![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
biz yüksekten uçarız ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Feryadı İsyanım - Mazlum Çimen Mem nelere gark olmadı zinin ateşi içinFerhat dağı delmedimi Şirinin düşü içinKusur ise her saniye her yerde seni anmakMecnun azmı yemin etti Leylanın başı içinGözlerinin dokunduğu her mekan memleketimBakı verde uzamasın gurbetin esaretinAhmet Arif hasretinden prangalar eskitmişBeni böyle eskitense prangalı hasretinSana yine sana yandım Nesimi ile dün geceGözlerinle yüzüleyim bend olayım hallacaÖyle hüküm duyurmuşlar Tanrılar divanında Ha ben sana bağlanmışım ha Muhammet miracacümle cihan güzellerin yüzlerine ben örsüngözlerin balyozu oldu içerimdeki örsünruhumdaki fırtınalar merihi usandırırNuh'a haber eyleyinde gelsinde tufan görsün | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
biz yüksekten uçarız ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | YAŞAR İPEK... GİTME GEL seninle dolu her günüm sensiz kalbim kördüğüm sen hala bana küskün, özlemedin mi? sen elleri sevsen de beni kolay üzsen de ben hala bıraktığın o yerlerdeyim gitme gel dayanamam sensiz ben yaşayamam hasretin deli eder aşkını unutamam kimseye dokunamam her aşk bir gün bitermiş bu ayrılık da bitsin kavuşsun ellerimiz herşey değişsin ben sensiz hep mutsuzum ben sensiz kimsezim ben sensiz hep senleyim canım sevgilim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gülüşlerim vardı benim ben kimim ben nerdeyim tam karşıya geçerken bıraktıgın o el benim
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Yüzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzuru, çocukuğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın Kimbilir kaçyüzyıldır sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun hakkını almış yılların BEŞİKTAŞ bir belalı başımsın BEŞİKTAŞ beni farketme sakın Omuzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın BEŞİKTAŞ hep aklımda kalacaksın BEŞİKTAŞ sen eski bir şarkısın BEŞİKTAŞ beni farketme sakın Omuzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın BEŞİKTAŞ hep aklımda kalacaksın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM DERTLERİMİN DERMANISIN İÇKİLİ SARHOŞLUĞUM GECELERİ RÜYAMDASIN SEVİN SEVDALISI SEVMEYENİN BELALISI ALLAH 1 KARTAL 2 GERİSİNİN AAAAA ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | yeter kii sen sen sev benii yeter kii inan bana
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |