![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gece cigarıklar cebimde benim bu soğukta intihara teşebbüs sokakta yokki acıdan eser sarhoş oldum anne 12′den 6′ya kadar içtim direnme sabaha kadar sarhoş gezmek geçici mutluluk bense yolların yolcusuyum gökte kara bulut bu benmiyim iğrendim valla yalan dünyada bu sen misin zoraki unutmak bana koyar aslında yoksun belkide geliP geçtin aslında yoksun bense artık bttm yarın yokmuş bana geç olsada annadım Pişman oldum yeter tövbelere kaldım güneşin kefaletse ben şimdi ne yaParım gülmelere küstüm 6 nisanda öldüm 3 nisanda halbuki tekrar doğduğum gün 18 yaş ilk cigaram ağlıyordum gülüyordum kurtuluş var, var diyordu okuduğum o son kitap Konu BeyazSeytan tarafından (04-03-2009 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #152 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden... Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm? Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #153 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Manga - Yalan Elimde saç tokan Güneş misali mis kokan Bıraktığın tek parçan Bir de kocaman bir yalan Affedilmek istemedin Nefretimi bekledin Seni senden başka Kimse, kimse, kimse affedemez Bazı şeyler için İyi olmak yetmiyormuş Sevilmek için, aşk için İyi olmak yetmiyormuş Aşk biraz palavradır Biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır Sevmek birisini ömür boyu Platonik olma, değmez ona, yazık sana Aslında hepsi yalan, yalan dolan, herşey yalan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan Aşk sevmek değil yalan, yalan dolan her şey, yalan, yalan dolan | ||
![]() | ![]() |
![]() | #154 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son bakışın, acıtır gözlerin Hapsolur yüreğim, yitik yarınlara Bir günü var, bilirim vakti var Son sözün ahı var Dönecek göreceksin... Bile bile geçtim aşkından... Yorulmam ben bu sevdadan ... Yüzümde hüznüm olmadan uyuyamam...
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #156 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eyvahlar Olsun Aşk rahatsızlanmakmış Yer iz yurt unutmakmış Hiç farkında bile olmadan Hep ona uyanmakmış Bir dertli yolcu bu gönül Hangi durakta sabahlarmış Onun ruhu bile duymadan Sessiz ağlarmış Bana eyvahlar eyvahlar olsun Bugüne olanlar olmuş Yarın güzel olsun O şimdi belki huzura uyur Şarkımızı başkasına söyler Hiç içi bile yanmadan Ona canım der Hala çocukmuş bu gönül Hemen incinir hemen kırılır Yenilirse iyileşmez kolay Burada yaşam mı kalır
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #157 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendisi bir garip melek Ardina düsmeniz gerek Öyle bir an gelir melek Farkina varmaniz gerek Öyle bir an gider melek Farkina varmaniz gerek Aldirmazsan aldirma Ama kendini kandirman gerek Kandirmazsan kandirma O zaman sana anlatmam gerek Kendisi bir garip melek Ardina düsmeniz gerek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #158 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünya kerhanesinde bakire değilsin, tecavüz edenler var Gözlerimde sağanak yağışla kalbim krizin bekçisi olmuş... Yak da ver sigaramı derdimi anlatayım, duman olsun bu Rapim Ben çaresiz avare gezerken gözyaşlarım yaşlanır oldu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #159 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |