![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yelkenler geçer ak denizlerden Maviler büyür derin düşlerimde, yerin diplerinde Bir kuş uçar yele Masallarım biter Titretir tenimi gecenin ayazı Şarkımın melekleri korurlar yatağımı, öperler yanağımı Bir kuş konar yele Masallarım biter Ölümdür vareden gözüyaşlı aşıkları Yıkanır dualar Tanrı verir oyunları Gülerek bakarlar Başım döner ağlarlar Oyuncular... Hikayem karadır saçlarından düşer Düşlerin ressamı hep mavileri seçer Göğün limanında Ayaklarımın altında Bir kuş ölür yele Masalarım biter
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hande yenerin pinokyo şarkısı . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #113 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum işte gidiyorum birşey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden hiçbirşey almadan birşey vermeden yol ayrılmış, görmeden gidiyorum ne küslük var ne pişmanlık kalbimde yürüyorum sanki senin yanında sesin uzaklaşır herbir adımda ayak izim kalmadan gidiyorum gerdiğin tel kalbimde kırılmadı gönülkuşu şarkıdan yorulmadı bana kimse sen gibi sarılmadı ışığımız sönmeden gidiyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #114 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim Bana bitmeyen bir tek şey söyle, söyle sonsuza inanayım Bana nasıl seveceğimi anlat, aşk karlı yokuş yorulmayalım Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık , söz ver Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ? Geleceksin belki çok seveceksin Zamanı gelince gideceksin Bir keşkeye daha yer yok kalbimde Birlikte ölecek miyiz ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #115 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GECE VE DÜŞLER Bilemedim düşlerin bu kadar korkak Ellerimden uzak olduğunu Göremedim uykuların bu kadar küçülmüş Düşlerimden ayrık durduğunu Yapamam kendime kötü gözle bakamam Sevgiliyi yerinden oynatamam Ölemem, uğruna içimde güller dikemem Sevgiliyi aşkımdan edemem Güneş bile ağlar halime Ne olacak diye sorar kendine Bilemedim düşlerin bu kadar yorgun Ellerime tuzak kurdugunu Göremedim uykuların bu kadar ellenmiş Düşlerime düşman olduğunu Yapamam kendime kötü gözle bakamam Yelkenimi yerinden oynatamam Ölemem, uğruna içimde güller dikemem Yelkenimi aşkından edemem Güneş bile ağlar halime Ne olacak diye sorar kendine Güneş bile ağlar halime Kapatır kendini öldüren geceye Güldüren düşlere...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #116 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Atakan Evet bugün herşeyi mahvettim katlettim duygularımı Kırdın gittin bıraktın halt ettim Ne yaptımda terkettin tanrım affettin Sözde kendimden çok sevdim son anda fark ettim Bugün artık ben gibi değilim dışarda ayaz kaplı Titrek eller kırılan dizler gözlerim kan çanağı Bırakamam bu batağı yeterince çektiniz Sanırım ayıp etmiş olucam ama hayatımı siktiniz Bayanlar ve baylar bu hüzünlü bir rap parçası değil Önümde duran merhametsiz kadın yolumdan çekil İstanbul'un senin olsun bırak hayatım benim olsun Türk filmlerindeki gibi bir avuç cennet olsun Adımda Ahmet olsun bu şarkı sonum olsun Yağmurlar yağa dursun zaten kavrulursun Kendin için planlar yap hep kendini düşün Hayatımı geriye sararken okyanusunda boğulursun Nakarat Bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda Şimdi kaderime küfrederim hayat zindanında Kalbim olsun yerim dedim ya beni terk edip giden Öyle olsun bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda Bela Bir melekle baş başayken taşlanır bu sırta kan Ve sıratı önüme koydular ki geçmedim ben atladım Ateşe verdim ellerimi gözlerim rahat değildi İlk defa bu parçada ben anlatıcam dinleyin Aksidir sağım solum birazda narin hislerim Üzgünüm suçum değildi bitti tek kalemde Hangi dağda saklanırsam bir uğultu durmadan Duymak istemezdim ister istemez gelir Şanışer Sahiden siyahsa salim asi ben silahla talim Ahiren iradem hain hayır hayır ağzı bazı Malzemem sen ağzı kar abiler cemaati kan Kafilende rap denince hüznüm oldu sistemar İster istemezdi bizde mezhebin doğarken öyle Beklemekti back vokalde yek ve mektup ellerinde Bektep ekti çek bıçağını raple seksek ekselansı Rexe karşı dükkan açtım esti yel dizim darağacı Gel geber Nakarat Bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda Şimdi kaderime küfrederim hayat zindanında Kalbim olsun yerim dedim ya beni terk edip giden Öyle olsun bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda (Bir Avuç Cennet Şanışer & Bela ft. Atakan) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #117 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | masum degiliz hiç birimiz..../84..
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #118 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni Türkü - Olmasa Mektubun Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi Sevmek birçok şeyi göze almaktır Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Baksana geçmişe ne çok anıyla yüklü Nerde o taverna nerde sinema Harcanmış zamanlar yeniden yaşanmazki Geç kaldıktan sonra arama boşa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #119 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | I know what it is to be young But you don`t know what it is to be old Some a day you`ll be saying the same thing Time ticks away, so the story is told I`ve asked so many questions Of the wise men I met Couldn`t find all the answers No one has, as yet There`ll be days to remember Full of laughter and tears After summer comes winter And so go the years So my friend, let`s make music together I`ll play the old, while you sing me the new In time, when your young days are over There`ll be someone sharing their time with you ORSON WELLES Ben genç olmanın ne olduğunu biliyorum Fakat sen yaşlılığın ne olduğunu bilmezsin Bir gün , sende aynı şeyleri söylüyor olacaksın Zaman geçip gidiyor ve bu hikaye anlatılıyor Birçok soru sordum Cevapları henüz kimse bulamamış Hatırlanacak günler olacak Tanıştığım akıllı adamlara Gözyaşı ve kahkahalarla dolu Yazdan sonra kış gelecek Böylece yıllar geçecek Öyleyse arkadaşım , gel beraber müzik yapalım Sen bana yenisini söylerken ben eskisini çalacağım Zamanla, senin gençlik günlerin geçerken Zamanlarını seninle paylaşan birileri olacak
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #120 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MEVSİMSİZ KAR Ola ki yürürüm bir başka aşka ya da yürürüm mavi olmayan bir gülüşe unutma ki tek aşk olduğum sensin âşık olduğum değil. Karanlıkla süzülüyor içime yıkım dur diyorum yıkılıyorum uçurumları başucuma koyuyorum sonra okşuyorum saçlarını rüzgarda sıcak ılık bir koku siniyor yüreğime gitme diyorum gitme düşüyorum sonra beni soruyorlar bana tanımıyorum diyorum daha hiç karşılaşmadık aynı çizgide bilge susu mu dinliyorlar ben sustukça yazık bir çığlığın doğuşu gibi ölüyorlar önce bir bir sonra hepsi sonra mı bir ben kalıyorum bir de yalnızlık uçurumlar yıkımlar ben ve yalnızlık. Zorlu bir savaşın unutulmuş cesetleri gibi yatıyoruz yan yana öpüşüyoruz sevişiyoruz da hatta her şey oyunun yasaklarına uygun bir yasak oluyor sonra tek umudumuzu göğe gelin ediyoruz telli kanlı düğün işte. Üşüyor saçlar biliyorum dargın mısın bu baharda mayısa bıraktığım gibi misin hala vurulmuş çocuk gibi büyümemiş yüreğinde hüzün hala kaçıyor musun gözlerini bırakarak birilerinde hala ellerinden tutup sevgileri dipsiz kuyuya salıyor musun ağlayarak küçücük bir dokunuşla son sevilen olabiliyor musun kendin kadar aklımdasın. Hala öyle savruk bir gök hala öyle yerini yurdunu bulamamış bir mavi ve aşkını şaşırmış bir tanrı. Çoğalan sızısıyla mutlu bir yara. Öyle misin mavi gözlü sarı saçlı yoldaşım öyle bıraktığım gibi misin gerçeği yakmada hala usta mısın yoksa çırak mı yanarken yalanda saçlarıma dolanan aydınlığımsın somutlaştıramadığım tek imgemsin şiirede anlattıkça eksilen tek anlam anlattıkça eksilen tek anlam. Hala bıraktığım gibi misin. Yoksa beni bıraktığın gibi mi kaç mevsimsiz kar düştü toprağıma. Kaç mevsimsiz kar düştü benim toprağıma. Hala bıraktığım gibi misin.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |