![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | HAYKİ-KİM SEVDİ SENİ BENİM KADARRR Yalnızlığı hissettiren bir beat ve bir de ben varım Gözlerim dolu ve lakin karamsarım Dertlerimle baş başayım harbi yalnızım Yardım elini uzatın ne olur, yardım Allah'ım Erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim Sonra oturdum saatlerce düşündüm, olmadı işte hiçbiri Hayal de bir yere kadar, gözlerim kapandı hasret oldu sevgiye ruhum Yeni güne umutla başlamak pek bir zormuş, kandırdım ben kendimi Olmamış olmadı ve de olmayacak kadar uzak bana umutlarım Harlanır aleviyle bir an söner tekrardan külleri kalır ardında Bana zindan olan hayatın kapıları aralanır. Dön yine başa savaşalım ama ben kendimi çok yordum Denedim ben ama kazanamadım, yoruldum artık gidiyorum Bunaldım artık gidiyorum, ne olduğunu anlayamadan yığılıp kaldım Son bir kez dönüp arkama baktım, oysa ki başaramadım. [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [Hayki] Kovaladılar beni kaçamadım ummadık ellere düştüm yaraladılar Bir de bu da yetmez gibi karaladılar, ben inandıkça beni paraladılar Kes kanasın yine beş parasız biri ben, ben gibi birini de bulamadım ah Çok tanıdık gelir her bir surat bana, her biri en kral oyuncular. (bıktım) Kendime zarar verdim acı duymadım, iki karar verdim ama başarmadım Birisi ölmekti bocaladım olmadı, birisi yaşamaktı yaşayamadım Ben düşmanım ardına dizilen dostlara zora düştüğüm için mi ulaşamadım Pişmanım, herkesi insan sanıp da saçmaladım. Aşk mı dedin bana saçmaladın, seni seviyorum diyene inanma yol ver Beni en son bırakıp giden de beni herşeyden çok severdi boşver Dilim özgür bugün önüme gelen bütün herkesi kırabilirim bana hak ver Ne hissettiğimi bulamadım hala bir yanım çek git, bir yanım kal der Rüyadan uyanıp aynaya baktım o adam benimle alakasız biri Bu hayat inadına bana her gün yapılan çok bayat ve kötü bir espri Yırttım resmini artık eskidin,unuttum ismini sen bir kahpesin Bıktım büsbütün herşeyden senin yüzünden kahretsin. [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [Garez] Yine dert tasa keder herşey beni bulur hayatın anlamı bu mudur söyle Gözümü de kapayıp daldım hayallere huzuru aradım bulamadım nerede Özlemek ve de beklemek bu beden hep tek, yek yüreğim Kimlere anlatayım derdimi kimlere bahsedeyim söyle Dört duvar arası bana mesken, yalnızları oynar bu beden Kaçıp gidesim var uzaklara, bırakıp gidesim var bu diyarı Geride kalanlara selam olsun, selam olsun yoldaşlarıma Beni bile bu hale düşürdün ya, helal olsun sana can yoldaşım Yine bak bu sefer en derindeyim, en dipteyim ve de en geride Belki de kurtaracak beni son sözün, bir gülüşün ya da tebessümün Bunalıma soktu beni geçen her gün, bu beden vurgun ve de yorgun Yalnızım yine bak anladın mı sevgiye muhtaç sevgiye aç Kalabalık her yer ben yalnız, bir yanım yok ve de cansız Bir kişi tanıdım çok vefasız, ve de artık sözler anlamsız Kaybettin beni ben de kendimi sana benden son bir söz Kim sevdi seni benim kadar, kim sevdi seni benim kadar? [Nakarat] Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. [Fieber] Bunu geç anladım sen bir kahpe bense darbe yedim Harbe girdim benliğimle sen gittin en baştan başladım bu kez Ama olmadı, düğümlendi boğaz son kez, kalem yazmadı Bende anın kalmasın, bu kalpte yarın öldü zaten Ben yarınla yaşayamam ki, fark etmez gelme zaten Terk etmez sevdiğim, bir resimde kalmaz öyle Ellerimde sadece yakmak için hatıra Gözlerimde yaşlarım akmak için hazır ya Bakmadan gider misin başlarım bu aşkına Ve kışlarında yağmurlarımın her bir damlasıydın Bakışlarınla yalnızlığımın umutlarıydın Şimdi unut istemiyorum, şimdi git ve gelme sakın Kimdi derim sorarlarsa, tanımam artık Sildim derim hatırlarsam, yalnız aklıma Tek kalıp hiç düşündün mü, çok soğuk ya | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Göktan-sezen söylüyordu bütün gece sessiz oturduk çıt çıkmıyordu bütün gece sus pus oturduk sezen söylüyordu gözlerin ayrılık dedi göz yaşların yalan o güzel günler geldi geçti sakın ağlama ardımdan son defa ama son defa elveda diye diye içimden kal demeni bekledim kal demeni bekledim yanlış gözlere ağlıyorum bomboş hayallere sığınıyorum eski resimlere bakamıyorum lanet ettim sevdaya
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | SAGOPA KAJMER-KALBİM KRİZİN BEKÇİSİ OLMUŞ (Ben yine anlatmak istiyorum HADİ !!!) Batımda gün yine sokaklar ıssız, şarapkolikler ve para peşinde eli bıçaklılar, sabah yumruk konuşur, gecelerimde silahın notaları, derinde bir sela sabahları, gazetelerde ölümün ibret etkisi, mafya evreninde yaratılan kahraman adamlar, haraçla kazanılan günahlar(GÜNAH),evimin önüne dizilen onca sarhoşun nağrası ve polisin etkisizce boş fiilleri, güvenliğim mi yoksa benliğim mi idam anlarında terlemekteki? kinime yemdi şiddetin meyvesi, bizse bunca yıkıma katıla katıla sırıtır olduk, eylemim rapimle fiile dönüşecektir bilesiniz.Dağdan inme ayıların temelli cahiliyetine vizeyle karşılık verildi, kondular getirdi betonu, başbakan bir metro yerine doğamı geriye ver!... kültürüm piç oldu, özür için dilekçe ver!...ben yarındım ancak aldınız elimden bugünümü kimliğimden utanır oldum, Türkiye burası değil, hep sefil bakışlar onumun dokuzu psiko bunalım 24 saatte 3'lü çevirir sen-ölüm-kalım!... (NAKARAT) Dünya kerhanesinde bakire değilsin,tecavüz edenler var gözlerim de sağanak yağışta, kalbim krizin bekçisi olmuş Yak ta ver sigarama derdimi anlatayım duman olsun bu rapim ben çaresiz avare gezerken,gözyaşlarım yaşlanır oldu. Bakışlarımda kara ifade,istifade edilemeyen o masumiyetim, yüzünde meymenet göremediğiniz tüm liriklerimle bir bütün ben,tüter tütün yazar çizer stilo.sadakatim gömüldü dilime. sus!...dedirtmedim. kus!... günahların sevabı bulunamaz yunus.Prangalarda raks ederken ağlamaklı bakışın öncüsü, kısır döngüsünde tanıdık her bir muhterem cılız bitki örtüsünde,tanıdık her bir muhterem cılız bitki örtüsünde. civarda depremin korkusu ve bilgilerini yokla,fazla soru da sorma zaten halim kalmadı, hasta adamı yatağa yatırın artık, bin asırlık bekçi ülkemin damarlarında kan bırakmadı, bazı bazı bazılarımız,tepeden izlerken kakılmışları, çalınmış hırsları,sessiz yalvarışlarını duy gözlerimin,bak hadi!!!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | VATAN Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. static: Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz acı değil bu vatan toprağına dökülen karış karış ya vatan ya da can rabbimden rahmet sana kefensiz yatan.Gözüne vur yada dikenle oyarım gözünü çakal fazla gölge ediyorsun ha türkçede de milliyet biraz daha ciddiyet belalın peşinde nefret önünde sağa sola bakmasana lan şimdi bana Türk çelikle geliyor işte sana bomba dalgalanan göklerde yıldız ve hilal hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal. fuchs:Çalışan türkiye gözümün önünde atam sen rahat ol yerinde mehmetcik tepede bekler nöbette türk bayrağı dalgalanır göklerde türkiye için ölürüm ben sözümde kimse duramaz türkün önünde ben varsam bu dünya üzerinde kimse bölemez bu vatan göklerde her zaman ilerleme hedefinde sözünü tutan ve namusun peşinde bu vatanın üstünde herkez kardeştir bunu beynine iyi yerleştir. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. Ses:Bizansı şaşırma sabrımı taşırma geliyor slep bu tepine suratına kartal gibi havalanırım gökleree gökler benim ayyıldız benimsin gel.Affedemem vatanıma yanlış yapanı otuz bin askerin canını alanı aklına asılır şeymi bu unutmadım yapılan resmi hatırladım gözümün önünde ağlayan bir küçük çocuk baba diyor babasının künyesine mezar taşına sarılmış ne ne diye sordum bunu kendime. Vatan Vatan toprak altında yatan unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan bitsin artık ölümler bitsin artık bu çile çekemem bile bile. Birlikten güç doğar güçler birleşti Static nefret ses (diyemem)güçler birleşti kötülükler yine kovar vatan sağolsun Budur bizi birleştiren nokta hedef dorukta şaşma bir elin nesi var iki elin sesi var güçler birleşti hip hop sonsuza kadar. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
en sewdiim sarkılardandır,saol
__________________ herşey ya SİYAH ya BEYAZ dır... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | kahretsin yine herşeyi mahvettim doğru hakettim duyguları hapsettim ben çok eskiden sorma neden yada sor bilemem sana söyleyemem seni boşveremem koş gel hemen kollarıma doğru koy başını omuzlarıma ne olur ben yapamıyorum sen yap ne olur alsın ellerini birileri kalbime bassın derdim sen yaptın derdim sensin aşkım bırak ellerim ölene kadar orda kalsın içimde haklısın üzdüm üzüldüm kızdım üzüldüm sustum üzüldüm çok üzgünüm gözyaşlarım yok tamam haklısın hepsi içime aktı ve ben sakladım karanlık bi gece öncesi ve soluksuz beklenen bir sevgili gözleri aklıma takılmış kalmış elleri soğuk şubatı hatırlatmış görmezden gelme bu kalbi lütfen hep yalnız ve üzgün bu beden istemeden kırdım istemeden... gözlerin kaçtı hep benden neden... ikimizi bugün aynı karede düşündüm mutlu iki yüz ama kendime güldüm bazen asıktı o şirin suratın sen sebebi ise herzamanki gibi ben hapsettim kendimi senle yalnızlığa olsaydı tebessümün yaşardım ben anınla şimdi sigara dumanı yoluma eşlik eder sensiz hergün ölüme eşdeğer unutamam yüzündeki o buruk ifadeyi kıyamam yeterki yakma resimleri o gülen çocuk hergece belki ağlar sen beni böyle bil yaram elbet kabuk bağlar sen şubatın bana hediyesi ben pişmanım şimdi kim geri getirebilirki birgün buluşur ellerime eli..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. Konu taKi_bJk tarafından (14-03-2008 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
BEŞİKTAŞ Aşığı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yüksek Sadakat - Döneceksin Diye Söz Ver Güneşin ufka deydiği yer, oraya git ama yine gel, Döneceksin diye söz ver. Böylesi hepsinden güzel, git özlet kendini yine gel, Döneceksin diye söz ver. Dinle uzaktan, çalan şarkı hicazdan, Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan, Dinle uzaktan, küllerin arasından, Madem herşey biter, yine başlar yeni baştan. Bana ne olur ellerini ver, gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver. Güneşin ufka deydiği yer, oraya git ama yine gel, Döneceksin diye söz ver. Böylesi hepsinden güzel, git özlet kendini yine gel, Döneceksin diye söz ver. Dinle uzaktan, çalan şarkı hicazdan, Yaktık seninle biz, bir yangını yeni baştan, Dinle uzaktan, küllerin arasından, Madem herşey biter, yine başlar yeni baştan. Bana ne olur ellerini ver, gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Guest
| Başta başka bir hikayeden söz et canım sıkık, Duymak istemezsin inleyenlerin yüzü asık, Ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık, İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık. 7&24 gözüm açık,kaçık evimden çık,kapı açık,açığa çık,çık açıkla açık açık,hikayelerim karanlık yoo yerine göredir hayranlık,haremlik ya da selamlık,tüm insanlar sofralık, Zinciri çıkan hep benim bisikletim at hırsızı, Arsız güçlü olunca haklı haksız olur budur yazı, Dünlerini bildiğim bugünler gibidir,kes at yarınsızı, Kendini prens sanar (breh)100 yılın bakımsızı. Bak benim üstüme gelme diyaloglarmız hep fiyasko, Kendine gelmeli,kendini bilmeyen kendi cinsel amigo, Sensin o,başarım solo,ben yaptıysam o banko, Adım Sago ben tombala sen 1. çinko. O o o ağır bilanço kolera etti linç, Hatta Herkül nakavt yerde, Zeyna dinç, Mutlak cesaret direnç, havlar köpekler iğrenç, Özentiler kopya french,kalitem 5 üstünden penç. Nakarat: Beni öldürdün deyse bari,7,5 milyar hepsi fani, Yanılmaz şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani,7 kat dibe çekti seni de zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani,başım öne düşer ama olamam mani. Hapis oldu izni kalsın sağır duymazsa kör işitir, Tüm yalanlar işitilir,kolpa adamı donuna işetir, Tir tir titretir,boynum bu yıl filtredir, Söyle neren diyettir,paçoz hayatım piyesdir. Suçsuz ben bucaksız uçsuz denize benzerim. Hissettiğim hissettiğin neden budur ki yazarım uyarı Somuttur elde tutulamasada umut sözüm uçarı Şeytan birgün elbet birkez yenecek seni yokki kaçarın, Topla biriktir samanı yılanı sar poşetle kerize sat, Kem gözleri çıkarıp sandık içine gizle denize at, Bak çaldığının çaresine bak,üzerimden sağlam haram, Seni gidi boku seyrek düşen at ilk virajda düştü jant, Yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu selebant, Çok kolay olan oldu olanı sindir iç bi kantkart, Yatıştırıcı fark bu,elimde mikro pankart, Psikopatron en az 1000 kişiyle oynar go-kart Batışlarında var şike,ifadelerin komplike, Kapalı yol bu turnike,çok bilenler çok keke, Yüzünde hayalet leke,bayram hatrı bilmez teke, Bağdat yakın ağlar Mekke,Mutlu olmak zor ya neyse... Nakarat: Beni öldürdün deyse bari,7,5 milyar hepsi fani, Yanılmaz şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani,7 kat dibe çekti seni de zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani,başım öne düşer ama olamam mani. Sagopa Kajmer: -2007 senesi,aklımıza gelenleri söylüyoruz,hepsi doğru hepsi gerçek,şüphen mi var ha?Bak yüzüme,neler söylüyorum,hepsi doğru,hepimiz faniyiz,hepimiz gidiciyiz.Belki yarın,belki daha yakın,burası dünya moruk,herşey zor,düşünmek bile,süphe yok... süper süper süper... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki lafımdan bir tanesi sensin, seviyorum seni aşkım, sen bilmezsin. sevmiyorsan beni git, gözüm görmesin. seni sevdiğimi unut, kimse bilmesin. yıkılsın dünya, koymaz ki bana. ölüm olsa da sonunda.. sensiz mi? asla! doymadım ki sana.. ölümse ölüm olsun, senin yolunda..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | git hadi git cigerim yanıyor son gece bu beni sevsende olur kim saracak beni kim sevecek dur dokunma yüregim acıyor seve beni sevdalardan vurgunlar yedim bana cok gördügün aşkı sen ellere ver terkedilişim ilk degil alısır gönlüm sevilmeden sevmek varya o daha beter sevilmeden sevmek varya o daha beter hadi beni öldür beni unut hadi beni göm yanlızlıga hadi bana hepsi yalan de beni bırakma
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |