![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Yağdı yağmur aktı sel doğdu Eylülün kızı Esen günün sürpriz ismi Ehlen ve sehlen.Çok zaman kaybetti deve pireyle ben de küçüktüm eskide göğe bakardım gözlerim dönerdi maviye. Gergedanın ezik kalbim üzerinde koşturması,aynı benin farklı elde yepyeni bir hal alması, uykudan evvel yolculanan günün hatırlanması,derinden bir iç yanması. Bana gelirsen kalbin elinde gel kemiklerinden sıyrılıpta gel baharı bekle akasyalarla gel çuvallamayız korkma bir rumuz ikimize de yeter.Söyle bana daha önce hiçkimseciklere söylemediğin sözler. Hayrımı isteyen şükür birkaç yaratılan da var hala öldürdüğüm örümceğin üzerimde bedduası var hata yapmaktan korkan Kolo hata üzerine hata yapar sanki taşınırken düşer tabutum ölüm çıkar. Bir eksi daha yazıldı haneye gerek yok bahaneye utanç için bul kusur şahaneye mum kendini lav zannetti söndü döndü laleye şükür rahmet düştü tane tane her bir daneye. İste sade iste ayrı 7 pınardan su toplarım iste eski medeniyetler gibi yerin dibine batayım. Ben gerçeğim onlar hayal iste sana ispatlarım,bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım. Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane Kolo kayıp ülkenin prensesi ondan duyulmaz sesi büyütmüş beni ölülerin üvey sevgisi fermanı verdim ve vuruldu cellatın hain kellesi,azarlandığım anlar ve insanların küflü sözleri. Bakar kör bir hayat yaşadık hurma ağacı altında bukağı vuruldu kahra ateş düştü bağrıma kötü niyetle sorulan bir sorusun iyilik arama cevapta,kendini öldüren bir akrebim ben yangın ortasında. Altın suyuna batırdın tekrar sattın eski hurdayı ben de sen kalana kadar soydum izbe dükkanı, özledim sinirliyken gelip derdime sırnaşmanı.İnfilak eder gözlerine düşen intihar uçakları. Sonunda geldin elinde tozlu yapma çiçeklerin eh teşekkür ederim bana da birkaç dakikanı verdin Sen çocukları korkutan o soğuk kanlı cin prenstin ağlamak istedim 40 dereceyle yandı gözlerim. Aradan çok yıllar geçti çok sular aktı düştüm bu hale Eller heva hevesine düşkün konuştu halimi yedi mahalle Herkes anladı ne yazık ki anlatamıyorum derdimi yare Kalbim ellerden düştü oldu ciğer de pare pare Göründüm güçlü düzeldim sandım ama hep bunalımdayım Ne mümkün dengede durmak,fırtınadan bir uçurumdayım. Daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nasıl bir insansın? Ben senle aşka düştüm parçalandım tane tane kolo..sen nasıl bir insansın.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Farfarayla doldu ruhumun asilerini sakinleştiren müzik kutusu... Nerde ''play'' butonu ? Bas da çalsın !... Kendi yazıtlarım iğnecesine kalbe batsın. Kodes-kafes miraysa canım burda çıksın ahali. Öfke resitalimde dilsizdim ben,konuşan gözlerimdi. Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli. Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca. Kendi yolunun inşası şart tabiiki. Cehennem aşıklarla dolu,sadakatsizlerin ayakları katedecek yolu... İstemesen de katetmen gerekecek selvi boylu yokuşu. Kendini hergün izleyerek göreceksin yokoluşunu sen de. Yaşadıkça oyuna dahilim. Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta,saklan!... Kıyametin tiyoları göz kırpmakta. İnşa ettiklerini yıkmak için gelecekler bunun bilinciyle yaşa. Ne yazık ki testlerinize tabi değilim. Bestelerimi deste deste zulaladım.. aheste yürüyen kaplumbağayım. Sen, İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın. Aferin !... Helal olsun,işi kapmışsın. Aklın kokuşmuş odalarda baygın,erkek düşü sapkın. Kötü niyetli yaklaşım,şehvet hali zıpkın. Sen çıtırsın,en basitinden kırılırsın. Dev cüsseli şehrim aç,kendini bulunca al ve kaç !... Bana müsade beyler,ben gider ahım kalır Düşman beni hatırlasın,korkum yere batsın varsın Gül bahçem yangın,küllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| kolera-zor iş Sen hiç kendin ağladın mı?Ben çok ağladım.. Uyandığım bu dünyada en çok kendime acırdım En umutsuz arkadaşıydım arkadaşların İstiridyenin içinde yaşamaya razıydım incin olmalıydım Beni birisi yolda buldu baygın halde kenara koydu Çekti gitti işte yeniden yalnızım Kanım yerde kaldı halsizim Gücüm olsa biraz emekleyerek evime giderdim Evimde yine bi ben ve kendim Kuş kanadın kıymetini kanadı yanınca anladı Elime bal sürünce cümle arılar elime damladı Karanlığım gecenin karanlığını zevale uğratır Uzun uzun bakma bana bu hal beni utandırır Tuhaf olay beni üzen sen teselli veren sen Kurtulmayada çaban yok ben neyinim neden ben? Kaçıp gitsem uzaklara bilirim beni bulur Ne benle mutlu olur ne bensiz huzuru bulur Halimi anlayan yok yaşamak ne zor iş imiş Halimi anlayan yok arkadaş Yaşamak hayli zor bi zanaat Vaktimi benden çalan çook kurtulmak ne zor iş imiş Kurtulmak ne zor bir iş imiş vaktimi benden çalan herkesden Yer beni ya da sev yaa ölümler ne erken imiş Ölümler ne erken imiş ölümler ne erken imiş Ya ağlat beni ya da güldür tebessüm ne zor iş imiş Tebessüm ne zor iş imiş tebessüm ne zor iş Yürüyeceğin o yollara kendi peşinden iz bırak Benden başka kim ısrarcı sence bu kadar Ayırt et beni , farket beni , bardak gibi kır bırak beni Ama bırakma beni! Bırak şu çocukluğu ikimizide yakmak üzeresin Sakladığım sabır tükendi bende taşmak üzereyim Nereye kadar dayanacak ha bu kalp Al kendini git hadi Kolo kalk! Olsun kabul et beni her sözünle derya dalgalandı Varsın olsun ben bu aşka karşı yüzsüzüm Başım öyle bi döndü sanki başım öldü Herkes halimi gördü Ama sen değil çünkü senin gözlerin işine geleni gördü Ateşe verdim evleri ağır ağır yürüyorum Ateş içimden çıktı artık ben ateşten geçiyorum Artık seni sevmiyorum… Halimi anlayan yok yaşamak ne zor iş imiş Halimi anlayan yok arkadaş Yaşamak hayli zor bi zanaat Vaktimi benden çalan çook kurtulmak ne zor iş imiş Kurtulmak ne zor bir iş imiş vaktimi benden çalan herkesden Yer beni ya da sev yaa ölümler ne erken imiş Ölümler ne erken imiş ölümler ne erken imiş Ya ağlat beni ya da güldür tebessüm ne zor iş imiş Tebessüm ne zor iş imiş tebessüm ne zor iş Konu Köyün Delisi tarafından (13-03-2009 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | [Saian Sakulta Salkım] boynumuzda hep ağır vebal var uyku kaçıran hiç duyulmayan sirenler geceme kumpas kendi memleketime çaresizce ağlamak kendi geçmişime yüz çevirmek zamanı yelkovanla küs geçirmek nedense hepsi memnun ne derse yaptılar ne denli sadıksın korkularına yenisi eklenir ama çıkışa kapalı kapıların ve sende dargınsın insanoğlu işlevsiz bir silüet durma sende emret garp denense çölde kaktüs lime lime parçalar bulunca etme bulma dünyalarına aldanma et kesilse kanın yarada kettir ben ve neslim elin kapılarında köpekleştirildik var ki gelecek mutlu olsun sanki her geçen nesilde boşvermişçe vurdumduymayan tavırlar her geçen dakika her geçen saatte | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ' Da Poet.. Aç gözlerini, gör bu dünyayı, Kör bakışlar içinde eriyen bu rüyayı, Sandığın gibi değil içi boş sandığın, Nerede onca sahne hani pembeliğine kandığın? Ben de isterdim bu dil kem kelam etmesin, İnsanlık insalığa tel örgüler çekmesin, Yok semada güvercin dalda barış meyvesi, Günah mevsimleri gelmese, Cihan cennet bahçesi... Güzel sözlerim yazık ki çoktan havlu attı, Gülen gözler neden ki öfke saklayandı? Ve ben içine bakıp anladıkça bu yaşamı, Durmadan yazdım kalemimden kan damladı... Hoş kütleler kanımca loş bir boşlukta, İçi boş cümleler ufalandı gitti kulaklarımda, Yalandan sıyrıl gezmesin dudaklarında, Ve yine bu melodi iz yapacaktır ruhunda, Ümitli cümleler kaybettiler öznelerini, Hayat kelebekçesine kısa, bıçak gibi de keskin, Ben yazıp kalbime hapsettim cümleleri, Duyduklarım bayat bir senfoni, artık eskidi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim bir sırrım var açıklanmayacak kadar sır.. Bundan çıkar hır,patlamalar vuku bulur dert kahır.. Sırdan geçen dilim olsa hale değer diken.. Bilmez bilen adam olur,ben ben iken.. Ya söylersem kim anlar.. Söylemezsem bağlar gamlardan ağlar. Bu yıpranışta dağılır bütün.. Doymaz Sago yakar tütün.. İçindeyim oyunun büsbütün, Hayatıma musallat oldu şöhret,ün.. Karıştı yarınım bitti dün,tedirgin bugün.. Topla çıkar nedir sonuç? Her kıyasta dilime değer bıçağa ait keskin uç, Kimdir suçlu kimde suç? Öylesine kibirli ki biber yakmadan bırakmaz rahat, Yarası ağır dilimin bulamıyorum kapatacak bant! Üzerime gelin bakın,dinamit bağlı gövdeme, Yaklaşını uçururum uçurtma misal pimden iplerle.. Fesatlar kapıma vardılar ellerinde güllerle, İşlerine gelmediğinde saldırdılar aynı güllerin dikenleriyle.. Vurdular siyah güllelerle.. NAKARAT X2 Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin.. Ve dahi.. Kır topraktan çömlekleri.. Zaten tedirgin halim.. Bir benim,bir bendim ve bir kendim ortadayım.. Bitmez derdim,bu hal beni yer bitirir bildim.. Aklıma gelen başıma geldi, Başım yarıldı,aşım soğudu.. Yine iştahsızlık elinde oyuncak etti açlığımı.. Artık kartopu oynamak istemiyorum ellerim dondu, Türlü saklambaç oyunlarından gözlerim yoruldu.. Nerdesiniz güven abideleri ha? Cesaret haylazları? Gösterin bana 62 den tavşan yapan hokkabazları, Belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazları, Demirden mızraklarla kırdım sazları, Deştim böğründen kıyamadığım hazları, Verin bana yazları! İlahi merhamet sarayı.. Ya hannan.. Sensin rana.. Sensin mana.. Sensin rahman.. Sensin canan.. Ruhum işgalden kurtulmaz vatan, İnfilak eder alev ateş volkan hislerim kırıklar.. Püskürüyor üzerime lav,kıvılcım korlar, Elimdeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar.. Ben bir sırra sahibim,hayat uykusuna yatmış, Ben çok dosta sahiptim güvensizlik içine batmış. Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış..!!! NAKARAT X2 Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin.. Ve dahi.. Kır topraktan çömlekleri.. Zaten tedirgin halim.. Bir benim,bir bendim ve bir kendim ortadayım.. Bitmez derdim,bu hal beni yer bitirir bildim.. Ateşten gömlekler.. Topraktan çömlekler.. Ne maymundan geldin,ne de seni getirdi leylekler.. Sagoya kulak ver,Sagoya kulak ver.. Sagoya kulak ver.. 2 sıfır sıfır 8 elveda eder.. Sagoya kulak ver.. Sagoya kulak ver.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçma - Candan Erçetin Bir sabah olsa binbir umutla Güneş bile açsa.. açmaz saçma Bir gece olsa samanyolu hatta Yıldız bile kaysa.. kaymaz saçma O son sözü duymak bile fazla inan İyi niyet değil şefkat değil nereden bu dil Kendine iyi bak deme denmez saçma Kendime bakarım elbet sen hiç korkma Kendine kalıyor insan eninde sonunda Sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına Herşeyi alma bir küçük eşya Bırak bana yeter.. yetmez saçma Dön gel uzatma hayat bu unutma Zaman bile dursa.. durmaz saçma O son sözü doğru sanıp kanmam inan İyi niyet değil gerçek değil kimden bu dil
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaşar - Aldanırım Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Tutup savur gönlüm bu son elveda Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ahh gülüşüne Aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu Bu son elveda aşk değil keza Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu bu son elveda Aldanırım ben sana Bu her mevsim söyler misin Mecbur eden buna yar sen misin Soran beni yarım bulur Sen bir tek gül ey yar tamam olur Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ahh gülüşüne Aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Savur savrul gönlüm bu bu son elveda Aldanırım ben sana | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |