![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | seni aşksız bırakmam üşüdüm diyosan güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Mevsimsiz Kar - Umut Altınçağ Mevsimsiz kar Bir dağ yangini içerim Deli mayınlar döşenir damarıma Kınsız bir öfke düşer yoluma Beni benden aşırır Mevsimsiz kar yağar Taştan demirden içeri Ak ellerini uzat Ellerini ellerime bırak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Deniz Koydum Adını - Metin Nerde kendini bilmez çocuklar Bir sabah öylece çekip gittiler Çınladı alkışlar kör sokaklarda Yankısı kime kaldı Deniz koydum adını Kederi bende kaldı Uzak köyler kurdum birbirine Denizine aldandım Acının sularında ateşler yaktı Vuruldu şehirler soluksuz kaldı Kendine çekildi bütün sokaklar Gölgeler orda kaldı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Makaram Sarı Bağlar Makaram sarı bağlar lo Kız söyler gelin ağlar Niye ben ölmüş müyem lo Asyam karalar bağlar Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle Makaramda ipliğim lo Asyam benim kekliğim Hiç aklımdan çıkmıyor lo Tenhalarda gezdiğim Löperde löperde Zülfün yüzüne perde Devriyeler sardı da bizi Meğer kaderim böyle | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Lady Eagle ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kalpsiz (Ft. Badem) 2. ayrılık zor geldi bana Sensiz olmadı anladım geç olsada Yalnızmısın sende sensiz gecelerde Hiç düşündün mü naparım diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? Eski sevgili merak edilmez mi? 5 senelik aşk unutup silinmezki Korktum aramaktan başkası çıkar diye Hep tanrıya sordum seni iyimisin diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz hapseder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Nerdesin yine yolculuk nereye Telefonda sesin ısıttı ya işte Sinirle topladım tüm eşyalarını Nolur almaya gelme Bırak izlerin kalsın bende Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Kalpsiz Kalpsiz Kalpsiz � Sen ağlama dedim hani dönecektin Bir damla gözyaşım silmeye bile gelmedin. Konu Disi_Kartal_Asu tarafından (15-01-2008 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | benim ciğerim yanar ten oyalanır can kanar iki gözüm iki çeşme haberin yok içerime içerime akar YAŞAMAKSA YAŞADIM LAKİN ! CANIMIN ÇOĞU KALDI SENDE ...
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tadım tuzum kalmadı senden sonra Sevmedim sevemedimhiç kimseyi Elim kolum bağlandı senden sonra Sevmedim sevilmedim senin gibi Acılarıma ağlayarak sığındım kadehlere Kaderimize lanetler edip yıkıldım meyhaneye Ay değil mevsim değil Bir ömür geçti sensiz Keşke böyle sevmeseydim ağlıyorum çaresiz
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Durur durur beni bulur o sözler hep unutulur artık bize biraz gurur lazım Durur duru beni bulur ayrılıklar unutulur artık bize başka HAYAT lazım ..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında sölenecek çok şey vardı...mesela keşke bu kadar bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini...neyin bedelini ödediğimi bilmiyorum..herşeye rağmen sanA da kızmıyorum,kızamıyorum....acım durulduğunda bi şarkı sölerim belki,belki o zaman anlarsın...BUNCA HÜZÜN BİZDE İİ DURMADI VE BU AYRILIK BU AŞKA HİÇ YAKIŞMADI....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sil Baştan-Şebnem Ferah Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |