakılır, biraaa bırakılır, ama sen var ya sen gülüm bırakılmazsın! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #175 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime Yayılır nefesin çiçeklere Ay ışıldar soğuk soğuk bedeninde Günah bana hiç el değil Feryat eder dilim hüzünlere Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Bu son bakışsa Gitmek hiç mümkün değil Görünür bana senden kalan Bilirim ki vardır şarkımı duyan Boşunadır yakarış çizilene Geçer zaman aşk sevilince Ölümler çıplak gelir Gecyi indirir yavaşça gözlerine Senden çıkmak kolay değil Beterdir hayat acılar çekenlere Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Ağlarım yağmur düşürür seni Kapı açık gir içeri | ||
![]() | ![]() |
![]() | #176 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende bir resmin var yuzume bakmıyor
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #178 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Sen Hiç Bir Zaman Dost Olmadın... Hiç Hiç Bir Zaman Destek Olmadın... Yıllarca Hep Sustum Ama Bir Tek Şey İstiyorum Senden... Onurlu Bir Yabancı Gibi Lütfen Artık Çık Git Bu Evden....
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #179 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla.. Her şeyi unutarak,yaşanır sanma! Neydi bir arada tutan şey ikimizi? Birleştiren neydi ellerimizi? Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi.. Sevmek birçok şeyi göze almaktı!
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #180 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu hayince veda niye çok sevmiştim ölesiye ateşlerinde hicranım yandım kavruldum yüzünün denizinde kaybolup gittim yar tuzaktı aşkın bana kandım kahroldum camın baharında yok olup bittim yar haykırsam dünyaya aşkımı bir solukta sendemi çekip gitin bunu ben hak etemdim hani sensiz bir içim demiştin yar....
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |